giannis22k Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γνωριζει κανεις για τη συγκεκριμενη τηλεοραση;https://www.e-shop.gr/tv-philips-32pfs5823-12-32-led-full-hd-smart-wifi-p-PER.152469 Σε αυτα τα λεφτα καποια αλλη 32αρα; Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από giannis22k
vade23 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Αναρωτιέμαι κι εγω αν αξίζει τα λεφτά της. Κάποια γνώμη??
giannis22k Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα.Την εχω παρει ηδη στην προσφορα που ειχε στα 200 ευρω.Προσωπικα εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος απο την εικονα της παντα με φωτισμο κανονικο στο Δωματιο.Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οι γωνιες θεασης.Δηλ ναι μεν αν πας απο πλαγια αρχιζει και χανει σε φωτεινοτητα αλλα δεν αλλαζουν τα χρωματα.Δεν ξερω αν αξιζει στα 300 που ειχε καποια στιγμη αλλα 200 για μενα σιγουρα αξιζει αναλογα και το ματι και τις απαιτησεις του καθενος.Αν μπορεσω θα βγαλω καποιες φωτο
vade23 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Ευχαριστώ για την βοήθεια. Από ήχο πως τα πηγαίνει? Μάλλον θα την πάρω κι εγώ στα 219 ευρώ από eshop.
giannis22k Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δεν μπορω να σου πω με σιγουρια γιατι δεν τη βαζω και δυνατα αλλα νορμαλ μπυ φενεται Επισης να ξερεις δεν εχει ρυθμιση για το backight .Δηλ για την ενταση φωτεινοτητας-αντιθεσης εχει 1)χωρις ρυθμιση δηλ ειναι μαξ η φωτεινοτητα με την αντιθεση μαζι 2) κανονικη οπου σε καποιες σκηνες ρυθμιζεται αυτοματα η αντιθεση η φωτεινοτητα.Εξοικονομηση ενεργειας οπου πεφτει γενικα η φωτεινοτητας της οθονης 3) Βελτιστοποιηση εικονας οπου νομιζω ειναι ιδιο μα την ρυθμιση της "κανονικη εικονα".Στα λεω αυτα γιατι μου εκανε εντυπωση που δεν εχει ρυμθιση οπισθιου φωτισμου Πρωσπικα δεν τη βαζω στη ρυθμιση "κλειστο" γιατι με ενοχλει το βραδυ Εμενα με ικανοποιει στο "εξοκονομηση ενεργειας" η στη το βαζω στη "κανονικη ρυθμιση".Επιση στο σαλονι υπαρχει μια 48 ips lg οπου αφου ισχυει για τις ips για την πιστοτητα των χρωματων τους σε σχεση με τις va η tn πανελς,εγω δε βλεπω διαφορες σε σχεση με τη philips που εχω,που λογικα δεν ειναι ips
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα