cp5120 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, gassim είπε ο musk μπορεί να πάει στον Αρη μπορεί και να μην πάει, μπορεί να στείλει ανθρώπους μπορεί και να μην στείλει (έτσι το λέω είναι θέμα χρόνου να πάει ανθρωπος στον Αρη) αλλά αναμφισβήτητα είναι λαμπρό και πρωτοπόρο πνεύμα. Απο αυτά που πάνε τον κόσμο μπροστά. Και τίποτα να μην πετύχει απο τα μελλοντικά σχέδια του, όσα έχει κάνει μέχρι τώρα τον κατατάσσουν στις μεγάλες μορφές. Τι ακριβώς έχει κάνει (όχι τι έχει πει ότι θέλει να κάνει) μέχρι τώρα που είναι σημαντικό για το μέλλον της ανθρωπότητας ώστε να τον κατατάσσουμε στις "μεγάλες μορφές" ; 1 1
gassim Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, cp5120 είπε Τι ακριβώς έχει κάνει (όχι τι έχει πει ότι θέλει να κάνει) μέχρι τώρα που είναι σημαντικό για το μέλλον της ανθρωπότητας ώστε να τον κατατάσσουμε στις "μεγάλες μορφές" ; εν συντομία: Paypal (αυτό απο μόνο του θα ήταν μέγιστο επίτευγμα ζωής για το 99% των ανθρώπων) SpaceX: πρώτη ιδιωτική εταιρεία που ανέλαβε μεταφορές απο και προς τον ISS. Ανάπτυξη των Falcon rockets απο ανακυκλώσιμα υλικά που καθιστούν τα διαστημικά ταξίδια οικονομικά βιώσιμα. Ανάπτυξη πυραύλου που μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 100 άτομα. Tesla: H πρώτη εταιρεία που παρουσίασε οικονομικό ηλεκτρικό αξιοπρεπές αυτοκίνητο. Οι παραδοσιακές αυτοκινητοβιομηχανίες με αιώνες παράδοσης αναγκάστηκαν να ακολουθήσουν. 8
AtiX Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Γιατί κάτι μου λέει ότι θα καταλήξουμε σε vs τύπου apple και εδώ...?
randomcat Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, parlapipas25 είπε Ετοιμαστείτε για τους:"Ο ελον ειναι πολύ μπροστά." "Και ποιος εισαι που θα κριτικάρεις τον ελον;" "Τι εχει κάνει ο ελον και τι εσυ;" Ο ελον ειναι πολύ μπροστά. Και ποιος εισαι που θα κριτικάρεις τον ελον; Τι εχει κάνει ο ελον και τι εσυ; 2
KilliK Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, Odyss3us είπε δης: απο την αλλη ομως:
aliakas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν ξέρω τι θα κάνει ο elon αλλά εγώ σήμερα θα δω το The Martian και θα ξυπνήσω αύριο ευχαριστημενος στη γη Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από aliakas 1
tolstoy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Κολλητός! Μαζί θα πάμε. Μπαφιάσαμε πια με την ανθρωπότητα. Το πολύ να παίζουμε κάνα παιχνιδάκι ον-λάιν μαζί σας έτσι για να μην χανόμαστε. 2
cp5120 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, gassim είπε εν συντομία: Paypal (αυτό απο μόνο του θα ήταν μέγιστο επίτευγμα ζωής για το 99% των ανθρώπων) SpaceX: πρώτη ιδιωτική εταιρεία που ανέλαβε μεταφορές απο και προς τον ISS. Ανάπτυξη των Falcon rockets απο ανακυκλώσιμα υλικά που καθιστούν τα διαστημικά ταξίδια οικονομικά βιώσιμα. Ανάπτυξη πυραύλου που μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 100 άτομα. Tesla: H πρώτη εταιρεία που παρουσίασε οικονομικό ηλεκτρικό αξιοπρεπές αυτοκίνητο. Οι παραδοσιακές αυτοκινητοβιομηχανίες με αιώνες παράδοσης αναγκάστηκαν να ακολουθήσουν. 1. Paypal: Όχι ακριβώς. Καβάλησε (σ)τη δουλειά άλλων. https://en.wikipedia.org/wiki/PayPal 2. SpaceX: Ακόμη μένουν να αποδειχτούν αυτά. Είπα: Όχι αυτά που οραματίζεται αλλά αυτά που έκανε κι εσύ μιλάς για διαστημικά ταξίδια σε κάποιο μακρινό μέλλον. Όσο για τις μεταφορές στον ISS, μέχρι σήμερα έχει περισσότερες αποτυχίες παρά επιτυχίες και οι ασφαλιστικές εταιρίες πληρώνουν για τον καταστραμένο εξοπλισμό δισεκατομμυρίων από τους SpaceX. 3. Tesla: Οικονομικό είναι μόνο το Model X που, καλά περίμενε να το παραλάβεις, και θα πάψει να είναι οικονομικό μόλις σταματήσουν οσονούπω οι επιδοτήσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Άρα είτε αξιοπρεπές και όχι οικονομικό, είτε οικονομικά και όχι αξιοπρεπές. Ας το αφήσουμε εδώ. Αν νομίζεις ότι ο Musk αξίζει μια θέση στην ιστορία πλάι στους άλλους γίγαντες από τους Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Γαλιλαίο, Ντα Βίντσι μέχρι τον Nikola Tesla και τον Stephen Hawking, προφανώς δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη. Κι εγώ στην αρχή ήμουν fan μέχρι που κατάλαβα ότι το άτομο είναι fake prophet. 4 3
Dudadidos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, dreaming123 είπε 70% στον Άρη και 30% Ελλάδα Μπρος γκρεμός και πισω ρέμα Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από Dudadidos
Calhas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μήπως μπορείς να μου φέρεις μία κολώνια; Θα στην πληρώσω.
NewProject Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Καλά που είναι οι ειδησεις του Μασκ, να βγάζετε τα κόμπλεξ σας που και που. Μη πάθετε τίποτα
Skylined Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Istros είπε Σας γλενταει ο Elon για να ασχολείστε μαζί του. 6 ώρες πριν, jonnis44gt είπε O Τυπος ειναι τρελαρας και ξερει να παιζει το παιχνιδακι των μεσων και να κανει ντορο για να διαφημιζει την εταιρια του Αυτό ήθελα να γράψω αλλά με προλάβατε. Ο Musk ξοδεύει ακριβώς μηδέν δολάρια για τη διαφήμιση των εταιριών του. Επί του θέματος, από τη μία δε νομίζω ότι το υπόλοιπο σύμπαν έχει να ωφεληθεί από την επέκταση του τωρινού ανώριμου πολιτισμού μας αλλά από την άλλη ίσως μια επέκταση να βοηθούσε την ανθρωπότητα να ωριμάσει 6 ώρες πριν, Odyss3us είπε δης: Wow. That's quite an endorsement.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις