Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. 

Χρειάζομαι την βοήθεια σας. Όπως πρόσφατα είχα αναφέρει σε άλλο πόστ, φτιάχνω καινούριο σύστημα και το παλιό μου θα το δώσω. 

Σήμερα λοιπόν πήρα το τελευταίο κομμάτι που χρειάζομουν , και έβαλα μπρος να το στήσω.

ξεκίνησα λοιπόν , τα έβαλα όλα , και ενώ όλα φαίνεται να είναι συνδεδεμένα σωστά , πατάω το κουμπί , και ενώ όλα τα fans λειτουργούν ( υδρόψυξης , gpu , φανάκια του κουτιού )

και ανάβουν τα ledακια της μητρικής , το σύστημα δεν μου δείχνει τίποτα. ( εννοώντας στην οθόνη πάντα ) Σαν να μην πηγαίνει στο post.

Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά πράγματα , δεν έχω βρεί καμία λύση. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει κάτι ή να μπορεί να βοηθήσει προτείνοντας κάτι;

Πράγματα που έχω δοκιμάσει : 

1) Διαφορετικές DIM Slot είτε και τις 2 ραμ είτε μόνο την μία.

2) να τα αφαιρέσω όλα , και να αφήσω πάνω μόνο cpu , ψύκτρα ραμ και τροφοδοσία στην μητρική και την ψύκτρα

3) 3 διαφορετικές οθόνες 

4) 3 διαφορετικά hdmi

5) να πάρω σήμα από την θύρα HDMI της μητρικής

6) να πάρω σήμα από την θύρα HDMI μιας κάρτας γραφικών ( παλιάς , που λειτουργεί στο άλλο μου pc ) .

τα πράγματα που έχω είναι τα εξής , του κουτιού και είναι όλα αγορασμένα μέσα στο δίμηνο.

ΜΟΒΟ : Asus Z370-a Prime

CPU : Intel i7 8700k 

PSU : Corsair 850x

RAM : G.skill ripjaws 16GB ( 2x8 GB ) DDR4

STORAGE : 250GB 970 EVO SAMSUNG NVME2 , 250GB 850 EVO SAMSUNG SSD , 2TB WD BLACK , 4TB WD BLUE

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, obiedaz είπε

Παιδιά καλησπέρα. 

Χρειάζομαι την βοήθεια σας. Όπως πρόσφατα είχα αναφέρει σε άλλο πόστ, φτιάχνω καινούριο σύστημα και το παλιό μου θα το δώσω. 

Σήμερα λοιπόν πήρα το τελευταίο κομμάτι που χρειάζομουν , και έβαλα μπρος να το στήσω.

ξεκίνησα λοιπόν , τα έβαλα όλα , και ενώ όλα φαίνεται να είναι συνδεδεμένα σωστά , πατάω το κουμπί , και ενώ όλα τα fans λειτουργούν ( υδρόψυξης , gpu , φανάκια του κουτιού )

και ανάβουν τα ledακια της μητρικής , το σύστημα δεν μου δείχνει τίποτα. ( εννοώντας στην οθόνη πάντα ) Σαν να μην πηγαίνει στο post.

Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά πράγματα , δεν έχω βρεί καμία λύση. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει κάτι ή να μπορεί να βοηθήσει προτείνοντας κάτι;

Πράγματα που έχω δοκιμάσει : 

1) Διαφορετικές DIM Slot είτε και τις 2 ραμ είτε μόνο την μία.

2) να τα αφαιρέσω όλα , και να αφήσω πάνω μόνο cpu , ψύκτρα ραμ και τροφοδοσία στην μητρική και την ψύκτρα

3) 3 διαφορετικές οθόνες 

4) 3 διαφορετικά hdmi

5) να πάρω σήμα από την θύρα HDMI της μητρικής

6) να πάρω σήμα από την θύρα HDMI μιας κάρτας γραφικών ( παλιάς , που λειτουργεί στο άλλο μου pc ) .

τα πράγματα που έχω είναι τα εξής , του κουτιού και είναι όλα αγορασμένα μέσα στο δίμηνο.

ΜΟΒΟ : Asus Z370-a Prime

CPU : Intel i7 8700k 

PSU : Corsair 850x

RAM : G.skill ripjaws 16GB ( 2x8 GB ) DDR4

STORAGE : 250GB 970 EVO SAMSUNG NVME2 , 250GB 850 EVO SAMSUNG SSD , 2TB WD BLACK , 4TB WD BLUE

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή.

α) beeper έχεις? Αν ξεκινήσεις χωρίς τις μνήμες σφυρίζει ? 

β) Το 8πινο της μητρικής που μπαίνει πάνω αριστερά το έχεις συνδέσει ? 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@apostolosl , όχι δεν έδινε κάν σήμα στην οθόνη

@leros2004 , ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. ναι τα είχα βάλει όλα και δεν λειτούργησε. δοκίμασα και χωρις τις μνήμες κ τίποτα. όσον αφορά το beeper όχι δεν έχω , αλλά και τα led που είχε πάνω η μητρική δεν έβγαζαν κάποιο code.

εν τέλει , την έστειλα πίσω και θα δείξει!

Επεξ/σία από obiedaz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...