Miracle Worker Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έτσι ξαφνικά, μια μέρα έσβησα την ταμπλέτα πριν από ένα ταξίδι και αυτή δεν ξανάνοιξε ποτέ. Δοκίμασα διάφορους φορτιστές, τη σύνδεσα και στο pc, δε γίνεται τίποτα. Έβαλα και μια καρφίτσα σε μια μικρή υποδοχή μπας και κάνει reset, πάλι δεν έγινε τίποτα. Τι κάνω τώρα; Αξίζει να το πάω σε κάποιο service; Το tablet είναι MLS iq9011, μου το είχαν κάνει δώρο πριν δύο χρόνια από τα public, αλλά υπολογίζω ότι έκανε γύρω στα 130 ευρώ τότε. Γενικά δεν είχε προβλήματα και μου ήρθε κάπως ξαφνικό. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από Miracle Worker
saruman123 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το πιο πιθανό να είναι η μπαταρία. Αλλά δεν νομίζω να αξίζει. 99€ κάνει τώρα. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από saruman123 1
Miracle Worker Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, saruman123 είπε Το πιο πιθανό να είναι η μπαταρία. Αλλά δεν νομίζω να αξίζει. 99€ κάνει τώρα. Όντως, έχω δει κάτι προσφορές με 89 ευρώ για παρόμοια χαρακτηριστικά, στο cyber monday. Απλά μου έκανε εντύπωση να με αφήσει συσκευή τόσο ξαφνικά. Είχα και κάτι φωτογραφίες μέσα, κάτι παιχνίδια σε προχωρημένο στάδιο, κάποια e-books. Τόσο εφήμερη ΄έχει καταντήσει πλέον η τεχνολογική ζωή μας; Όχι ότι μου περισεύουν βέβαια 89 ευρώ. Στο 500αρικο το μήνα είμαι...
tsilitheo1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Όντως, έχω δει κάτι προσφορές με 89 ευρώ για παρόμοια χαρακτηριστικά, στο cyber monday. Απλά μου έκανε εντύπωση να με αφήσει συσκευή τόσο ξαφνικά. Είχα και κάτι φωτογραφίες μέσα, κάτι παιχνίδια σε προχωρημένο στάδιο, κάποια e-books. Τόσο εφήμερη ΄έχει καταντήσει πλέον η τεχνολογική ζωή μας; Όχι ότι μου περισεύουν βέβαια 89 ευρώ. Στο 500αρικο το μήνα είμαι... Εφημερη ειναι η mls και "εφημεροι" οσοι αγοραζουν "προιοντα" της.... Ελπιζω επιασες το point
Miracle Worker Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε Εφημερη ειναι η mls και "εφημεροι" οσοι αγοραζουν "προιοντα" της.... Ελπιζω επιασες το point Αι αμ νοτ σουρ, να κάνουμε διαθήκη; 😋 Εντάξει, το ότι το ακριβό αντέχει πιο πολύ από το φθηνό δεν λέει και πολλά από μόνο του, με το συμπάθειο. 1
tsilitheo1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Αι αμ νοτ σουρ, να κάνουμε διαθήκη; 😋 Εντάξει, το ότι το ακριβό αντέχει πιο πολύ από το φθηνό δεν λέει και πολλά από μόνο του, με το συμπάθειο. Το point μου δεν ηταν αυτο... Αντιθετα,η mls δεν ειναι φθηνη... Μια υπερκοστολογιμενη εταιρεια ειναι που πουλαει μαιμουδιες κινεζικες.... Ελπιζω τωρα καταλαβες κατι... Αν ακομα οχι, κοιταξε θεματα εδω μεσα με αναζητηση το "mls" 2
Miracle Worker Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε Το point μου δεν ηταν αυτο... Αντιθετα,η mls δεν ειναι φθηνη... Μια υπερκοστολογιμενη εταιρεια ειναι που πουλαει μαιμουδιες κινεζικες.... Ελπιζω τωρα καταλαβες κατι... Αν ακομα οχι, κοιταξε θεματα εδω μεσα με αναζητηση το "mls" Δηλαδή ποια άλλη εταιρία θα πρότεινες στις ίδιες τιμές με της MLS;
tsilitheo1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Miracle Worker είπε Δηλαδή ποια άλλη εταιρία θα πρότεινες στις ίδιες τιμές με της MLS; https://www.skroutz.gr/c/1105/tablet/m/380/MLS.html?order_by=pricevat&order_dir=asc&page=2 φθηνη δεν ειναι παντως. Θα κοιτουσα για lenovo huawei asus μερια 1
saruman123 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Και η ζωή συνεχίζεται με MLS & Turbo - X 🤣
papoys1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Αναντικατάστατες μάρκες για το αδύνατο Ελληνικό πορτοφόλι 1
aces Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι συγκεκριμενες (turbox - MLS) ειναι οι χειροτερες δυνατες επιλογες. Τοσο σε αξιοπιστια απλα πουλανε γιατι ειναι φθηνες αλλα στο 6μηνο βγαζουν αλλοτε μικρα ή μεγαλα προβληματα. Δυστυχως πολλοι ενω την πατανε με mls-turbox επιμενουν να ξαναγοραζουν απο την ιδια εταιρια κ 2η συσκευη..... λογω χαμηλης τιμής. Δες κατι σε Lenovo απο Ελλαδα. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από aces 1
Miracle Worker Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 ΞΥΠΝΗΣΕ! ΞΥΠΝΗΣΕ! Μετά από 3 ημέρες αναπαύσεως, συνέδεσα για μία ακόμα φορά το φορτιστή και η MLS ηγέρθη! Μετανοείτε αμαρτωλοί. Ποτέ δεν ξέρεις, ίσως τα MLS να βγουν σαν τα LADA και τα παλιά ψυγεία της Pitsos. Σκυλιά. 1
aces Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειδες γινονται και θαυματα μετα απο 3 ολοκληρες μερες με τα mls!! επρεπε να παρεις και βιντεο αφου η πιθανοτητα της αφυπνισης των MLS ειναι ντοκουμεντο !!! Καλου κακου μη το αφησεις αφορτιστο (κατω απο 25 με 30%) μεχρι να ξαναστρωσει η μπαταρια. Βεβαια επειδη με αυτη τη εταιρεια δεν βγαζεις ακρη ισως ειναι προσωρινη η αφυπνιση Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από aces
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Miracle Worker είπε ΞΥΠΝΗΣΕ! ΞΥΠΝΗΣΕ! Μετά από 3 ημέρες αναπαύσεως, συνέδεσα για μία ακόμα φορά το φορτιστή και η MLS ηγέρθη! Μετανοείτε αμαρτωλοί. Ποτέ δεν ξέρεις, ίσως τα MLS να βγουν σαν τα LADA και τα παλιά ψυγεία της Pitsos. Σκυλιά. Ο Λαζαρος θα ηταν...... Μετα απο 3 μερες...
Miracle Worker Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε Ο Λαζαρος θα ηταν...... Μετα απο 3 μερες... Ο Λάζαρος ήταν 4 μέρες νεκρός. Ο Χριστός ήταν 3. Είσαι και αντίχριστος πέρα από αντί-MLSιστής παναθεμά σε.😋
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα