Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα ήθελα να επισημάνω και κάτι.. επειδή όλο κοιτάω iphone αυτόν τον καιρό μου φαίνονται ίδια μεταξύ τους. Δηλαδή οκ μπορεί να φύγαν τα περιθώρια και η κάμερα να βελτιώθηκε στο Χ και το Χs αλλά πραγματικά οι διαφορές στα 6, 6s, 7, 8, Xr δεν είναι και τίποτα συγκλονιστικό. Αν εξαιρέσει κανείς το θέμα του για πόσο καιρό θα υποστηρίζετε ένα τηλέφωνο οι αποκλίσεις τις τιμές είναι τεράστιες. Λένε ότι έχει καλύτερη RAM και επεξεργαστή που σαφώς έχουν αλλά και που έχουν; Μια χαρά γρήγορο είναι το 6s στις βασικές εφαρμογές που νοιάζουν τους περισσότερους. Και αυτό με την ασύρματη φόρτιση που όλοι το παρουσιάζουν για πλεονέκτημα μετά το 8 που ακριβώς χρησιμεύει;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, kolumvitis είπε

θα ήθελα να επισημάνω και κάτι.. επειδή όλο κοιτάω iphone αυτόν τον καιρό μου φαίνονται ίδια μεταξύ τους. Δηλαδή οκ μπορεί να φύγαν τα περιθώρια και η κάμερα να βελτιώθηκε στο Χ και το Χs αλλά πραγματικά οι διαφορές στα 6, 6s, 7, 8, Xr δεν είναι και τίποτα συγκλονιστικό. Αν εξαιρέσει κανείς το θέμα του για πόσο καιρό θα υποστηρίζετε ένα τηλέφωνο οι αποκλίσεις τις τιμές είναι τεράστιες. Λένε ότι έχει καλύτερη RAM και επεξεργαστή που σαφώς έχουν αλλά και που έχουν; Μια χαρά γρήγορο είναι το 6s στις βασικές εφαρμογές που νοιάζουν τους περισσότερους. Και αυτό με την ασύρματη φόρτιση που όλοι το παρουσιάζουν για πλεονέκτημα μετά το 8 που ακριβώς χρησιμεύει;

άστο φίλε... δεν θα επιλέξεις ποτε φαίνεται... :-)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kolumvitis είπε

Εγω θα σου πω κατι και αν θες το ακους. Ο μεσος χρηστης η καλυτερη δουλεια που εχει να κανει ειναι να παρει ενα iPhone 7 το οποιο ειναι value for money. Το εχω και παει σφαιρα. Αν ειχα και το 6s και ημουν ικανοποιημενος, το ιδιο θα σου λεγα.

κανε μια χαρη στην τσεπη σου και παρε το. Οσον αφορα επεξεργαστη και RAM, για τα επομενα χρονια δε θα εχεις θεμα. Οσον αφορα τις φωτογραφιες, βγαζω μια χαρα φωτογραφιες. Αν τοσο πολυ θες καλυτερες αναλυσεις, πας και παιρνεις μια μηχανη για αυτη τη δουλεια.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, yazidis είπε

Εγω θα σου πω κατι και αν θες το ακους. Ο μεσος χρηστης η καλυτερη δουλεια που εχει να κανει ειναι να παρει ενα iPhone 7 το οποιο ειναι value for money. Το εχω και παει σφαιρα. Αν ειχα και το 6s και ημουν ικανοποιημενος, το ιδιο θα σου λεγα.

κανε μια χαρη στην τσεπη σου και παρε το. Οσον αφορα επεξεργαστη και RAM, για τα επομενα χρονια δε θα εχεις θεμα. Οσον αφορα τις φωτογραφιες, βγαζω μια χαρα φωτογραφιες. Αν τοσο πολυ θες καλυτερες αναλυσεις, πας και παιρνεις μια μηχανη για αυτη τη δουλεια.

οχι εχεις δικιο. Το σκεφτομαι το iphone 7 ο μονος μου φοβος ειναι για ποσο ακομα θα υποστηριζεται απο την apple. δλδ αν σε 2 χρονια το παψει δε θα πρεπει τοτε καπου να αλλαξω κινητο;

Δημοσ.

Εγώ θα σου πω πάνε στο 8. Το 7άρι δεν αξίζει και είχε και τα θέματά του. Αγόρασα 8άρι λευκό 64GB τον Οκτώβριο μιας και το άψογο 6s που είχα μέχρι τότε, διαλύθηκε σε ατύχημα (πέταξε από το παράθυρο του αυτοκινήτου) όταν με τράκαρε 77άρης μπάρμπας που πήγαινε σαν να μην υπάρχει αύριο, παραβιάζοντας STOP. Γενικά αναβαθμίζω πάντα ανά S μοντέλο (το 8άρι μπορείς να το πεις και 7s). Ενώ συνήθως αλλάζω iPhone ανά 2 χρόνια, με το 8άρι το βλέπω να πάω περισσότερο. Θέλω Home Button και normal μέγεθος. Tα X, XS κτλ δεν μου άρεσαν καθόλου. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω όταν θα σταματήσει να παίρνει updates το 8άρι ή θα αρχίσει να σέρνεται. Έχω και καλή Android συσκευή αλλά το iPhone το βάζω πρώτο...

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, SaFiS είπε

Εγώ θα σου πω πάνε στο 8. Το 7άρι δεν αξίζει και είχε και τα θέματά του. Αγόρασα 8άρι λευκό 64GB τον Οκτώβριο μιας και το άψογο 6s που είχα μέχρι τότε, διαλύθηκε σε ατύχημα (πέταξε από το παράθυρο του αυτοκινήτου) όταν με τράκαρε 77άρης μπάρμπας που πήγαινε σαν να μην υπάρχει αύριο, παραβιάζοντας STOP. Γενικά αναβαθμίζω πάντα ανά S μοντέλο (το 8άρι μπορείς να το πεις και 7s). Ενώ συνήθως αλλάζω iPhone ανά 2 χρόνια, με το 8άρι το βλέπω να πάω περισσότερο. Θέλω Home Button και normal μέγεθος. Tα X, XS κτλ δεν μου άρεσαν καθόλου. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω όταν θα σταματήσει να παίρνει updates το 8άρι ή θα αρχίσει να σέρνεται. Έχω και καλή Android συσκευή αλλά το iPhone το βάζω πρώτο...

Ο λόγος που σκέφτομαι το 8 είναι ότι είναι πιο πρόσφατο. Διαφορετικά δεν με νοιάζει κάτι άλλο. Δηλαδή και το 6s μια χαρά είναι, καλύτερη μπαταρία θα ήθελα και πορτραίτο. Αλλά ζω και χωρίς το δεύτερο. Οι ασύρματες φορτίσεις, το να έχει ή να μην έχει headphone jack, το πόση ανάλυση θα έχει οθόνη άμα θα είναι 4k ΗD OLED ξερω γω η απλά μια οθόνη μου είναι αδιάφορα. Όπως και τα 3D touch μου είναι αδιάφορα. Απλά θέλω ένα iphone που να αντέξει καιρό σε μια λογική τιμή. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν πάω τα android νιώθω ότι είναι φτηνιάρικα και ότι χαλάνε γρήγορα και ότι και να αντέξουν καιρό θα σέρνονται.

Δημοσ.

Κάτοχος iPhone 7...

Πιστεύω το θέμα είναι καθαρά υποκειμενικό!!!

Προσωπικα αυτή τη στιγμή αν έπαιρνα κάποιο iPhone θα ήταν το se...Και θα ήθελα πολύ να δω ένα SE 2 με χαρακτηριστικά iPhone 8,αδιάβροχο, και οθόνη χωρίς bezels...όπως καταλαβαίνετε θέλω κάτι σε χειρισμό συσκευής με το ένα χέρι!!!

Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τις γκουμουτσες!!!

• Like 2
Δημοσ.
23 ώρες πριν, gagarin είπε

Κάτοχος iPhone 7...

Πιστεύω το θέμα είναι καθαρά υποκειμενικό!!!

Προσωπικα αυτή τη στιγμή αν έπαιρνα κάποιο iPhone θα ήταν το se...Και θα ήθελα πολύ να δω ένα SE 2 με χαρακτηριστικά iPhone 8,αδιάβροχο, και οθόνη χωρίς bezels...όπως καταλαβαίνετε θέλω κάτι σε χειρισμό συσκευής με το ένα χέρι!!!

Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τις γκουμουτσες!!!

Στο SE με χαλάει το design λιγάκι. Και εγώ προτιμώ μικρή οθόνη αλλά και μεγαλύτερη να ναι οκ θα το αντέξω. Αν και το iphone 7 plus που την ξέρω μου φαίνεται εκνευριστικά μεγάλη. Και δεν ξερω, αυτά δεν γλιστράνε από τις τσέπες;

Δημοσ.
Στις 23/12/2018 στις 2:06 ΜΜ, kolumvitis είπε

Στο SE με χαλάει το design λιγάκι. Και εγώ προτιμώ μικρή οθόνη αλλά και μεγαλύτερη να ναι οκ θα το αντέξω. Αν και το iphone 7 plus που την ξέρω μου φαίνεται εκνευριστικά μεγάλη. Και δεν ξερω, αυτά δεν γλιστράνε από τις τσέπες;

Δεν έχω θέμα με το design!!!

Προσωπικά θέλω τις διαστάσεις του SE...

Πιο απλά:

Ένα κινητό κοντά στις 4,5’’ (χωρίς bezels δλδ με απλά λόγια ένα SE) να τρέχει αξιοπρεπέστατα iOS και να είναι αδιάβροχο...

Άποψη μου είναι αυτή κ επιλογή μου(δεν λέω οτι είναι το σωστό)...ο γείτονας δεν θέλει κινητό με οθόνη κάτω από 5’’...Σεβαστό αλλά όχι αποδεκτό!!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

• Like 1
Δημοσ.

@kolumvitis

εχω το 5ς αγορασει το 2013 δεκεμβριο και ακομα υποστηριζεται και συ στενοχωριεσαι τι θα γινει σε 2 χρονια αν παρεις το 7 η το 8 ???

με αυτο το σκεπτικο μπορει να μη παρεις ποτε τηλεφωνο αφου μπορει αποτομα σε 2 χρονια η apple να μην υποστηριζει το α η το β μοντελο που μεχρι τωρα

δεν εχει γινει.....για μενα παρε 7 η 7ς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...