Προς το περιεχόμενο

TV PHILIPS 32PFS5823/12 32''

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα.Την εχω παρει ηδη στην προσφορα που ειχε στα 200 ευρω.Προσωπικα εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος απο την εικονα της παντα με φωτισμο κανονικο  στο Δωματιο.Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οι γωνιες θεασης.Δηλ ναι μεν αν πας απο πλαγια αρχιζει και χανει σε φωτεινοτητα αλλα δεν αλλαζουν τα χρωματα.Δεν ξερω αν αξιζει στα 300 που ειχε καποια στιγμη αλλα 200 για μενα σιγουρα αξιζει αναλογα και το ματι και τις απαιτησεις του καθενος.Αν μπορεσω θα βγαλω καποιες φωτο

Δημοσ.

Δεν μπορω να σου πω με σιγουρια γιατι δεν τη βαζω και δυνατα αλλα νορμαλ μπυ φενεται Επισης να ξερεις δεν εχει ρυθμιση για το backight .Δηλ για την ενταση φωτεινοτητας-αντιθεσης εχει 1)χωρις ρυθμιση δηλ ειναι μαξ η φωτεινοτητα με την αντιθεση μαζι 2) κανονικη οπου σε καποιες σκηνες ρυθμιζεται αυτοματα η αντιθεση η φωτεινοτητα.Εξοικονομηση ενεργειας οπου πεφτει γενικα η φωτεινοτητας της οθονης 3) Βελτιστοποιηση εικονας οπου νομιζω ειναι ιδιο μα την ρυθμιση της "κανονικη εικονα".Στα λεω αυτα γιατι μου εκανε εντυπωση που δεν εχει ρυμθιση οπισθιου φωτισμου Πρωσπικα δεν τη βαζω στη ρυθμιση "κλειστο" γιατι με ενοχλει το βραδυ Εμενα με ικανοποιει στο "εξοκονομηση ενεργειας" η στη το βαζω στη "κανονικη ρυθμιση".Επιση στο σαλονι υπαρχει μια 48 ips lg οπου αφου ισχυει για τις ips για την πιστοτητα των χρωματων τους σε σχεση με τις va η tn πανελς,εγω δε βλεπω διαφορες σε σχεση με τη philips που εχω,που λογικα δεν ειναι ips

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...