Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, kolumvitis είπε

εκεί που λέει ότι είναι κόπια του iphone X και το λέει για κακό μου φαίνεται αστείο γιατί εμένα αυτό μου άρεσε χαχα 

Τι σου άρεσε ρε κολυμβητή, με το σεμεδάκι της γιαγιάς από πάνω!!! χαχαχαχαχα!!!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Τι σου άρεσε ρε κολυμβητή, με το σεμεδάκι της γιαγιάς από πάνω!!! χαχαχαχαχα!!!

εφόσον σκέφτομαι να πάρω iphone έχω αποδεκτεί το ενοχλητικό notch οπότε.. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kolumvitis είπε

εφόσον σκέφτομαι να πάρω iphone έχω αποδεκτεί το ενοχλητικό notch οπότε.. 

Γούστα είναι αυτά!!! ;) Χωρίς πλάκα πάντως για εμένα, όπως έγραψα και νωρίτερα, από τεχνοοικονομικής άποψης δεν αξίζει κανένα από τα iphone, αλλά ούτε και τα κορυφαία Android.
Ζητάνε τρελά λεφτά, που σε καμία περίπτωση δεν πιάνουν τόπο-ειδικά αν λάβεις υπόψιν ότι πρόκειται για μια φορητή συσκευή που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου πέσει, να σου χαλάσει, ή να σου την πάρουν...από θέμα design, το 99% της ζωής της θα την περάσει μέσα σε μια θήκη που όσο κομψή και να είναι, θα παραμείνει θήκη... από θέμα αξίας, δεν το συζυτώ...σε 7 μήνες θα έχει βγει το επόμενο μοντέλο κλπ κλπ και σε τελική είναι ΤΗΛΕΦΩΝΑ που κάνουν κι άλλα πράγματα...δεν είναι να δίνουμε αξία 1 μισθού, για αυτά! 2-3 κατοστάρικα και πολλά είναι...

Προσωπική μου γνώμη, πάντα... Καλές αγορές!

• Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, mechpanos είπε

Γούστα είναι αυτά!!! ;) Χωρίς πλάκα πάντως για εμένα, όπως έγραψα και νωρίτερα, από τεχνοοικονομικής άποψης δεν αξίζει κανένα από τα iphone, αλλά ούτε και τα κορυφαία Android.
Ζητάνε τρελά λεφτά, που σε καμία περίπτωση δεν πιάνουν τόπο-ειδικά αν λάβεις υπόψιν ότι πρόκειται για μια φορητή συσκευή που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου πέσει, να σου χαλάσει, ή να σου την πάρουν...από θέμα design, το 99% της ζωής της θα την περάσει μέσα σε μια θήκη που όσο κομψή και να είναι, θα παραμείνει θήκη... από θέμα αξίας, δεν το συζυτώ...σε 7 μήνες θα έχει βγει το επόμενο μοντέλο κλπ κλπ και σε τελική είναι ΤΗΛΕΦΩΝΑ που κάνουν κι άλλα πράγματα...δεν είναι να δίνουμε αξία 1 μισθού, για αυτά! 2-3 κατοστάρικα και πολλά είναι...

Προσωπική μου γνώμη, πάντα... Καλές αγορές!

ο βασικός μισθός είναι 550.. για να πάρεις το iphone xs max θες δύο βασικούς και κάτι :P Και έχεις πολύ δίκιο στο σκεπτικό σου. Μέχρι να γίνω μεγαλογιατρός θα τη βγάζω με Xiaomi γιατί με 350 ευρώ μπορώ να έχω στην ουσία ότι μου δίνει το iphone X. Και ας αγαπώ την apple, απλά ίσως δεν θα έπρεπε να έχω τα προϊόντα της αφού δεν είμαι πλούσιος.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα θα ηθελα να ρωτησω αν η μεταβαση απο iphone se σε iphone 7 απλο η plus αξιζει ή πρεπει να παω στο απλο 8. 

Και κατι αλλο τι θα αγοραζατε 7 plus ή 8 απλο; Ευχαριστω 

Επεξ/σία από mitskitsamal
Δημοσ.

προσωπικά θα πήγαινα στο 8,νεότερο μοντέλο, περισσοτερα gb στην φτηνοτερη εκδοση (32/64) συν οτι προτιμώ λογικου μεγέθους κινητά, τα plus μοντέλα  ειναι πολύ μεγάλα για το γουστο μου

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε

προσωπικά θα πήγαινα στο 8,νεότερο μοντέλο, περισσοτερα gb στην φτηνοτερη εκδοση (32/64) συν οτι προτιμώ λογικου μεγέθους κινητά, τα plus μοντέλα  ειναι πολύ μεγάλα για το γουστο μου

Αυτο σκεφτομαι και γω για το μεγεθος γιατι στην τιμη ειναι περιπου ιδια. Να σε ρωτησω και κατι αλλο σκεφτομαι να το αγορασω απο skroutz απο το cityshop  εχει καμια αποψη γαι το συγκεκριμενο; Και αν ισχυει ο ενας συν ενας χρονος  εγγυηση σε αυτα τα μαγαζια ; Ευχαριστω

Δημοσ.

δεν εχω αποψη για το συγκεκριμένο μαγαζί (εγώ το πήρα προσφατα απο το netmobile) όσο για την εγγύηση απ'ότι ξέρω πας με την απόδειξη (ΌΧΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ) στην infoquest και σε καλύπτει για τον 2ο χρόνο, δεν εχει τυχει ποτέ να χρησιμοποιήσω τον 2ο χρόνο αλλά αυτό εχω διαβάσει από άλλους χρήστες iphone

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, mitskitsamal είπε

Αυτο σκεφτομαι και γω για το μεγεθος γιατι στην τιμη ειναι περιπου ιδια. Να σε ρωτησω και κατι αλλο σκεφτομαι να το αγορασω απο skroutz απο το cityshop  εχει καμια αποψη γαι το συγκεκριμενο; Και αν ισχυει ο ενας συν ενας χρονος  εγγυηση σε αυτα τα μαγαζια ; Ευχαριστω

Πολύ καλό κατάστημα είναι από εκεί πήρα το iphone 8 64gb  που έχω. Η εγγύηση δεν είναι θεμα μαγαζιού. Ισχύει στην infoquest λένε ότι σε καλύπτει και το δεύτερο χρόνο. Δεν μου έτυχε προσωπικά ούτε εμένα. 

Επεξ/σία από Masma
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Masma είπε

Πολύ καλό κατάστημα είναι από εκεί πήρα το iphone 8 64gb  που έχω. Η εγγύηση δεν είναι θεμα μαγαζιού. Ισχ΄θει στην infoquest λένε ότι σε καλύπτει και το δεύερο χρόνο. Δεν μου έτυχε προσωπικά ούτε εμένα. 

Σε ευχαριστω πολυ για την αποψη σου θα την λαβω σοβαρα υποψην.

58 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε

δεν εχω αποψη για το συγκεκριμένο μαγαζί (εγώ το πήρα προσφατα απο το netmobile) όσο για την εγγύηση απ'ότι ξέρω πας με την απόδειξη (ΌΧΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ) στην infoquest και σε καλύπτει για τον 2ο χρόνο, δεν εχει τυχει ποτέ να χρησιμοποιήσω τον 2ο χρόνο αλλά αυτό εχω διαβάσει από άλλους χρήστες iphone

Μια ερωτηση γιατι οχι τιμολογιο; Ρωταω επειδη σκεφτομουν να τη  χρησιμοποιησω αυτη την δυνατοτητα.

Δημοσ.

Ρώτα την infoquest, για δικους της ανεξήγητους λογους στα τιμολόγια δεν δίνει τον 2ο χρόνο. Τουλάχιστον ετσι ίσχυε παλιά, αν άλλαξε κατι δεν γνωρίζω. Παρε καλύτερα ενα τηλεφωνο να βεβαιωθείς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μπορείς να κόψεις τιμολόγιο, φυσικά και να το κάνεις, το ποσό που γλιτώνεις είναι σημαντικό. Εγώ προσωπικά όποτε έχω την δυνατότητα το κάνω και ας χάνω (θεωρητικά πάντα) τον 2ο χρόνο εγγύησης. Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει κάτι με όσα iphone είχα οπότε δεν χρειάστηκα το service. Ζυγισέ τα και επέλεξε.

Για την συσκευή τώρα. Επειδή τα είχα όλα αυτά που αναφέρεις (7, 7 Plus, 8 Plus). Όταν πας στο plus μετά άμα δεις το άλλο θα σου φαίνεται παιχνίδι. Έχει αρκετά μεγαλύτερη οθόνη. Εμένα αυτό με κούρασε όμως. Ειδικά το καλοκαίρι δεν μπορούσα να έχω το κινητό στην τσέπη και να σκύψω να βάλω παπούτσια. Σε κάποια τζιν δεν χωρούσε καν. Τον χειμώνα κάπως παλεύεται με τα μπουφάν κλπ. Εγώ πήγα στο plus καθαρά και μόνο για την κάμερα γιατί ήθελα να έχω το Πορτρέτο, και με ενδιαφέρει η φωτογραφία γενικότερα. Αλλά με κούρασε και το 8 Plus ήταν πολύ βαρύ. Γι αυτό και πήγα στο iPhone X μετά από 7-8 μήνες. Το οποίο είναι και το ιδανικό μέγεθος. Και άπαξ και πας σε bezeless full screen κινητό μετά τα άλλα σου φαίνονται ότι να ναι.

Εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα το 8, καθώς είναι πιο καινούργιο (μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο, περισσότερα updates), έχει ασύρματη φόρτιση (εμένα μου αρέσει πολύ, πλέον δεν χρησιμοποιώ ποτέ καλώδιο), έχει 64gb και γενικότερα όταν το κρατάς έχει πιο Premium αίσθηση λόγω γυάλινης πλάτης. Και γενικότερα έχει καλύτερες επιδόσεις. Αν δεν σε ενδιαφέρει το portrait mode του plus πήγαινε με κλειστά μάτια στο 8. Είναι εξαιρετική συσκευή

Επεξ/σία από thodoris20s

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...