avisinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 ... μου εμφανίζονται τα ονόματα κάποιων αρχείων, στο φακελο windows κυρίως, με μπλε χρώμα.Όχι οτι γίνετε τίποτα αλλά γιατί να συμβαίνει αυτό.Σημαίνει κάτι? Το κάνει και σε άλλα αρχεια όπως παρατηρώ πχ στο φάκελο που κατεβαίνουν τα αρχεία από το hub :? :? :?
EGiorgos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 sympiesh twn arxeiwn se diskous NTFS= mple kryptografisi arxeiwn= prasino
wizard Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Δηλαδή κάνε δεξί κλικ πάνω στον σκληρό σου και διάλεξε ιδιότητες. Στο γενικά σου έχει επιλογή Συμπίεση μονάδας δίσκου για εξοικονόμηση χώρου.
avisinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Ναι το είδα.Δεν είναι επίλεγμένο.Τί απότέλεσμα θα έχει αν το κλικάρω αν και δεν έχω πρόβλημα χώρου στο σκληρό μου αυτή τη στιγμή?
skoy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 1on tha kanei eleina poly wra na ginei kai 2on den tha kerdiseis kai xwro aksio logou. Ante na kerdiseis 10-20Mb ana giga dedomenwn. Kai xwris na eimai sygouros, nomizw oti meta einai pio argo to systima...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Κοίτα, σε partition που περιέχει δεδομένα που προσπελαύνονται συνέχεια (όπως το λειτουργικό ή τα παιχνίδια), μην το κάνεις. Αν όμως έχει ένα ξεχωριστό partition για το My Documents ας πούμε (καλή ώρα - με μουσική, εικόνες, κάποια video κτλ.), τότε go for it. Δεν θα καταλάβεις διαφορά στην ταχύτητα, και όλο και κάτι θα κερδίσεις από χώρο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.