voltmod Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Αν οι πέντε κάμερες συνολικά στο LG V40 ThinQ σας φαίνονται πολλές, τι θα λέγατε για δεκαέξι; Η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία με βάση μία πρόσφατη αίτηση της για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που αποκάλυψε το LetsGoDigital ενδέχεται να εργάζεται πάνω σε ένα smartphone με δεκαέξι κάμερες. Σε διάταξη 4 x 4, το σύστημα καμερών στο κινητό της LG σχεδιάστηκε για να τραβάει μία σκηνή από πολλαπλές οπτικές γωνίες σε μία λήψη. Το παραπάνω θα επιτρέψει στον χρήστη της συσκευής να τραβάει βίντεο σε 3D καθώς και να επεμβαίνει στο τελικό αποτέλεσμα, μετακινώντας για παράδειγμα το κεφάλι ή αντικαθιστώντας το, όπως βλέπουμε στο παράδειγμα, σε ένα αρκουδάκι (τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε να αντικαταστήσει το κεφάλι από άλλες φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στο κινητό για ένα περισσότερο κολακευτικό αποτέλεσμα). Η LG επίσης δείχνει ότι ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τη καλύτερη φωτογραφία από μία σειρά φωτογραφιών ή να δημιουργήσει μία φωτογραφία από πολλαπλές γωνίες λήψεις. Δεν γνωρίζουμε πότε σκοπεύει να ανακοινώσει ένα τέτοιο κινητό η LG, ωστόσο φαίνεται πως μετά τον πόλεμο των… Megapixels, οι εταιρείες αυτή τη περίοδο μάχονται για να κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον των χρηστών προσαρμόζοντας όλο και περισσότερες κάμερες στα κινητά. Μετά την Huawei και το P20 Pro με τις τρεις κάμερες, η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy A9 με τέσσερις κάμερες στην «πλάτη» και η Nokia φαίνεται πως θα ανακοινώσει ένα μοντέλο σύντομα με πενταπλή κύρια κάμερα. Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Plapoutas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Εγώ περιμένω το Smartphone με τις 20 κάμερες, 4 Notch ένα σε κάθε πλευρά και 4 Φλας 3
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 δώστε με ένα smartphone μια κάμερα δώρο και τελείωσε η ιστορία
Comic maniak Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δεν μου αρεσε το θεμα με τις 50 καμερες σε καθε κινητο αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση φαινεται τοσο διακριτικο που δεν θα με χαλαγε. Thumbs up 1
vAg0s97 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Αυτά που γελάγαμε και κοροϊδεύαμε αυτά πάνε και κάνουν... 3
Retromaniac Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Η διαφορά εδώ, σε σχέση με τα άλλα κινητά με τις πολλές κάμερες, είναι ότι εδώ έχουν ένα σκοπό όλες μαζί και λειτουργούν συνεπικουρικά. Δηλαδή εδώ οι κάμερες υπάρχουν για να καταγράφουν το αντικείμενο από ελαφρώς διαφορετικές γωνίες ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν μία τρισδιάστατη άποψη. Δεν θα το κατέκρινα τόσο πολύ, γιατί με αυτό το κόλπο μπορεί να γίνουν πολύ ωραία πραγματάκια και ίσως δούμε και πολύ ωραία 3d video εκτός από την δημιουργία 3d αντικειμένων. Επίσης αυτή η διαφορά κλίσης μπορεί να βοηθάει το AI για πολύ καλές φωτογραφίες στο σκοτάδι αλλά και φωτογραφήσεις γρήγορων αντικειμένων. Ας του δώσουμε μία ευκαιρία λοιπόν... 15
