forgotten Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 ηρθε απο το αμαζον παραγγελια μου με rtx 2080 το κουτι ανοιγμενο επανακλεισμενο , με κωδικο αποστολης,για το τυπικο της υποθεσης το ανοιγω στο ταχυδρομειο μεσα στο κουτι της rtx ειχε θρονιαστει με περισσα πιεση μiα gtx 780 απο καποιον που την σουφρωσε ( να του καει το συστημα) επικοινωνια με αμαζον και τωρα παει πισω οπως ηρθε οτι ηρθε για αποζημιωση ,αυτο το λεω για να μην νομιζουμε οτι οι απατεωνες ειναι μονο δικη μας πατεντα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, Albilosha είπε Εστειλα το λινκ στο φιλο μου δεν ξερω ακομα κατι.Μου ειπε μονο πως ξαναμιλησαν και ειπε πως θα του επιστρεψει τα χρηματα αυριο. Μας έχεις σε αγωνία εδώ πέρα. Τι έγινε; Τα επέστρεψε τα χρήματα; 5 λεπτά πριν, forgotten είπε ηρθε απο το αμαζον παραγγελια μου με rtx 2080 το κουτι ανοιγμενο επανακλεισμενο , με κωδικο αποστολης,για το τυπικο της υποθεσης το ανοιγω στο ταχυδρομειο μεσα στο κουτι της rtx ειχε θρονιαστει με περισσα πιεση μiα gtx 780 απο καποιον που την σουφρωσε ( να του καει το συστημα) επικοινωνια με αμαζον και τωρα παει πισω οπως ηρθε οτι ηρθε για αποζημιωση ,αυτο το λεω για να μην νομιζουμε οτι οι απατεωνες ειναι μονο δικη μας πατεντα Αυτό ειναι πολύ γνωστό με τις κάρτες γραφικών από Amazon. http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-3324919/amazon-scam-targeting-high-end-graphics-cards.html
vasilislarisa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Στις 26/11/2018 στις 5:14 ΜΜ, Sheogorath είπε Καλησπέρα, είχα διαβάσει παλιότερα ότι η μήνυση/καταγγελία (δεν θυμάμαι καλά) για απάτη μέσω διαδικτύου είναι δωρεάν. Ισχύει κάτι τέτοιο; Μιλάμε για ποσό που δεν αξίζει (χρηματικά) να φύγει το 100άρικο για παράβολο, αλλά αν γίνεται φθηνότερα φυσικά θα το κυνηγήσουμε. Έχουμε κάποια πρόταση; Καλησπερα κι απο μενα.Για μικροποσο (52 ευρω) που ειχα καταθεσει σε τραπεζικο λογαριασμο νεαρου wannabe απατεωνας και μετα απο σχεδον 11 μηνες η Εισαγγελια Πρωτοδικων της πολης μου εγγαλει τον δραστη στην εδρα μου για να δωσει εξηγησεις.Ειναι δλδ υποχρεωμενος να μεταβει απο την Ροδο οπου κατοικει στην Λαρισα για 52 ευρωκαι συν της αλλοις να πληρωσει και δικηγορο.Η διαδικασια που ακολουθησα ηταν να καταγγειλω το περιστατικο στην ΔΔΗΕ οπως επισης και στην Εισαγγελια Πρωτοδικων Λαρισας με κοστος μολις τρια ευρω για το μεγαροσημο.Φυσικα ειχα στην κατοχη μου ολες τις απαραιτητες αποδειξεις (αποδειξη τραπεζικης καταθεσης.συνομιλια μου σε print screen με τον δραστη και ολο το ιστορικο της απατης για ην διευκολυνση των διωκτικων αρχων) Οποτε,αν δεν ειναι πλεον αργα,μην το αφησετε.Κυνηγιστε το. 3 2
Fontas000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Ρε παιδια, καποιος προσπαθησε να μπει στο φβ μου ενω προηγουμενως μ εστειλε μνμ στο φβ για κατι που πουλουσα για να γινει η συναλλαγη μεσω paypal, την ψιλιαστικα ομως και εφαγε μπλοκ. Βλεπω οτι καποιος παει να μπει στο facebook μου με το εμαιλ που μ ερχεται απο τo facebook να μου αναγραφει την ΙΡ απο την οποια εγινε η προσπαθεια. Την "χτυπαω" στο google και μου βγαζει ΙΡ vodafone mobile, αρα καποιος προσπαθησε μεσω του κινητου του χρησιμοποιοντας τα δεδομενα του να μπει. Ειναι πιο ευκολο να βρεθει αυτος με την ΙΡ του κινητου του αν κανω καταγγελια κ μηνυση στην Διωξη για το που ανηκει? ή ας πουμε αν ειναι δηλωμενο το τηλ απο το οποιο μπαινει στο ιντερνετ σε κανεναν πακιστανο δεν προκειται να βρεθει τιποτα?
slvsnt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Ούτε η καθαρίστρια της Δίωξης δε πρόκειται να ασχοληθεί. Αυτό έλειπε δηλαδή να ασχολούνται με τέτοιες βλακείες Συνέχισε τη ζωή σου 1
Fontas000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, slvsnt είπε Ούτε η καθαρίστρια της Δίωξης δε πρόκειται να ασχοληθεί. Αυτό έλειπε δηλαδή να ασχολούνται με τέτοιες βλακείες Συνέχισε τη ζωή σου Αν κανω καταγγελια για υποκλοπη προσωπικων δεδομενων μια χαρα ασχολουνται, εχει γινει και πολυ αυστηρος ο νομος περι προστασιας προσωπικων δεδομενων πλεον. Παρολα αυτα αν ασχοληθουν, μπορει να βρεθει η ΙΡ ή αν ειναι σε πακιστανικο το νουμερο δεν θα βρεθει κανεις. Ας πουμε στη κλασικη ΙΡ του σπιτιου, με εισαγγελικη παρεμβαση (αν εχει γινει μηνυση για υποκλοπη ας πουμε) δινονται απο τον Isp τα στοιχεια του ιδιοκτητη της γραμμης, γινεται το αναλογο και οταν η ΙΡ ειναι κινητου?
slvsnt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 αν ασχοληθούν σφύρα μας Σκεφτείτε ρε μάγκες πριν γράψετε κάτι 1
Fontas000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, slvsnt είπε αν ασχοληθούν σφύρα μας Σκεφτείτε ρε μάγκες πριν γράψετε κάτι Φιλε μου σε ρωταω κατι αλλο αν γνωριζεις, υποθετικα αν ασχοληθουν, ξερεις να μου πεις στο ερωτημα μου περι της ΙΡ?
xxatziva Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Fontas000 είπε Φιλε μου σε ρωταω κατι αλλο αν γνωριζεις, υποθετικα αν ασχοληθουν, ξερεις να μου πεις στο ερωτημα μου περι της ΙΡ? H ip-στοιχεια συνδεσης φαινονται ολα πλεον λογω ταυτοποιησης των συνδεσεων-καρτων σιμ. βεβαια αν μπεις απο wifi δημοσιο ή απο καποιο μαγαζι τοτε ναι μεν φαινεται καποια συσκευη οτι συνδεθηκε σο oδικτυο αλλα οχι τι εκανε. μονο ποσα δεδομενα Uplaod-download εκανε χρηση σε αριθμο(mb-gb Κλπ).
Fontas000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 44 λεπτά πριν, xxatziva είπε H ip-στοιχεια συνδεσης φαινονται ολα πλεον λογω ταυτοποιησης των συνδεσεων-καρτων σιμ. βεβαια αν μπεις απο wifi δημοσιο ή απο καποιο μαγαζι τοτε ναι μεν φαινεται καποια συσκευη οτι συνδεθηκε σο oδικτυο αλλα οχι τι εκανε. μονο ποσα δεδομενα Uplaod-download εκανε χρηση σε αριθμο(mb-gb Κλπ). Οποτε δηλαδη αν το κινητο ειναι δηλωμενο σε καποιον αλλοδαπο τρεχα γυρευε ε?
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούν στην δίωξη με περίπτωση ατόμου που επιχείρησε να μπει σε λογαριασμό, ακόμα και να κατάφερνε να μπει πάλι δύσκολο, εκτός αν μιλάμε για κανένα ebanking με αφαίρεση χρημάτων και άλλα σοβαρότερα θέματα. Για το fb, σου ήρθε απλά προειδοποίηση, ο τύπος χρησιμοποίησε το email σου το οποίο το έμαθε από κάπου, φυσικά δεν γνωρίζει κωδικό. Καλού κακού άλλαξε τον κωδικό σου στο fb. Δεν υπάρχει κάτι άλλο κι όπως ανέφερε ο προηγούμενος, συνέχισε την ζωή σου. Αν μιλάμε για τις κάρτες sim με 5 ευρώ από τους γνωστούς, προφανώς δεν θα βγάλεις άκρη. Η αστυνομία αν θέλει μπαίνει σε διαδικασία να ακολουθήσει στίγματα κινητού από κεραία και άλλες υπηρεσίες/εφαρμογές, αλλά αυτά γίνονται για πολύ σοβαρά εγκλήματα και περιπτώσεις οπότε το ξεχνάμε.
nikosmakos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι θα πας να καταγγειλεις οτι σου κλεψαν τα στοιχεια του facebook. Το πολυ πολυ να γελασουν και να σου πουν κανε καινουργιο... Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2019 από nikosmakos
Fontas000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Ενταξει το καταλαβα και γιαυτο μετα ρωτησα υποθετικα
cumulus Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Εμένα μου έκλεψαν τη σύζυγό. Αξίζει να κάνω καταγγελία ή να το αφήσω το θέμα και να μην μπλέκω με αστυνομίες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα