kasp123 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 καλησπερα, σημερα προσπαθησα να βαλω το κλειδι για πρωτη φορα ΣΤΟ PC και δεν το επαιρνε. το χα αγορασει 20 οκτωβριου και ηταν αρκετα φτηνο, 6 και κατι ευρω. εχετε να προτεινετε καμια λυση??
isay Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 να μιλήσεις με τον πωλητη μπορει το κλειδί που εχεις να μην κάνει για την έκδοση που πηγες να περάσεις
mandal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 τι μήνυμα σου βγάζει πιο συγκεκριμένα; είχα windows 10 enterprise όχι αυθεντικά και έβαλα κλειδί από win10pro και μου κατέβασε μέσω windows update τα απαραίτητα αρχεία και πλέον εχω windows 10 pro με το κλειδί που πέρασα . Θυμάμαι όταν το είχα αγοράσει ότι το διάστημα για ενεργοποίηση ήταν περιορισμένο (αν θυμάμαι καλά 4 μέρες, αλλά μπορεί να κάνω κ λάθος)
kormos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, mandal είπε τι μήνυμα σου βγάζει πιο συγκεκριμένα; είχα windows 10 enterprise όχι αυθεντικά και έβαλα κλειδί από win10pro και μου κατέβασε μέσω windows update τα απαραίτητα αρχεία και πλέον εχω windows 10 pro με το κλειδί που πέρασα . Θυμάμαι όταν το είχα αγοράσει ότι το διάστημα για ενεργοποίηση ήταν περιορισμένο (αν θυμάμαι καλά 4 μέρες, αλλά μπορεί να κάνω κ λάθος) Μα είναι διαφορετική η έκδοση που είχες, είναι λογικό! Δεν ευθύνεται ο πωλητής. Το άλλο που πιθανόν να έχει συμβεί είναι να έχεις κάνει ενέργεια σε διαφορετικό hw όπου τέτοιου τύπου άδειες (συνήθως) δεν το επιτρέπουν... Τέλος ότι έχει αναφερθεί, επικοινώνησε με τον πωλητή...μήπως και σταθείς τυχερός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα