kolumvitis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 To iphone XS είναι πανάκριβο οπότε θέλω κάτι πιο οικονομικό. Βασικά σκέφτομαι το 8 plus, to X και το XR. Για μένα σημαντικά είναι η μπαταρία και η κάμερα. Έχω ένα iphone 6s τώρα. Ποιο θα προτιμούσατε;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, kolumvitis είπε To iphone XS είναι πανάκριβο οπότε θέλω κάτι πιο οικονομικό. Βασικά σκέφτομαι το 8 plus, to X και το XR. Για μένα σημαντικά είναι η μπαταρία και η κάμερα. Έχω ένα iphone 6s τώρα. Ποιο θα προτιμούσατε; Κρατάς το iphone 6s απλώς αλλάζεις τη μπαταρία στα επίσημα service με ελάχιστο κόστος (39 ευρώ αν θυμάμαι καλά και είναι μέχρι το τέλος του έτους αυτή τη τιμή). Μια χαρά συσκευή είναι. Τώρα αν σου περισσευουν, πάρε το X. Εδώ περισσότερα.
basilis5 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Iphone xr, η καλυτερη μπαταροα που θα βρεις σε iphone, η καλυτερη καμερα που θα βρεις σε iphone (μαζι με xs)
kolumvitis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, natural_sgf είπε Κρατάς το iphone 6s απλώς αλλάζεις τη μπαταρία στα επίσημα service με ελάχιστο κόστος (39 ευρώ αν θυμάμαι καλά και είναι μέχρι το τέλος του έτους αυτή τη τιμή). Μια χαρά συσκευή είναι. Τώρα αν σου περισσευουν, πάρε το X. Εδώ περισσότερα. Το σκέφτηκα με τη μπαταρία γιατί δεν υπάρχει αυτό που τραβάω αλλά μαζεύονται και άλλα θέματα. Η οθόνη έχει σπάσει δύο φορές και την έχω αλλάξει, η μνήμη είναι φουλ, το δακτυλικό αποτύπωμα δεν δουλεύει πια και έχει εμφανίσει ένα νέο χουι να πατάω το home button η οποιοδήποτε άλλο κουμπί και για κάποια δευτερόλεπτα απλά να μην αποκρίνεται. Αλλά μου αρέσει όντως πολύ σαν τηλέφωνο σε βαθμό που λέω να αγοράσω με 200 κάτι ενα 6 να ησυχάσω.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, kolumvitis είπε Το σκέφτηκα με τη μπαταρία γιατί δεν υπάρχει αυτό που τραβάω αλλά μαζεύονται και άλλα θέματα. Η οθόνη έχει σπάσει δύο φορές και την έχω αλλάξει, η μνήμη είναι φουλ, το δακτυλικό αποτύπωμα δεν δουλεύει πια και έχει εμφανίσει ένα νέο χουι να πατάω το home button η οποιοδήποτε άλλο κουμπί και για κάποια δευτερόλεπτα απλά να μην αποκρίνεται. Αλλά μου αρέσει όντως πολύ σαν τηλέφωνο σε βαθμό που λέω να αγοράσω με 200 κάτι ενα 6 να ησυχάσω. Αυτό είναι άλλο τώρα. Αν είναι σε αυτή τη κατάσταση ίσως δεν αξίζει αυτό που πρότεινα. Το XR για μένα δεν αξίζει. Οπότε πάρε το 8 αν δεν θες να ξεπεράσεις τα 590 ευρώ, διαφορετικά πας στο X με κόστος κοντά στα 850 ευρώ (λεφτά που προσωπικά δεν θα έδινα ποτέ για κινητό, αλλά αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό).
gRim Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν θεωρείς σημαντική την μπαταρία και δεν θες να διαθέσεις και πολλά πήγαινε στο Xr (συγκρίνω με το Xs Max). Από εκεί που φόρτιζα 2 φορές την ημέρα τώρα γυρνάω σπίτι και έχω 30-40% μπαταρία με αρκετή χρήση. Προσωπικά έχω μείνει παραπάνω από ευχαριστημένος και το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το face id και θα το ήθελα ίσως και λίγο πιο λεπτό.. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από gRim
kolumvitis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, gRim είπε Αν θεωρείς σημαντική την μπαταρία και δεν θες να διαθέσεις και πολλά πήγαινε στο Xr (συγκρίνω με το Xs Max). Από εκεί που φόρτιζα 2 φορές την ημέρα τώρα γυρνάω σπίτι και έχω 30-40% μπαταρία με αρκετή χρήση. Προσωπικά έχω μείνει παραπάνω από ευχαριστημένος και το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το face id και θα το ήθελα ίσως και λίγο πιο λεπτό.. Βασικά μπαταρία και κάμερα θέλω. Γιατί τα υπόλοιπα (email, fb, insta, spotify) τα κάνω με όλα τα κινητά προφανώς. Αλλά αυτό που ζω με το 99% μπαταρία που έχει πέσει στο 70 μέχρι να βγω από το σπίτι και όταν φτάνω στη δουλειά να είναι στο 40 δεν παλεύεται. Μειώνω φωτεινότητες, βάζω την εξοικονόμηση, ακούω μουσική σε χαμηλότερη ένταση..
gRim Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 2 minutes ago, kolumvitis said: Βασικά μπαταρία και κάμερα θέλω. Γιατί τα υπόλοιπα (email, fb, insta, spotify) τα κάνω με όλα τα κινητά προφανώς. Αλλά αυτό που ζω με το 99% μπαταρία που έχει πέσει στο 70 μέχρι να βγω από το σπίτι και όταν φτάνω στη δουλειά να είναι στο 40 δεν παλεύεται. Μειώνω φωτεινότητες, βάζω την εξοικονόμηση, ακούω μουσική σε χαμηλότερη ένταση.. Για τη χρήση που του κάνω τώρα είμαι παραπάνω από ικανοποιημένος. Τα πάντα ανοιχτά (4g, ειδοποιήσεις, 4 λογαριασμοί e-mail με push, full φωτεινότητα, true tone ενεργοποιημένο, background refresh και γενικά ότι υπάρχει ενεργοποιημένο και πάλι βγάζω τη μέρα άνετα. Αν έκανα την ίδια χρήση με το iphone 7 που είχα η μπαταρία θα είχε τελειώσει μέχρι το απόγευμα.
kolumvitis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, gRim είπε Για τη χρήση που του κάνω τώρα είμαι παραπάνω από ικανοποιημένος. Τα πάντα ανοιχτά (4g, ειδοποιήσεις, 4 λογαριασμοί e-mail με push, full φωτεινότητα, true tone ενεργοποιημένο, background refresh και γενικά ότι υπάρχει ενεργοποιημένο και πάλι βγάζω τη μέρα άνετα. Αν έκανα την ίδια χρήση με το iphone 7 που είχα η μπαταρία θα είχε τελειώσει μέχρι το απόγευμα. το να κλείσω το 4g είναι δύσκολο για μένα γιατί χρειάζομαι πολύ συχνά τα mail, η να στειλω αρχεια ενώ δεν έχω πρόσβαση σε υπολογιστή.
thodoris20s Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Εγώ πήρα iphone X από εδώ μέσα σφραγισμένο 780€ φίλε μου. Αν έχεις να κόψεις τιμολόγιο πάρε από σκρουτζ αξίζει, αλλιώς και εδώ στις αγγελίες έχει εξαιρετικά τηλέφωνα και πολλές φορές σε πολύ καλές τιμές. Οτιδήποτε πάνω από iPhone 8 κλπ θα σου φανεί καλή αλλαγή. 1
dkotanid Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για μένα το XR είναι πολύ αξιόλογο κινητό! Η μπαταρία μου πάει 2 μέρες και το βράδυ της δεύτερης είναι 15-20% (γενικά νορμάλ χρήση). Με το 6s ήθελα και 2η φόρτιση μέσα στη μέρα. Η κάμερά του, για μένα, είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Δε βρίσκω λόγω να έχει διπλή σε ένα κινητό που θες στιγμιαία να βγάλεις κάτι προσωρινό - πρόχειρο (μία ωραία τυχαία στιγμή). Η οθόνη (που την κράζουν πολλοί), για εμένα πάντα, είναι πολύ καλή, ερχόμενος βέβαια από 6s. Δε βρίσκω λόγο, ότι αυτή η οθόνη θα σε κουράσει σε σχέση με το 6s ή ακόμα και με το XS ktl. Αν θυμηθούμε ότι αρχίσαμε με 3gs, αυτό είναι το τέλειο. Το μέγεθος σε σχέση με την οθόνη είναι απλά ιδανικό. Λίγο μεγαλύτερο από το 6s και η οθόνη μεγαλύτερη από το 8 PLUS. Για μένα πολύ καλή συσκευή. Την έχω σχεδόν 1 μήνα και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος! Γούστα είναι όλα στη ζωή. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από dkotanid 1
Chris0821 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Εάν διαθέτης τα λεφτά πάρε το iPhoneXSMax, εάν όχι το iPhoneXR. Εξαιρετικό τηλέφωνο, μπαταρία που δεν τελειώνει, πολύ καλές φωτογραφίες ακόμα και το βράδυ, και μην ακούς για την οθόνη – είναι υπέροχη. Και το μέγεθος ιδανικό – 6,1 ίντσες. Απόλαυση να βλέπεις Netflixκαι HBOGO. Μια παρατήρηση μόνο – δεν έχει το οπτικό ζουμ, αλλά και με το ψηφιακό μια χαρά βγαίνουν οι φωτογραφίες.
kalogero Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Ανάλογα τα χρήματα που διαθέτεις μπορείς να πάρεις η το XR η το 8plus Εξαιρετικά τηλέφωνα και τα δυο Αν μπορείς να πάρεις το XR βάσει χρημάτων ... χτυπά το Αν δεν σε φτάνουν πάρε ένα 8plus ( ακόμα και μεταχειρισμένο ) Μπαταρίες πολύ καλές , κάμερες μια χαρά για τον μέσο χρήστη ... και δεν κολλάνε πουθενά και ποτέ ... 1
kolumvitis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δεν είναι iphone, αλλα ποια η γνωμη σας για το Xiaomi Mi8?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα