Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια χαρα εχω πσ δεκετιας και βαλε με ενα ιντελ 32μπιτ/3 ραμ

-η πρωτη gpu τα εφτυσε στην πενταετια/μετα αγορασα μια απο το πλαισιο και μου την εβαλαν κοστιζε περιπου 70 ευρω pci express sapphire amd 1gb,το πσ 4 χρονια πετουσε επαιζα τα παντα απο ιντις(shovel knight-hollow knoght μεχρι και το Pillars 1  χαμηλομενο βεβαια) και ταινιες 1080,γενικα και στο browsing /youtube  και σε απλες εφαρμογες πηγαινε καλα,στα 4 χρονια λοιπον παει και αυτη

απο τοτε την βγαζω με μτχ των 10 ευρω απο εδω/κουμπωνω ξεκουμπωνω και βγαζουν περιπου ενα 6μηνο,τωρα εχω μια 256μβ νταξει εχει νορμαλ χρηση απλη αλλα παλι κολλαει καθυστερει,παιχνιδια εννοειτε δεν παιζει παιχνιδια δεν σηκωνει

λοιπον θελω να παρω παλι μια καρτα 1 η 2 gb καινουρια,το κοστος τους ειναι 40-50  δεν ειναι τπτ ακριβο ασε που θα εχω και στανταρ εγγυηση για δυο χρονια

εχω καποιες αποριες

1)αυτες οι καρτες που βγαζω βαζω απλα ενα κουμπωμα κανω στη μητρικη κανω unistall τα παλια drivers Της προηγουμενης ινσταλ τα καινουρια και παιζει,αν παρω μια τωρινη εχει και αλλα καλωδια??πρπει να βαλω κατι αλλο ???για ρευμα η κατι τετοιο???

2)να προσεξω τι λενε αυτα τα ddr??δενε χω ιδεα απο αυτα,γενικα μεχρι τωρα οτι εβαλα δουλευε-(υποδοχη pci express εννοειται)-παιζει να αγορασω μια και να εχει αυμβατοτητα η τπτ??

3)οι 1 Gb ειναι στα 40κατι βεβαια καποιες 2 gb ειναι περιπου στα ιδια λεφτα,να παρω καλυτερα 2 αλλα το θεμα μου ειναι θα την σηκωνει το τροφοδοτικο??(εχω ενα lc 350watt πρεπει να ειναι)

4)δεν εχω καμια απαιτηση και βλεπω οτι οι τιμες στις φιρμες ειναι σχεδον ιδια-να παρω palit /msi/gigabyte παιζει ρολο η κλαιν?

Επεξ/σία από di maria kun

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...