Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, _Theo_ said:

α) Δεν είναι σαφές τι εννοείς ως σεξισμό. Σεξουαλική παρένόχληση ή υποτίμηση ή και τα δύο;

β) Έφερα το παράδειγμα του στρατού που είναι πολύ πιο ανδροκρατούμενο και με περισσότερες προκαταλήψεις περιβάλλον. Προσωπικά εκεί δεν έπεσαν στην αντίληψη μου τέτοια κρούσματα.

α) Υποτίμηση. Και παρενόχληση μπορεί να υπάρξει, αλλά βέβαια κι εκεί τα πράγματα είναι επίσης περίπου το αντίθετο από αυτά που γράφεις: δεν είναι καθόλου σίγουρο, είναι πολύ πιο σπάνιο από την υποτίμηση, και ο τρόπος αντιμετώπισης είναι όχι να τραβάς γραμμές αλλά να πας να αναφέρεις στεγνά το περιστατικό και να πάρει πόδι ο φταίχτης.

Δε θα πιστέψεις πόσο εύκολα κάποιος κρατάει την παρενόχληση για τον εαυτό του όταν ξέρει πως αν τον καρφώσουν θα πάρει τον πούλο.

β) Στο στρατό που δεν υπάρχει σεξισμός πες μου λίγο, ποια είναι η αναλογία ανάμεσα σε ανώτερους αξιωματικούς άντρες και γυναίκες;

Δε σχολιάζω καν το γεγονός ότι θεωρείς πως δύο πράγματα είναι παρόμοια ξέροντας τίποτα παραπάνω από όσο διαβάζει ο καθένας στο ίντερνετ για το ένα, και για το άλλο... ε ούτε και για το άλλο μας είπες εδώ που τα λέμε.

Επεξ/σία από defacer
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις ‎26‎/‎11‎/‎2018 στις 8:19 ΜΜ, mariakioul είπε

τι δυσκολιες συναντα καποιος

Εκτός των παραπάνω...

Δυσκολίες:

1. Απαιτείται συνεχής μελέτη. Ιδίως σε κάποιους τομείς η εξέλιξη/εναλλαγή των τεχνολογιών είναι ραγδαία.

2. Μεγάλη (αρχική και για σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα) δυσκολία σύνδεσης των γνώσεων.

Υπέρ:

1. Η δημιουργία ολοκληρωμένων προϊόντων (εφαρμογές) εκ του μηδενός. 

2. Το «εργαστήριο» για τον προγραμματιστή είναι ένας «απλός» υπολογιστής. Με (ελάχιστο) κόστος 300/400 ευρώ μπορείς να φτιάξεις (δυνητικά) σχεδόν τα πάντα.

3. Μπορείς (αν το επιλέξεις) να δουλεύεις από το σπίτι σου. Ως εργασία (όχι ως χόμπι δηλαδή). 

Κατά:

1. Καθιστική εργασία.

2. Δυσκολία καταμερισμού του χρόνου αφιέρωσης. Ιδίως αν δεν είσαι υπάλληλος σε εταιρία και ασχολείσαι με δικές σου δουλειές. Κατά την ανάπτυξη πολύπλοκων εφαρμογών η ολοκλήρωση ανάπτυξης/προσθήκης μιας λειτουργίας είναι προτιμότερο να γίνεται όσο το δυνατόν συντομότερα.

3. Η έλλειψη χρόνου για το 1 (των υπέρ). Ενώ μπορείς να «φτιάξεις» σχεδόν τα πάντα (όταν φτάσεις σε καλό επίπεδο γνώσεων), δεν έχεις το χρόνο για να το κάνεις μόνος/η σου.

4. Για να φτάσεις σε καλό επίπεδο απαιτείται αρκετός χρόνος. Το ταλέντο παίζει ρόλο για να κόψεις κάποιο δρόμο, αλλά όχι τόσο μεγάλο, όσο σε άλλους τομείς. Θα χρειαστεί να λιώσεις παντελόνια.

5. Μοναχική κατά κύριο λόγο ασχολία. 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, defacer είπε

α) Υποτίμηση. Και παρενόχληση μπορεί να υπάρξει, αλλά βέβαια κι εκεί τα πράγματα είναι επίσης περίπου το αντίθετο από αυτά που γράφεις: δεν είναι καθόλου σίγουρο, είναι πολύ πιο σπάνιο από την υποτίμηση, και ο τρόπος αντιμετώπισης είναι όχι να τραβάς γραμμές αλλά να πας να αναφέρεις στεγνά το περιστατικό και να πάρει πόδι ο φταίχτης.

Δε θα πιστέψεις πόσο εύκολα κάποιος κρατάει την παρενόχληση για τον εαυτό του όταν ξέρει πως αν τον καρφώσουν θα πάρει τον πούλο.

β) Στο στρατό που δεν υπάρχει σεξισμός πες μου λίγο, ποια είναι η αναλογία ανάμεσα σε ανώτερους αξιωματικούς άντρες και γυναίκες;

Δε σχολιάζω καν το γεγονός ότι θεωρείς πως δύο πράγματα είναι παρόμοια ξέροντας τίποτα παραπάνω από όσο διαβάζει ο καθένας στο ίντερνετ για το ένα, και για το άλλο... ε ούτε και για το άλλο μας είπες εδώ που τα λέμε.

Άλλα αντί άλλων κατάλαβες. Δεν έχω όρεξη ούτε να διαφωνήσω, ούτε να παίξω το ρόλο του "SJW". Όπως θα έλεγες και εσύ, "whatever"...

Δημοσ.
Στις 26/11/2018 στις 8:19 ΜΜ, mariakioul είπε

Καλησπερα σε ολους. Ειμαι η Μαρια 15 ετων και θα ηθελα οποιος μπορει να μου εξηγησει τι ειναι ο προγραμματισμος καθως και τι δυσκολιες συναντα καποιος, τι επαγγελματικη αποκατασταση εχει και τι ωραιο βρισκει κανεις στον προγραμματισμο. Θα μπορουσα στο μελλον να ασχοληθω με τον προγραμματισμο ως επαγγελμα και ποια ειναι τα υπερ και τα κατα? Οποιος ασχολειται θα με βοηθουσε πολυ αν μου απαντησει

Να πω και εγώ την βλακεία μου.

Ο προγραμματισμός είναι μόνο το:

• Δημιουργία σειράς εντολών για έναν Η/Υ μέσω διαθέσιμων διεπαφών και τρόπων, π.χ. στις μέρες μας είναι οι γλώσσες προγραμματισμού ενώ παλιά ήταν οι διάτρητες κάρτες  (ψάξε το online, θα δεις κάτι από την ιστορία των Η/Υ).

Αποκλειστικά και μόνο το αποπάνω. Τίποτα άλλο. 

Όλα τα άλλα που αναφέρθηκαν ανακατεύουν γενικές επιστημονικές αρχές (π.χ. το "μην υποθέτεις") και ικανότητες που έχει ένας προγραμματιστής που ξέρει και από πληροφορική, επιστήμη των υπολογιστών, και διάφορα άλλα πεδία και υπό-πεδία. 

Επειδή είσαι 15 και τα παραπάνω παίζει να σου φαίνονται ανούσιες λεπτομέρειες, μόνο το παρακάτω έχω να σου πω. Ξεκόλλα με το τι είναι και τι δεν είναι ο προγραμματισμός. Εάν σου αρέσει η ενασχόληση με τους υπολογιστές παραπάνω από κάτι άλλο, τότε θα ήταν μία ασφαλής επιλογή ως σχολή για να μπεις. 

Εάν σε ενδιαφέρει τόσο η επιλογή σου, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πεις στους γονείς σου να κάνετε μία επίσκεψη σε κάποιον ειδικό σε επαγγελματικό προσανατολισμό και να σε βοηθήσει (εάν δεν έχει το σχολείο σου). 

Δημοσ.
11 hours ago, Fortistis said:

Ο προγραμματισμός είναι μόνο το:

• Δημιουργία σειράς εντολών για έναν Η/Υ μέσω διαθέσιμων διεπαφών και τρόπων, π.χ. στις μέρες μας είναι οι γλώσσες προγραμματισμού ενώ παλιά ήταν οι διάτρητες κάρτες  (ψάξε το online, θα δεις κάτι από την ιστορία των Η/Υ).

Αποκλειστικά και μόνο το αποπάνω. Τίποτα άλλο. 

Όχι όταν το κάνεις επαγγελματικά, γιατί τότε δεν είναι fire and forget "πέρασα το μάθημα, αντίο πρόγραμμα", ούτε είσαι ο μόνος που θα ασχοληθεί με τον κώδικα που έγραψες. Καταλαβαίνω ότι αυτό που λες μπορεί να περιλαμβάνει και το παραπάνω, αλλά ένας αρχάριος δεν το καταλαβαίνει, και γι' αυτό επιμένω.

Το 90% του skill ενός έμπειρου επαγγελματία είναι από τις άπειρες σωστές λύσεις να επιλέξεις κάποια πολύ πολύ κατάλληλη α) για τα business practicalities και β) για τους ανθρώπους που θα έρθουν αύριο εκεί να πειράξουν κάτι, όχι να "γράψεις σωστά τα do while για τον compiler" που το κάνει με καθοδήγηση και ένας junior.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, defacer είπε

Όχι όταν το κάνεις επαγγελματικά, γιατί τότε δεν είναι fire and forget "πέρασα το μάθημα, αντίο πρόγραμμα", ούτε είσαι ο μόνος που θα ασχοληθεί με τον κώδικα που έγραψες. Καταλαβαίνω ότι αυτό που λες μπορεί να περιλαμβάνει και το παραπάνω, αλλά ένας αρχάριος δεν το καταλαβαίνει, και γι' αυτό επιμένω. 

Το 90% του skill ενός έμπειρου επαγγελματία είναι από τις άπειρες σωστές λύσεις να επιλέξεις κάποια πολύ πολύ κατάλληλη α) για τα business practicalities και β) για τους ανθρώπους που θα έρθουν αύριο εκεί να πειράξουν κάτι, όχι να "γράψεις σωστά τα do while για τον compiler" που το κάνει με καθοδήγηση και ένας junior.

Εξ' ου και το αναφέρω σαν τέχνη. Ακόμη δε και η ποιότητα του κώδικα λύσης είναι συνάρτηση:

• Εμπειρίας
  • Εργασιακού περιβάλλοντος ανθρώπων.

Πχ στην πρώτη μου εργασία ήμασταν ΟΛΟΙ junior (ελάχιστη προϋπηρεσία και γνώσεις) και το Boss δεν είχε γνώσεις προγραμματισμού. >>> συνταγή κακού δομημένου συστήματος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, defacer είπε

Όχι.

Αυτά που λες είναι ιδιότητες που διαχωρίζουν τον καλό από τον μη καλό **επαγγελματία**. Το γράφεις εξάλλου και εσύ ο ίδιος: «Το 90% του skill ενός έμπειροι επαγγελματία [...]». 

Όσο για το τι καταλαβαίνει ή όχι ένας αρχάριος, φυσικά μπορείς να έχεις άποψη αλλά (θαρρώ πως) τους αυτόκλητους «δικηγόρους» δεν τους πολύ-παίρνουν με καλό μάτι. 

Επεξ/σία από Fortistis
Δημοσ.
1 hour ago, Fortistis said:

Όχι.

Αυτά που λες είναι ιδιότητες που διαχωρίζουν τον καλό από τον μη καλό **επαγγελματία**. Το γράφεις εξάλλου και εσύ ο ίδιος: «Το 90% του skill ενός έμπειροι επαγγελματία [...]». 

Όσο για το τι καταλαβαίνει ή όχι ένας αρχάριος, φυσικά μπορείς να έχεις άποψη αλλά (θαρρώ πως) τους αυτόκλητους «δικηγόρους» δεν τους πολύ-παίρνουν με καλό μάτι. 

Δεν καταλαβαίνω γιατί λες όχι στην αρχή όταν συμφωνείς πως ισχύει για έναν επαγγελματία.

Τώρα όσο για το τι καταλαβαίνει κανείς, ε... Υπάρχουν πράγματα που είναι ζήτημα γνώσης ή αντίληψης, και πράγματα που είναι ζήτημα εμπειρίας. Νομίζω είμαι safe όταν λέω πως ζητήματα εμπειρίας δε μπορεί να τα εκτιμήσει κάποιος που δεν έχει εμπειρία, όχι μόνο στον προγραμματισμό αλλά ούτε καν στη μπιρίμπα. Ένας θεός ξέρει πόσες φορές ο καθένας μας χρειάστηκε να ακούσει "απλά κάνε αυτό που σου λέω, θα καταλάβεις αργότερα" μαθαίνοντας κάτι.

Οπότε δε νομίζω ότι είναι υπό συζήτηση αν ισχύει αυτό που είπα. Το αν θα αρέσει σε εκείνον που θα το ακούσει κλπ είναι θέμα προσωπικής θεώρησης. Και το αν μας νοιάζει το αν θα του αρέσει επίσης.

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Βρίσκεσαι σε περιβάλλον με πολλούς έξυπνους ανθρώπους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις αλληλεπιδράσεις που έχεις μαζί τους.

αυτο ειναι λιγο μυθος απο πολλες αποψεις .  σε ολες τις δουλεεις υπαρχουν εξυπνοι ανθρωποι και επισης το σημαντικο δεν ειναι να εισια εξυπνος μονο αλλα να μπορεις να προσαρμοστεις στα πλαισια μιας ομαδα ςκαι να εχεις και αλλα σοφτ σκιλλς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, MitsarasAth said:

αυτο ειναι λιγο μυθος απο πολλες αποψεις .  σε ολες τις δουλεεις υπαρχουν εξυπνοι ανθρωποι και επισης το σημαντικο δεν ειναι να εισια εξυπνος μονο αλλα να μπορεις να προσαρμοστεις στα πλαισια μιας ομαδα ςκαι να εχεις και αλλα σοφτ σκιλλς

Δεν διαφωνώ ότι το να είσαι έξυπνος από μόνο του δεν είναι το πιο σημαντικό. Ούτε πως σε όλες τις δουλειές υπάρχουν έξυπνοι άνθρωποι.

Αλλά πώς να το κάνουμε, αν πας σε ερευνητικό κέντρο θα γνωρίσεις συνολικά πιο δουλεμένους διανοητικά ανθρώπους από ότι αν πας σε συνεργείο αυτοκινήτων.

Τέλος, για να μην παρεξηγηθώ, αυτό με τους έξυπνους από μόνο του δε σημαίνει πολλά ούτε και για μένα. Το μυστικό είναι τι κρύβεται πίσω από την έκφραση "με ό,τι αυτό συνεπάγεται", το οποίο επίτηδες άφησα τόσο γενικό επειδή έτσι νομίζω πως έπρεπε να κάνω στην παρούσα συζήτηση -- δεν ήθελα και δεν θέλω να ονοματίσω τι έχω στο μυαλό μου για να μην εκτροχιαστεί.

Επεξ/σία από defacer
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 2/12/2018 στις 3:08 ΠΜ, defacer είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί λες όχι στην αρχή όταν συμφωνείς πως ισχύει για έναν επαγγελματία.

Τώρα όσο για το τι καταλαβαίνει κανείς, ε... Υπάρχουν πράγματα που είναι ζήτημα γνώσης ή αντίληψης, και πράγματα που είναι ζήτημα εμπειρίας. Νομίζω είμαι safe όταν λέω πως ζητήματα εμπειρίας δε μπορεί να τα εκτιμήσει κάποιος που δεν έχει εμπειρία, όχι μόνο στον προγραμματισμό αλλά ούτε καν στη μπιρίμπα. Ένας θεός ξέρει πόσες φορές ο καθένας μας χρειάστηκε να ακούσει "απλά κάνε αυτό που σου λέω, θα καταλάβεις αργότερα" μαθαίνοντας κάτι.

Οπότε δε νομίζω ότι είναι υπό συζήτηση αν ισχύει αυτό που είπα. Το αν θα αρέσει σε εκείνον που θα το ακούσει κλπ είναι θέμα προσωπικής θεώρησης. Και το αν μας νοιάζει το αν θα του αρέσει επίσης.

Για μία ακόμα φορά, αυθαίρετα υποθέτεις κατά όπως σε βολεύει και εξάγεις συμπεράσματα βάσει των όσων (αυθαίρετα) υπέθεσες. 

1) κάνε μου παράθεση που ακριβώς έγραψα για **επαγγελματία**. Έγραψα **μόνο** για το τι είναι ο προγραμματισμός Η/Υ. Τα περί επαγγελματιών τα έγραψες μόνος σου όταν απάντησες σε εμένα. 

2) Γενικεύεις το τι είναι αυτό που θα καταλάβει ένας χωρίς εμπειρία. Δηλαδή, από την μία έχεις το νιονιό να αντιληφθείς τι θα καταλάβει ένας χωρίς εμπειρία (βάσει των όσων εσύ ισχυρίζεσαι) και από την άλλη δεν έχεις το νιονιό για να καταλάβεις ότι το παράδειγμά σου περί του τι άκουσε κανείς είναι άσχετο και οφελεί μόνο στο να στηρίξεις τα όσα γράφεις. Κάτι δεν ταιριάζει εδώ. Άσκηση για το σπίτι. Τέλος, αυτό που λες **είναι για συζήτηση** και, συγκεκριμένα, θα είναι γίνει συζήτηση όταν θελήσεις να καταλάβεις τι γράφουν οι άλλοι. 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, defacer είπε

@Fortistis δεν ξέρω πόσο νιονιό έχω, αλλά αυτό που έχω μου λέει να μη μπω στον κόπο να απαντήσω. Καλή συνέχεια.

Φυσικά και θα το έκανες αυτό, ιδιαίτερα μετά που σου ζήτησα να μου φέρεις παράθεση που να δικαιολογεί τα όσα προσπαθείς να πεις. 

Δηλαδή, ακριβώς μετά από την απαίτηση για στοιχεία για τα όσα λες, σηκώνεσαι και φεύγεις. Εκτός, λοιπόν, από "νιονιό" θαρρώ ότι φαίνεται και έλλειψη και σε άλλες ποιότητες. 

Δηλαδή, αντί για το εντελώς κατανοητό: "Σόρρυ, κατάλαβα λάθος ότι έλεγες για επαγγελματίες", προσπαθείς να βγεις και από πάνω. 

Μην μακρυγορώ όμως. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα:

3 ώρες πριν, Fortistis είπε

1) κάνε μου παράθεση που ακριβώς έγραψα για **επαγγελματία**. Έγραψα **μόνο** για το τι είναι ο προγραμματισμός Η/Υ. Τα περί επαγγελματιών τα έγραψες μόνος σου όταν απάντησες σε εμένα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρακαλώ όχι άλλο flame, κάθε τοπικ τα ίδια σκτ, με αυτό δεν βοηθάμε και την ερωτώμενη δεσποινίδα.

Όσο αφορά την @mariakioul εάν επιθυμείς μια πρόγευση της οδού αυτής, δοκίμασε να μάθεις μια γλώσσα προγραμματισμού και να λύσεις ένα απλό πρόβλημα, για να δεις εάν ο δρόμος αυτός αυτό είναι αυτός  που επιθυμείς. Όντας άτομο που του αρέσει και έχει διαλέξει την επαγγελματική οδό αυτή σε ενθαρρύνω ένθερμα και σε παροτρύνω να την ακολουθήσεις.

Ακόμη στον Ελληνικό χώρο είναι από τα ελάχιστα επαγγέλματα που πληρώνουν νορμάλ (όxι τρελά λεφτά) μεν (πλην εξαιρέσεων όπως βάση προσωπικής εμπειρίας μου ο ειδησεογραφικός χώρος ή βάση αντιλήψεώς μου σε περίπτωση δικής σου εταιρείας) αλλά τα αντικείμενα και τα project δεν είναι του επιπέδου όπως google, MIT κλπ κλπ αλλά ποιο "πεζά". Παρόλα αυτά δεν υπάρχει εμπόδιο στο να πας παραπέρα αρκεί να είσαι πρόθυμη να παλέψεις γι αυτό. Ναι μεν είναι νωρίς να στα πω αυτά αλλά κρίνω πως καλύτερα να σε προϊδεάσω καλύτερα για το πως το αντιλαμβάνομαι και βοιώνω τον χώρο, σαν επαγγελματίας που έχει εργαστεί και θα εργάζετε σε αυτόν, παρά να σε παραμυθιάζω, σαφώς βέβαια είναι υπό την δική μου προσωπική οπτική γωνία και εμπειρίες αυτά που λέω.

Ένας από τους απλούστερους τρόπους εισόδου στον προγραμματισμό, επαγγελματικά πάντα, είναι το να αναπτύσσεις σελίδες σε κάποιες "έτοιμες" πλατφόρμες δημιουργίας περιεχομένου (γνωστά σε εμάς τους επαγγελματίες  και σαν CMS) λόγο ότι πολλά μικρά γραφεία/εταιρείες/μαγαζιά ασχολούνται με το αντικείμενο αυτό. Βασικές λέξεις κλειδιά για το google/duckduckgo τεχνολογιών σε αυτόν τον τομέα είναι PHP, Javascript, Html, Css, Linux. Ακόμη δε μισθολογικά ενδεχομένως να ξεκινήσεις με βασικό μισθό και σε όχι καλή εταιρεία με ""ανιαρό" αντικείμενο, αλλά μπορείς να αλλάζεις εργασιακό χώρο εσωτερικού και εξωτερικού και με προσωπική ενασχόληση και προσωπικά projects σε τεχνολογίες που ΔΕΝ της εξασκείς επαγγελματικά, μπορείς να πας σε οργανισμούς μεγέθους ebay κλπ κλπ . Αυτό είναι το καλό το ότι μπορείς ΜΟΝΗ σου να παλέψεις για το βέλτιστο, ακόμη δε δεν σε εμποδίζει κανείς να κάνεις ακόμα και δική σου εταιρεία.

Ακόμη δε σε σύγκριση με επαγγέλματα όπως πχ. κοινωνικός λειτουργός θέλει λιγότερο paperwork, προϋπηρεσία κλπ κλπ και η συμμετοχή σε ποικοίλα events πχ. προγραμματιστικούς μαραθώνιους (aka hackathons) σου επιτρέπει να βελτιώνεσαι ακόμα περισσότερο. Τέλος να σημειώσω πως ένας προγραμματιστής πέρα από "προγραμματιστικές" και επικοινωνιακές δεξιότητες γνώσεις χρειάζεται και άλλες παράπλευρες τεχνικές γνώσεις πx. γνώσεις χειρισμού κάτι που λέγετε "Linux" από κάτι που λέγετε "κονσόλα/τερματικό"  ή και ακόμα γνώσεις photoshop.

Ακόμη δε να σου δώσω μια ποιο πλήρη εικόνα το πως είναι ο χώρος του προγραμματισμού ειδικά για ανάπτυξη ιστοσελίδων ή όπως αποκαλείτε ορθότερα "Web εφαρμογών" συνήθως βρίσκεις των εξής είδους θέσεις:

• Backend: Που ο προγραμματιστής στην θέση αυτή αναπτύσσει βασικές μη αισθητικές λειτουργίες ενός συστήματος. Δε σε ποιο μεγάλα site ίσως κάνει ενδιαφέροντα πράγματα από τεχνικής φύσεως αλλά δε "μεγάλα" site.
  • Frontend:  Συνήθως αναπτύσσει αισθητικά τμήματα και τμήματα διεπαφής του χρήστη με την εφαρμογή.
  • Full Stack:  Κάνει και τα 2 παραπάνω συνήθως σε εταιρείες είτε μικρές είτε εταιρείες που θέλουν "το παιδί για όλες τις δουλειές" είτε και τα 2 (σαφώς βέβαια δεν είναι όλα άσπρο μαύρο).

Ευελπιστώ να μην σε πελάγωσα ενδεχόμενη μελλοντική συνάδελφε. ;) Εάν επιθυμείς περισσότερες πληροφορίες μην διαστάσεις να απαντήσεις.

Επεξ/σία από PC_MAGAS
Δημοσ.

Πως επιτεύχθηκε μια απλή ερώτηση να καταλήξει σε διαμάχη των 2 φύλλων νομίζω ότι ξεπερνάει την λογική...

Απο εκεί και πέρα σε κάθε περίπτωση υπάρχουν τα υπερ και τα κατά....και σε τελική ανάλυση νομίζω ότι θα πρέπει να ξεκολλήσουν κάποιοι απο την έννοια του "ασθενους" φύλλου...μάλλον το τουναντίον ισχύει...

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...