Προς το περιεχόμενο

Mi8 vs oneplus 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1+6 για το πολύ καλό service/support(2 χρόνια και στην μπαταρία)και το Pure Android.

Εύκολο στο ρουταρησμα σε περίπτωση που θες Custom , χωρίς να περιμένεις ξεκλείδωμα bootloader 3 μήνες.

Και σε περίπτωση που πάθη κάτι το στέλνεις στην OnePlus και στο φτιάχνουν ας το έχεις και ρουταρησμενο.

Αλλά επειδή δεν υπάρχει στην OnePlus λογο ότι έχει βγει το 1+6Τ θα το πάρεις μεταχειρισμένο.

Εκτός και αν το Mi8 το πάρεις από αλυσίδα.

Έχει και την υποστήριξη της κοινότητας.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Από Κίνα σκεφτόμουν και τα δύο

Γύρω στα 340 τα βρίσκω

Το mi8 έχει πάρει το λογισμικό του mi mix 3 για την κάμερα;;

Έχει λυθεί το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις, γιατί λόγω του notch δεν εμφανίζονταν

Δημοσ.

Από Κίνα το OnePlus δεν θα το έπαιρνα.

Χίλιες φορές μεταχειρισμένο από εδώ αγορασμένο απο την επίσημη αντιπροσωπεία.

Όταν εννοείς ειδοποιήσεις?

Γιατι στο δικό μου δεν έχω θέμα ειδοποιήσεων.

Για την κάμερα στο Mi8 δεν ξέρω.

Στο OnePlus ξέρω που μπαίνει τις Google.

Και μάλιστα έχω ήδη και την καινούργια Night Sight.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε κάποιο review είχα διαβάσει πως επειδή το notch του mi8 είναι αρκετά μεγάλο δεν εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις και πως θα το έφτιαχναν με κάπου update

Πάντως και το mi8 από Κίνα σκέφτομαι να το πάρω. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τιμή σε σχέση με εδώ

Επεξ/σία από Mankon7
Δημοσ.

Άκου να δεις κάποια πράγματα είναι δεδομένα για την 1+ όπως είναι το Root custom recovery και η συμβατότητα με τις gcam.απο εκεί και πέρα στο xiaomi είναι κάπως τα πράγματα πιο μπερδεμένα και θα σου λύσουν τις οποίες απορίες τα παιδιά στο νήμα της συσκευής στο my phone.

Εγώ θα επέλεγα όπως είπε ο μάγος μεταχειρισμένο ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ένα 1+ αντιπροσωπείας επίσημης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά θέλω ένα κινητό απροβληματιστο.....δηλαδή στην καθημερινή μου χρήση internet,social, φωτογραφίες να μην έχω κανένα πρόβλημα.(παιχνίδια δεν παίζω καθόλου), καθώς και δεν έχω σκοπό να ρουταρω το κινητό, ότι ενημέρωση παίρνει από την εταιρεία

Τι θεωρείτε πως μου ταιριάζει καλύτερα;

Μάλλον για mi8 με βλέπω(είναι και λίγο πιο οικονομικό)

Επεξ/σία από Mankon7
  • Like 1
Δημοσ.

Ακόμα δεν εχει πάρει την κάμερα του mix3 πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις δεν έχω ανάβει το λαμπάκι αλλά κατεβάζω τα "στορια" για να τις δω δεν ξέρω αν όντως είναι πρόβλημα αυτό ..και τα δύο πολύ καλά είναι για αυτά που τα θες σίγουρα θα μείνεις ευχαριστημένος και από τα δύο εγώ έχω mi8 αλλά άνετα έπαιρνα και το one plus μιας και δεν πολύ ασχολούμαι με φωτογραφίες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, κουξκουκ είπε

Ακόμα δεν εχει πάρει την κάμερα του mix3 πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις δεν έχω ανάβει το λαμπάκι αλλά κατεβάζω τα "στορια" για να τις δω δεν ξέρω αν όντως είναι πρόβλημα αυτό ..και τα δύο πολύ καλά είναι για αυτά που τα θες σίγουρα θα μείνεις ευχαριστημένος και από τα δύο εγώ έχω mi8 αλλά άνετα έπαιρνα και το one plus μιας και δεν πολύ ασχολούμαι με φωτογραφίες

Ξεκλείδωμα bootloafer σε 3 μήνες.

Αν θες να κάνεις downgrade δεν μπορείς γιατί θα πάθει Hard-Brick.

Γενικά αρχίζει και κουράζει η Xiaomi και μπαίνει στα χνάρια σαν των άλλων εταιριών.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, saruman123 είπε

Ξεκλείδωμα bootloafer σε 3 μήνες.

Αν θες να κάνεις downgrade δεν μπορείς γιατί θα πάθει Hard-Brick.

Γενικά αρχίζει και κουράζει η Xiaomi και μπαίνει στα χνάρια σαν των άλλων εταιριών.

Δεν νομίζω να τον ενδιαφέρει αυτό το συμφουριτη γιατί μάλλον δεν νομίζω να αλλάζει ρομς..και τα δύο είναι πάρα πολύ κοντά στο στοκ η επιλογή φυσικά δική του ...ας βάλει και το meizu 16th που είναι και αυτό πολύ καλό και με έξτρα feature μιας και αγοράζει από έξω ..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To miui δεν ειναι καθολου κοντα σε στοκ...

Ήμουν στο ίδιο διλλημα, χρόνια xiaomaκιας, ειδα απο κοντα το Mi8, 3 στρεμματα notch, πηρα την αλλη μέρα το oneplus 6, αν και 100 ευρώ ακριβοτερα, με το που το ανοιξα πηρε την pie, 7 ώρες sot, του περασα gcam απο pixel 3 σε 20 δευτερόλεπτα, the rest is history.

Επεξ/σία από dks13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dks13 είπε

Την αλλη μέρα το oneplus 6, αν και 100 ευρώ ακριβοτερα, με το που το ανοιξα πηρε την pie, 7 ώρες sot, του περασα gcam απο pixel 3 σε 20 δευτερόλεπτα, the rest is history.

Εμένα μου κρατάει χαλαρά 1 μέρα.

Βέβαια ανάλογα την χρήση που του κάνει ο καθένας.

Στην Pie να σου πω την αλήθεια μου "έκοψε" λίγο μπαταρία ενώ στην 8 ήμουν πιο ευχαριστημένος.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Εμένα μου κρατάει χαλαρά 1 μέρα.

Βέβαια ανάλογα την χρήση που του κάνει ο καθένας.

Στην Pie να σου πω την αλήθεια μου "έκοψε" λίγο μπαταρία ενώ στην 8 ήμουν πιο ευχαριστημένος.

Δεν ξερω με την 8. Κατευθείαν με την 9 το δούλεψα. 7 ώρες sot με νορμαλ χρηση ειναι 1μιση μέρα για μενα. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την μπαταρία του 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...