alkis13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Αγορασα προσφατα το πολυμηχανημα του τιτλου και εκανε αυτοματα χωρις να προλαβω να το ακυρωσω firmware update. Το κακο με το firmware update ειναι οτι δεν διαβαζει δεν δεχεται συμβατα μελανοδοχεια παρα μονο γνησια. Βρηκα εκδοση firmware προηγουμενη και καθως την βαζω στο τελος της εγκαταστασης μου λεει ROM Not Writable. Ενω το updated firmware απο την epson με την ιδια διαδικασια κανονικά περνά. Έχει κάποιος κάποια λύση ώστε να καταφέρω να περάσω το προηγουμενο firmware?
nik veriotis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 μόνο αν έχει στο site της EPSON και για το συγκεκριμένο μοντέλο επαναφορά στο προηγουμενο firmware όπως έχει η HP για ορισμένα μοντέλα Αλλιώς πρέπει να ψάξεις να βρεις μελανάκια με καινούργιο firmware
alkis13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Στο site της εχει μονο το νεο firmware. Εψαξα και ειδα οτι υπαρχει ενα WIc Reset στο ιντερνετ οπου μπορει καποιος να κανει το πολυμηχανημα chipless. Το εχει δοκιμασει κανεις;
SaFiS Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δες το παρακάτω link... https://printerkeys.com/fix-epson-wf-2750-2751-incompatible-ink-cartridges-error.html
cdrov Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μπορείς να μου στείλεις το firmware? Το κατάφερες? με τη παραπάνω μέθοδο?
alkis13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Στις 28/11/2018 στις 11:39 ΜΜ, SaFiS είπε Δες το παρακάτω link... https://printerkeys.com/fix-epson-wf-2750-2751-incompatible-ink-cartridges-error.html Το εχεις δοκιμασει και δουλευει; Ρωταω γιατι θελει και 18USD για το κλειδι...
SaFiS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, alkis13 είπε Το εχεις δοκιμασει και δουλευει; Ρωταω γιατι θελει και 18USD για το κλειδι... Όχι αδερφέ. Απλά είδα τον οδηγό και θεώρησα ότι είναι κάποιο free πρόγραμμα. Ούτε που πρόσεξα ότι ζητάνε 18 δολλάρια...
alkis13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Καταλαβα, το έχω δει και εγώ αλλά το φοβάμαι να δώσω λεφτά σε 'τριτους'
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα