Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με τις 16 κάμερες, το FaceID θα ξεκλειδώνει και απτην πλάτη?... 

Α sorry λάθος, άλλη εταιρία είναι αυτή... :P

22 λεπτά πριν, jonnis44gt είπε

Εγω θελω με 16 σελφοκαμερες και 16 φλας led αλλιως δεν το θελω😁ασε που φενεται σαν καποιος να εκανε σκοποβολη επανω του 😂

ούτε το ΟΑΚΑ δεν έχει τόσους προβολείς :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι μου θυμίζει σαν τον τρίφτη που τρίβουμε το τυρί στα μακαρόνια είναι.....

Η το πας στο service....

Σας το έφερα πίσω μου χάλασε η μια κάμερα...

Ρε φίλε άλλες 15 έχεις με δουλεύεις!

Επεξ/σία από CAPgeo1979
Δημοσ.

Σε τι τιμή θα φτάσει το τηλέφωνο με 16 κάμερες το έχουν σκεφτεί; Εδώ 1 σχετικά καλή κάμερα βάζουν και η τιμές πάνε 400€-500€.

Ή θα βάλουν ότι να'ναι και φθηνές κάμερες και το πουλήσουν 1000€ ή αν βάλουν καλές πρέπει να το πουλήσουν 2000€.

Το να βάλεις μια καλή κάμερα και να το πουλήσεις ακριβότερα θα το αγοράσει ο κόσμος αλλά δεν θα δώσει κανείς μια περιουσία για να μπορεί να γυρίζει το κεφάλι από το αρκουδάκι.

Δημοσ.

Στην εποχη μου μετραγαμε ποιος την εχει πιο μεγαλη,ποιος θα μου ελεγε οτι τωρα θα μετραμε ποιος εχει τις πιο πολλες...............καμερες εννοω!

Δημοσ.

Ας πούμε ότι η πλάτη του κινητού οπτικά θα είναι υποφερτή. Για να χωρέσουν τόσες κάμερες με σοβαρούς αισθητήρες το κινητό θα είναι αρκετά μεγάλο στο πάχος... Εκτός αν φοράει αισθητήρες 1/20" που θα είναι απαράδεκτοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν την εκπληκτική κάμερα του mate 20 pro θα είναι κ αυτό με τα over saturated χρώματα και τις φωτογραφίες που θυμίζουν ελαιογραφία. 

Επεξ/σία από DJTaurus
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mini31 είπε

Δεν έχουν άλλες ιδέες και κάνουν ότι να ναι 

Ασχοληθείτε και λίγο με την μπαταρία  

Τι να της κάνω 16 κάμερες 

Εδώ 3 έχω και δεν της χρησιμοποιώ κιόλας 

Χρησιμοποιώ dlsr 

Ας σας πει κάποιος ότι όσες κάμερες και να βάλετε σαν μια απλή dlsr δεν γίνετε 

Τόσο απλο

Τα κινητά προσπαθούν να πλησιάσουν τις dslr σε επίπεδο φωτογραφίας, σε μέγεθος τσέπης.. Όταν προσπαθήσει η dslr να μπει στην τσέπη τότε θα έχει νόημα η σύγκριση... Κάποιοι δεν θέλουμε να κουβαλάμε και κινητό και κάμερα.. Γιατί να μην έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσω του κινητού;; 

• Thanks 1
Δημοσ.

το θεωρώ μεγαλη χαζομάρα.

Αντε να καταθέσει και η apple πατέντα με 25 κάμερες 360, X-rays, Ir, Gamma, wide, Tele, night vision και super WoW!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...