Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη το κορυφαιο ειναι το Xs, ακολουθει το Xr που ειναι ποιο προσιτο και το ποιο value αν θελεις iphone ειναι το 7. Διαλεγεις και παιρνεις...

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήρα τελικά το Xr και μου φαίνεται απλά απίστευτο. Και σαν μέγεθος είναι άψογο και από το πολύ λίγο που το είδα η μπαταρία του μου αρέσει. Η οθόνη πολύ καλή δεν έχω κάποιο παράπονο (δεν θα κάτσω να ψάχνω πιξελ με φακό ούτε με νοιάζει αν είναι απόλυτο μαύρο το χρώμα). Λίγο περίεργο μου φαίνεται που το κοιτας ξεκλειδώνει και μετά σέρνεις το δάχτυλο προς τα πάνω για ξεκλείδωμα αλλά αυτό είναι θέμα λογισμικού. Γενικά πολύ ευχαριστημένος. Τώρα η ιδέα του 8 plus μου φαίνεται πολύ λάθος, το προτιμώ που δεν το πήρα. Όπως και χαίρομαι που δεν πήρα android.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kolumvitis είπε

Πήρα τελικά το Xr και μου φαίνεται απλά απίστευτο. Και σαν μέγεθος είναι άψογο και από το πολύ λίγο που το είδα η μπαταρία του μου αρέσει. Η οθόνη πολύ καλή δεν έχω κάποιο παράπονο (δεν θα κάτσω να ψάχνω πιξελ με φακό ούτε με νοιάζει αν είναι απόλυτο μαύρο το χρώμα). Λίγο περίεργο μου φαίνεται που το κοιτας ξεκλειδώνει και μετά σέρνεις το δάχτυλο προς τα πάνω για ξεκλείδωμα αλλά αυτό είναι θέμα λογισμικού. Γενικά πολύ ευχαριστημένος. Τώρα η ιδέα του 8 plus μου φαίνεται πολύ λάθος, το προτιμώ που δεν το πήρα. Όπως και χαίρομαι που δεν πήρα android.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! (είχα χάσει κάθε ελπίδα :-p)

Με γεια!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, natural_sgf είπε

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! (είχα χάσει κάθε ελπίδα :-p)

Με γεια!

Μέχρι το βράδυ το προηγούμενο σκεφτόμουν το galaxy s9  και απλά τελευταία στιγμή πάω στο iphone χαχα

ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Τι χρώμα?  red> blue>yellow Πήρες το iphone με την καλυτερη μπαταρία και τη χειρότερη οθονη.

Η καταντια της Αpple ειναι που δεν εβαλε τις νεες κεραιεs στο Xr. (και εχει ιδια οθονη με το iphone 4...)

Καλορίζικο!

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, avacan23 είπε

Τι χρώμα?  red> blue>yellow Πήρες το iphone με την καλυτερη μπαταρία και τη χειρότερη οθονη.

Η καταντια της Αpple ειναι που δεν εβαλε τις νεες κεραιεs στο Xr. (και εχει ιδια οθονη με το iphone 4...)

Καλορίζικο!

Ευχαριστώ! Σε μπλέ το πήρα αν και κατά βάθος ήθελα κίτρινο. Όσον αφορά την οθόνη, μια χαρά είναι. Και από την οθόνη του 6s ήμουν ικανοποιημένος. Επίσης επειδή έχω και το 4 μπορώ να σου πω ότι φαίνεται πολύ καλύτερη στο iphone Xr (μπορεί να φταίει το μεγαλύτερο μέγεθος). Πάντως μια χαρά οθόνη είναι. Δεν με νοιάζει να είναι μαύρο το πιξελ, μπορώ να το αντέξω, έχω αντέξει χειρότερα στη ζωή μου :P Το σημαντικό για μένα είναι να πάρω ένα τηλέφωνο και να νιώσω σοβαρή διαφορά από το προηγούμενο και με αυτό το κινητό τη νιώθω. Ούτως ή άλλως οι μόνες έξτρα εφαρμογές που χρησιμοποιώ είναι fb, messenger, insta, spotify, skype. Τώρα και να κατεβάσω καμία άλλη μετά από κανά μήνα θα την έχω σβήσει. Για τη μπαταρία είναι πολύυυυυ νωρίς για να εκφέρω γνώμη αλλά μέχρι στιγμής έχω πολύ θετικές εντυπώσεις. Επίσης το άλλο που δεν καταλαβαίνω. Όλη αυτή η γκρίνια με το headphone jack. Δεν έγινε και κάτι. Αφού έχει μέσα ακουστικά με βύσμα lighting τι σημασία έχει; 

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, kolumvitis είπε

Όλη αυτή η γκρίνια με το headphone jack. Δεν έγινε και κάτι. Αφού έχει μέσα ακουστικά με βύσμα lighting τι σημασία έχει; 

Όταν αφαιρείς από κάποιον κάτι, στην αρχή πάντα του κακοφαίνεται και φέρνει την καταστροφή. Π.χ όταν αφαιρέθηκε το headphone jack ο μισός πλανήτης ξαφνικά ήθελε να φορτίζει το κινητό και να φοράει παράλληλα ακουστικά. Εν καιρώ ηρέμησε και αυτός ο χαμός και πλέον οι περισσότερες ναυαρχίδες το έχουν αφαιρέσει.

Με γεια το XR ελπίζω να το χαρείς! Τέλειο χρώμα πήρες ωραίος

Δημοσ.
9 ώρες πριν, thodoris20s είπε

Όταν αφαιρείς από κάποιον κάτι, στην αρχή πάντα του κακοφαίνεται και φέρνει την καταστροφή. Π.χ όταν αφαιρέθηκε το headphone jack ο μισός πλανήτης ξαφνικά ήθελε να φορτίζει το κινητό και να φοράει παράλληλα ακουστικά. Εν καιρώ ηρέμησε και αυτός ο χαμός και πλέον οι περισσότερες ναυαρχίδες το έχουν αφαιρέσει.

Με γεια το XR ελπίζω να το χαρείς! Τέλειο χρώμα πήρες ωραίος

Όπως επίσης και η ασύμαρτη φόρτιση δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει. Θα προτιμούσα να μην την είχε και να μην είχε γυαλί πίσω. Και έβλεπα σε βιντεο iphone 7 vs 8 οτι το 7 δεν ειναι καλο γτ δεν ειχε ασυρματη φόρτιση και βλακείες. Γενικά μαρέσει το σκεπτικό ότι όλα πρέπει να ταιριάζουν στην ίδια θύρα. Αντε να καταργηθούν τελείως και οι φυσικές sim :P

Δημοσ.

πηρες το καλυτερο χρώμα. πολύ ιδιαιτερο. Μια χαρα τηλέφωνο ειναι αλλα υπερτιμολογημενο,

Φυσικά εχει επεξεργαστή που φυσαει και την καλυτερη μπαταρια

αλλα ειναι downsizing...χειρότερη οθονη, παλιες κεραιες αρα αργο ινερνετ και σημα, ip67 οχι 68 και γενικά στα λεφτα αυτά δεν επρεπε η apple 

να κανει αυτες τις γυφτιές. δλδ δεν εχει το αέρα του premium ενός κινητου 900 ευρώ.

Απο την αλλή εχει ωραία χρώματα επεξεργαστη που θα σε βγάλει 3 χρόνια και ανετα θα κανεις ολες τις απλες εργασίες.

Περιμενω να δω αν η μπαταρία θα σου βγάλει ολη τη μέρα οπως λένε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, avacan23 είπε

πηρες το καλυτερο χρώμα. πολύ ιδιαιτερο. Μια χαρα τηλέφωνο ειναι αλλα υπερτιμολογημενο,

Φυσικά εχει επεξεργαστή που φυσαει και την καλυτερη μπαταρια

αλλα ειναι downsizing...χειρότερη οθονη, παλιες κεραιες αρα αργο ινερνετ και σημα, ip67 οχι 68 και γενικά στα λεφτα αυτά δεν επρεπε η apple 

να κανει αυτες τις γυφτιές. δλδ δεν εχει το αέρα του premium ενός κινητου 900 ευρώ.

Απο την αλλή εχει ωραία χρώματα επεξεργαστη που θα σε βγάλει 3 χρόνια και ανετα θα κανεις ολες τις απλες εργασίες.

Περιμενω να δω αν η μπαταρία θα σου βγάλει ολη τη μέρα οπως λένε

έρχομαι από ένα κινητό που ήθελε 3 φορτίσεις για να βγάλει τη μισή μέρα οπότε η μπαταρία με νοιάζει. Τώρα παλιές καινούριες κεραίες δεν ξέρω, είναι πιο γρήγορο το ιντερνετ απο το iphone 6s πάντως. Η οθόνη όπως ξανάπα μια χαρά μου φαίνεται (ούτε ταινίες βλέπω, ούτε youtube ιδιαίτερα, προτιμώ τον υπολογιστή για αυτά). Τώρα ναι προφανώς και έχεις δίκιο ότι η apple πουλάει πολύ ακριβές τις συσκευές της. Αλλά απόσο έχω ψάξει τα apple τρέχουν καλύτερα σε βάθος χρόνου από ότι τα android.  και αυτό είναι κάτι που με νοιάζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...