Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ψάχνω μπαταρία για το μοντέλο που αναφέρω στον τίτλο. Από τι στιγμή που είναι παλιό μοντέλο δεν θέλω να διαθέσω αρκετά χρήματα οπότε ψάχνω μία φτηνή λύση και εάν γίνεται αξιόπιστη οπότε θέλω να αποφύγω ebay κτλ.

Γνωρίζεται κάποιο κατάστημα κατά προτίμηση από Ελλάδα για να την παραγγείλω;  

Δημοσ.

Φθηνή λύση και από Ελλάδα, δεν έχεις πολλές επιλογές.

Πάρε αυτή.

Δημοσ.
35 minutes ago, natural_sgf said:

Φθηνή λύση και από Ελλάδα, δεν έχεις πολλές επιλογές.

Πάρε αυτή.

Δεν έχω πρόβλημα να παραγγείλω και από εξωτερικό απλά θα προτιμούσα από Ελλάδα αν μπορώ να βρω κάτι και ας δώσω λίγα χρήματα παραπάνω. 

Σε ευχαριστώ για την πρόταση αλλά από ότι βλέπω η συγκεκριμένη μπαταρία έχει μικρότερη χωρητικότητα από την εργοστασιακή (5770mAh) και δεν είμαι σίγουρος εάν είναι συμβατή. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, gRim είπε

Δεν έχω πρόβλημα να παραγγείλω και από εξωτερικό απλά θα προτιμούσα από Ελλάδα αν μπορώ να βρω κάτι και ας δώσω λίγα χρήματα παραπάνω. 

Σε ευχαριστώ για την πρόταση αλλά από ότι βλέπω η συγκεκριμένη μπαταρία έχει μικρότερη χωρητικότητα από την εργοστασιακή (5770mAh) και δεν είμαι σίγουρος εάν είναι συμβατή. 

γτ δεν εισαι σιγουρος; λεει οτι ειναι συμβατη με τα ακολουθα:

MacBook Pro "Core i5" 2.3 13" Early 2011

MacBook Pro "Core i5" 2.4 13" Late 2011

MacBook Pro "Core i7" 2.7 13" Early 2011

MacBook Pro "Core i7" 2.8 13" Late 2011

Δημοσ.
3 minutes ago, natural_sgf said:

γτ δεν εισαι σιγουρος; λεει οτι ειναι συμβατη με τα ακολουθα:

MacBook Pro "Core i5" 2.3 13" Early 2011

MacBook Pro "Core i5" 2.4 13" Late 2011

MacBook Pro "Core i7" 2.7 13" Early 2011

MacBook Pro "Core i7" 2.8 13" Late 2011

Έχεις δίκιο δεν το πρόσεξα και βλέποντας μικρότερη χωρητικότητα νόμιζα ότι ήταν για ακόμα πιο παλιά μοντέλα. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, gRim είπε

Έχεις δίκιο δεν το πρόσεξα και βλέποντας μικρότερη χωρητικότητα νόμιζα ότι ήταν για ακόμα πιο παλιά μοντέλα. 

https://www.8com.gr/battery-apple-macbook-pro-13-5800mah-111v-patona-pt2391-4260206

https://interfox.gr/apple-macbook-pro-13-aluminum-unibody-2009-version-a1322-a1278-5200mah.html (απο interfox παιζει να μην ειναι γνησια... όταν έψαξα να αγοράσω μια μπαταρία για το δικό μου mbp τους ρωτησα αν είναι όντως γνήσια και ενώ στην αρχή είπαν ότι είναι γνήσια, τελικά δεν ήταν!)

Σε κάθε περίπτωση, πρεπει να δεις τον κωδικο που γραφει η μπαταρία σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...