The_Judas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Εφόσον τραβάει διαφορετικές λήψεις και έχει δυνατότητα να σκανάρει 3d αντικείμενα, μια χαρά ιδέα είναι οι 16 κάμερες. Δεν είναι απλά εφέ του στυλ, ανεβάζω τα megapixels.
VasilisKvr22 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δε ξέρουν τι να κάνουν και αρχίζουν να φορτώνουν στα κινητά ακόμα περισσότερες κάμερες 🤔 😅 οπως και να έχει η υπόθεση, είμαι περίεργος να δω τις δυνατότητες που θα έχει
ELMastas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα λέγαμε εμείς θα βγάζουν κάμερες με κινητά Πάντος για το 3D δεν νομίζω οτι θα έχει σοβαρό αποτέλεσμα,περισσότερο για gimmick το βλέπω,εδω σε λίγο θα το κάνουνε 360 photo με τόσες κάμερες....αν ήτανε σε διαφορετική διάταξη και με διαφορετικό αριθμό καμερών φτιαγμένες για αυτό τον σκοπό μπορεί να έκανε δουλειά,αλλά όπως και νά χει για μένα,καλύτερα να έχεις μια κάμερα ειδικά φτιαγμένη για αυτό τον σκοπό να κάνει σωστή δουλειά να έχεις και 360' φωτό και 3D και να την ελένχεις με ένα κινητό,παρά να προσπαθείς κάνεις ενα κινητό ολο κάμερες. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από ELMastas
cp5120 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Σήμερα έχει πέσει πολύ γέλιο 😂 😂 😂 😂 στις ειδήσεις του insomnia: Smartphone με 16 κάμερες, ο Elon Musk στον Άρη... Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
vagchrist Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Mini31 είπε Δεν έχουν άλλες ιδέες και κάνουν ότι να ναι Ασχοληθείτε και λίγο με την μπαταρία Τι να της κάνω 16 κάμερες Εδώ 3 έχω και δεν της χρησιμοποιώ κιόλας Χρησιμοποιώ dlsr Ας σας πει κάποιος ότι όσες κάμερες και να βάλετε σαν μια απλή dlsr δεν γίνετε Τόσο απλο Dslr φιλε* 1
KnightRider Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Εγώ απορώ γιατί οι εταιρίες ακόμα κάθονται και ασχολούνται στο πως να βάλουν 100 κάμερες αντί να κοιτάξουν να βάλουν έναν μεγαλύτερο αισθητήρα για καλύτερη ποιότητα ??? Δεν είναι τυχαίο που το Nokia 808 βγάζει τέλειες φωτογραφίες σε σχέση με όλα τα άλλα κινητά γιατί ο αισθητήρας του έχει μέγεθος 1/1.2 ενώ όλα τα υπόλοιπα κινητά ακόμα εκεί κολλημένοι να βάζουν μόνο 1/2.55 και να κάνουν συνέχεια ψεύτικα softwarικά improvement και να μας ξεγελάνε με τα megapixels τους. 1
defacer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 19 hours ago, voltmod said: Δεν γνωρίζουμε πότε σκοπεύει να ανακοινώσει ένα τέτοιο κινητό η LG Όπως φαίνεται, δε γνωρίζουμε ούτε πως το να βγει μια πατέντα για κάτι αυτό δε σημαίνει ότι αυτός που την έβγαλε έχει σκοπό να το πραγματοποιήσει ποτέ.
venom7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Εδώ που φτάσαμε εγώ λέω να δω αν υπάρχει να πάρω κάμερα/φωτογραφική μηχανή που να παίρνει και τηλ! Ήμαρτον!
nikcrf Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δεν με νοιάζει αρκεί να έχουν την τιμή της μιας κάμερας. Αν είναι να το πουλάνε χρυσό.....άπατο.
nikosjc Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 28/9/2018 στις 11:42 ΠΜ, nikosjc είπε Δική μου πατέντα, όταν φτάσουμε εκεί (σύντομα) θα βγάλω πολύ χρήμα! 😛 Για να μη μετράτε, 21 κάμερες μπροστά 37 πίσω και 10 super douper ultra true tone φλας που κάνουν τη νύχτα μέρα! Και φυσικά ΔΙΠΛΟ notch!!! Α, μπαταρία δεν έχει, έπρεπε να χωρέσουν οι κάμερες, συνδέεται απευθείας στο ρεύμα... Όταν τα έλεγα εγώ... Πέρα από την πλάκα, ο τρόπος που είναι τοποθετημένες οι κάμερες δείχνει διακριτικός (φαίνεται σαν μια). Αν όντως οι λειτουργίες που θα προσφέρει θα δίνουν το κάτι παραπάνω τότε γιατί όχι... Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από nikosjc
whoever81 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, KnightRider είπε Εγώ απορώ γιατί οι εταιρίες ακόμα κάθονται και ασχολούνται στο πως να βάλουν 100 κάμερες αντί να κοιτάξουν να βάλουν έναν μεγαλύτερο αισθητήρα για καλύτερη ποιότητα ??? Δεν είναι τυχαίο που το Nokia 808 βγάζει τέλειες φωτογραφίες σε σχέση με όλα τα άλλα κινητά γιατί ο αισθητήρας του έχει μέγεθος 1/1.2 ενώ όλα τα υπόλοιπα κινητά ακόμα εκεί κολλημένοι να βάζουν μόνο 1/2.55 και να κάνουν συνέχεια ψεύτικα softwarικά improvement και να μας ξεγελάνε με τα megapixels τους. Πράγματι άξιο απορίας. Το Nokia 808 βέβαια είχε ένα καρούμπαλο σαν να το χτύπησες με ρόπαλο του μπέιζμπολ. Φαντάζομαι δεν το κάνουν για να μην αυξήσουν το πάχος.
Gougouftas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Θα σταματησουν μονο οταν η πλατη ενος κινητου θα μοιαζει με τριφτη.
Panos Kostagiannis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Και μετα περιμενω μια καμερα με 16 τηλεφωνα πανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα