Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ παραμένω μπερδεμένος για το ποιο κινητό να πάρω. Θέλω πολύ να μείνω στην apple αλλά να πάρω το 7 που είναι σε λογική τιμή; να πάρω το XR που είναι πανάκριβο αλλά ωραίο αλλά δεν έχει OLED, δεν έχει full HD, δεν έχει διπλή κάμερα; Νιώθω λίγο βλάκας. Βρήκα το samsung galaxy s9 που μου φαίνεται πολύ όμορφο εμφανισιακά αλλά με σκαλώνει το android δεν ξέρω αν θα την παλέψω με το λογισμικό. Επίσης το κουμπάκι που το βάζει στο αθόρυβο το iphone θα μου λείψει απίστευτα. Θα μου λείψει επίσης το να απαντάω κλήσεις από το mac μου. Επίσης αυτή η μπαρα της google στα android  με εκνευρίζει.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, kolumvitis είπε

εγώ παραμένω μπερδεμένος για το ποιο κινητό να πάρω. Θέλω πολύ να μείνω στην apple αλλά να πάρω το 7 που είναι σε λογική τιμή; να πάρω το XR που είναι πανάκριβο αλλά ωραίο αλλά δεν έχει OLED, δεν έχει full HD, δεν έχει διπλή κάμερα; Νιώθω λίγο βλάκας. Βρήκα το samsung galaxy s9 που μου φαίνεται πολύ όμορφο εμφανισιακά αλλά με σκαλώνει το android δεν ξέρω αν θα την παλέψω με το λογισμικό. Επίσης το κουμπάκι που το βάζει στο αθόρυβο το iphone θα μου λείψει απίστευτα. Θα μου λείψει επίσης το να απαντάω κλήσεις από το mac μου. Επίσης αυτή η μπαρα της google στα android  με εκνευρίζει.

Θες να αποφασίσουμε εμείς για σένα;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kolumvitis είπε

θα βοηθούσε :P

Πες το max  budget σου και θα σου πω ποιο να πάρεις...

Ουαί κι αλίμονό σου αν δε πάρεις αυτό που θα σου υποδείξω. 😛

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Πες το max  budget σου και θα σου πω ποιο να πάρεις...

Ουαί κι αλίμονό σου αν δε πάρεις αυτό που θα σου υποδείξω. 😛

χαχα.. μεχρι 600 ευρώ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kolumvitis είπε

χαχα.. μεχρι 600 ευρώ

Άρα αυτόματα αποκλείουμε το XR αφού η τιμή του είναι κοντά στα 800 ευρώ.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Άρα αυτόματα αποκλείουμε το XR αφού η τιμή του είναι κοντά στα 800 ευρώ.

ναι.. να έκανε 800 το Χ θα το έπαιρνα.. αλλα το XR είναι ληστεία στα 800+

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kolumvitis είπε

ναι.. να έκανε 800 το Χ θα το έπαιρνα.. αλλα το XR είναι ληστεία στα 800+

Μόνος σου δίνεις την απάντηση. Πας σε 7 ή 8 αφού θες τις 'ευκολιες' του iOS.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, natural_sgf είπε

Μόνος σου δίνεις την απάντηση. Πας σε 7 ή 8 αφού θες τις 'ευκολιες' του iOS.

μωρέ τα έχω σκεφτεί όλα απλά θεωρώ κοροϊδία το τόσο μεγάλο ποσό για να πάρεις ένα 8 (το απλο χωρις διπλη καμερα). Σιχαίνομαι που το λεω αλλα ισως πρεπει να πας σε android και όταν γίνω golden boy επιστρέφω στην apple :P

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, kolumvitis είπε

μωρέ τα έχω σκεφτεί όλα απλά θεωρώ κοροϊδία το τόσο μεγάλο ποσό για να πάρεις ένα 8 (το απλο χωρις διπλη καμερα). Σιχαίνομαι που το λεω αλλα ισως πρεπει να πας σε android και όταν γίνω golden boy επιστρέφω στην apple :P

Δε μπορείς να τα έχεις όλα. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, kolumvitis είπε

Χαχα kolumviti,μετα απο τρείς σελίδες σχόλια για το ποιό iPhone θα πάρεις,τελικα θα πας android??😁😂

Πάντως έγω έχω το 6s και για τα δικα μου δεδομένα ειμαι σούπερ!Μ´αρέσει το ios αλλα δεν δίνω τα τρελά λεφτα που ζηταν για τα νέα μοντέλα!Πριν ειχα 4s,ειμαι παντα 3-4 μοντέλα πίσω,αλλα δύο μισθούς δεν δίνω για (ας το πούμε) τηλέφωνο!

καλημέρες!

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, kolumvitis είπε

Είναι πολύ ανάλογα το τι θέλεις ρε φίλε... Προσωπικά πήγα από android (Είχα το Nexus 6p εδώ και 4 περίπου χρόνια, σκυλί μεγάλο) σε ios (Πήρα το 7άρι προχθές) και έχω να πω ότι το να πάρεις το 7άρι ή το 8άρι δεν θα σου δώσει πολλά από τα προνόμια που μπορεί να προσφέρει ένα android κινητό, όπως μία πολύ καλή κάμερα, καλή μπαταρία και καλύτερη ανάλυση. Πολλοί δεν καταλαβαίνουν το ότι τα μη plus μοντέλα έχουν βγει περισσότερο για επαγγελματική χρήση, δηλαδή χρήση email, επικοινωνία και ενημέρωση και κρατάνε για μία συνάντηση ή μία έξοδο. Με βάση τα παραπάνω και το μπάτζετ σου, η καλύτερη αγορά που θα μπορούσες να κάνεις αυτή τη στιγμή είναι το 7+ το οποίο παίζει στα 550.

Δημοσ.

αν εισαι απλός χρήστης δε σε νοιαζει η φωτογραφια αλλα μον οτηλεφωνα καμια βιντεοκληση και σερφαρισμα

παρε το 7 στα 440 ευρω

το 6s δεν αξιζει για 70 ευρώ διαφορά

αν θες τα παντα ανεβα λιγο και παρε το iphone X

στα 600+ και καινουργιο θα παιρνα το 8+ αν δεν ειχα θεμα με το μεγεθος.

ολα τα αλλα τηλεφωνα της apple ειναι υπερτιμολογημενα για αυτα που προσφερουν

σε android απειρες επιλογές poco1, one 6T, s9 , etc..

• Like 1
Δημοσ.

Νιώθω πολύ επαγγελματίας γιατί με βάση αυτά που μου λέτε επαγγελματική χρήση κάνω :P
Το θέλω για τηλέφωνο (προφανώς), για email (αν και δεν με τρελαινει ο τρόπος που μου δείχνει πρόσφατα email και όχι παλιά αλλά μάλλον εγώ κάτι λάθος κάνω), για φωτογραφίες (που και για δικέ ςμου για πλάκα θέλω και να βγάζω φωτογραφίες έγγραφα κτλ). Για παιχνίδια δε θα το λεγα. Δηλαδή smartphone έχω καμιά δεκαετία πρέπει να έχω παίξε 7-8 παιχνίδια και όχι φανατικά. Το android μου βγάζει μια φτήνια η οποία ξεχειλίζει. Το 7 μου φαίνεται μια χαρά γιατί και το 6s δεν υστερεί κάπου (πέραν του ότι η κάμερα δεν είναι καλή) αλλά φοβάμαι ότι σε 2 χρόνια δε θα το υποστηρίζει η apple και αν πάρω iphone θα ήθελα να το κρατήσω παραπάνω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kolumvitis είπε

Νιώθω πολύ επαγγελματίας γιατί με βάση αυτά που μου λέτε επαγγελματική χρήση κάνω :P
Το θέλω για τηλέφωνο (προφανώς), για email (αν και δεν με τρελαινει ο τρόπος που μου δείχνει πρόσφατα email και όχι παλιά αλλά μάλλον εγώ κάτι λάθος κάνω), για φωτογραφίες (που και για δικέ ςμου για πλάκα θέλω και να βγάζω φωτογραφίες έγγραφα κτλ). Για παιχνίδια δε θα το λεγα. Δηλαδή smartphone έχω καμιά δεκαετία πρέπει να έχω παίξε 7-8 παιχνίδια και όχι φανατικά. Το android μου βγάζει μια φτήνια η οποία ξεχειλίζει. Το 7 μου φαίνεται μια χαρά γιατί και το 6s δεν υστερεί κάπου (πέραν του ότι η κάμερα δεν είναι καλή) αλλά φοβάμαι ότι σε 2 χρόνια δε θα το υποστηρίζει η apple και αν πάρω iphone θα ήθελα να το κρατήσω παραπάνω.

Είσαι ξεκάθαρος. Μέχρι το 2028 λογικά θα έχεις κανει την επιλογή σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...