jp77s Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Αυτό με το bootloop δε θα το πατεντάρει άραγε? 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Η LG επίσης δείχνει ότι ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τη καλύτερη φωτογραφία από μία σειρά φωτογραφιών ή να δημιουργήσει μία φωτογραφία από πολλαπλές γωνίες λήψεις. το πρωτο το καταλαβαινω αν και θα μ αρεσε λιγοτερες καμερες με τη δυνατοτητα να επιλεξεις κομματια απο τη καθε ληψη (πχ 3 καμερες τραβανε μαζι, μ αρεσει στη πρωτη η φατσα μου, στη δευτερη του φιλου μου και στη τριτη το παρασκηνιο) και να τα συνδιαζεις σε μια φωτο. το δευτερο ή ειναι μεγαλο ψεμα ή εγω ειμαι τελειως χαζος. μερικα χιλιοστα αποσταση εχουν οι καμερες, τι πολλαπλες γωνιες ληψης λεει? Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δεν έχουν άλλες ιδέες και κάνουν ότι να ναι Ασχοληθείτε και λίγο με την μπαταρία Τι να της κάνω 16 κάμερες Εδώ 3 έχω και δεν της χρησιμοποιώ κιόλας Χρησιμοποιώ dlsr Ας σας πει κάποιος ότι όσες κάμερες και να βάλετε σαν μια απλή dlsr δεν γίνετε Τόσο απλο
Retromaniac Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Lezantas26 είπε το πρωτο το καταλαβαινω αν και θα μ αρεσε λιγοτερες καμερες με τη δυνατοτητα να επιλεξεις κομματια απο τη καθε ληψη (πχ 3 καμερες τραβανε μαζι, μ αρεσει στη πρωτη η φατσα μου, στη δευτερη του φιλου μου και στη τριτη το παρασκηνιο) και να τα συνδιαζεις σε μια φωτο. το δευτερο ή ειναι μεγαλο ψεμα ή εγω ειμαι τελειως χαζος. μερικα χιλιοστα αποσταση εχουν οι καμερες, τι πολλαπλες γωνιες ληψης λεει? Η δεξιά με την αριστερή έχουν κάποια απόσταση. Όσο πιο κοντά το αντικείμενο, τόσο μεγαλύτερη η γωνία. Αν δεις έχει και mirror από κάτω για selfie. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείς να βγάζεις το προσωπό σου με αρκετή κλίση και έτσι να δεις που σε ευνοεί ο φωτισμός (δεν μιλάω για σένα, αλλά για τους selfie addicts) 3 λεπτά πριν, Mini31 είπε Δεν έχουν άλλες ιδέες και κάνουν ότι να ναι Ασχοληθείτε και λίγο με την μπαταρία Τι να της κάνω 16 κάμερες Εδώ 3 έχω και δεν της χρησιμοποιώ κιόλας Χρησιμοποιώ dlsr Ας σας πει κάποιος ότι όσες κάμερες και να βάλετε σαν μια απλή dlsr δεν γίνετε Τόσο απλο Είναι τελείως διαφορετικός ο σκοπός που βάζουν 3 κάμερες με τις 16... 1
MontzOlee Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Enough is enough .. ελεος πια με τις κάμερες ! 3
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Η δεξιά με την αριστερή έχουν κάποια απόσταση. Όσο πιο κοντά το αντικείμενο, τόσο μεγαλύτερη η γωνία. Αν δεις έχει και mirror από κάτω για selfie. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείς να βγάζεις το προσωπό σου με αρκετή κλίση και έτσι να δεις που σε ευνοεί ο φωτισμός (δεν μιλάω για σένα, αλλά για τους selfie addicts) Είναι τελείως διαφορετικός ο σκοπός που βάζουν 3 κάμερες με τις 16... για να χει καποια σημαντικη διαφορα στη κλιση πρεπει να ναι "μια παλαμη αποσταση" το αντικειμενο, ακομα και στις σελφι δε θα χει διαφορα. πιο πολυ για μακρο φωτογραφιες μου κανει, αλλα δε νομιζω να βγαζει ο καθημερινος ανθρωπος συχνα να του χρησιμευει κατι τετοιο.. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα