spy_vlsi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, val007 είπε LiitoKala Lii - 402 Battery Charger for Li-ion 6 e Convoy S2+ Cree XML2 U2 1B 940Lm 7135 x 6 8-mode LED Flashlight 6.70 e UKB - 500 - RF 2.4GHz Wireless QWERTY English Keyboard Professiona 3.48 e αξιζει?? 😜 kai ta 3 aksizoun. parta 1
VASKOUK Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, nikosdet είπε Με ποιο κωδικό; QOGAZ Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από VASKOUK 1
atabertass Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Φορτιστη oneplus original λέει στα 11,63.
Billator Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Γιατι κάποιοι μου έστειλαν μήνυμα παίρνει μερικές ώρες να εμφανιστεί το cashback. Εμένα μόλις εμφανίστηκε.
macovet Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Error,this promotion code has expired, for category Smart Home το oneday --expired update: το κουπόνι ισχύει για χρήση μέχρι 3 φορές και εγώ την είχα κάνει ήδη! Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από macovet
Glikos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Τα USB και SD Card αυτά είναι αξιόπιστα ή θα πάθουμε καμιά ζημιά?
Antonis3d Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, macovet είπε Error,this promotion code has expired, for category Smart Home το oneday --expired 😥 μολις τωρα παρειγγειλα 3 πραγματα δουλεψε κανονικα ο κωδικος
teotsi21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Billator είπε Γιατι κάποιοι μου έστειλαν μήνυμα παίρνει μερικές ώρες να εμφανιστεί το cashback. Εμένα μόλις εμφανίστηκε. Εμφανιστηκε και σε μενα (11.31 η αγορα, 1.36 cashback). Να δουμε και ποτε θα οριστικοποιηθει, παντως καλη φαση για εξτρα εκπτωση.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, val007 είπε LiitoKala Lii - 402 Battery Charger for Li-ion 6 e Thanks Ts και val πήρα κι εγώ τον φορτιστή.
lionheart75 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 40 λεπτά πριν, Billator είπε Γιατι κάποιοι μου έστειλαν μήνυμα παίρνει μερικές ώρες να εμφανιστεί το cashback. Εμένα μόλις εμφανίστηκε. cashback έχεις χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε από τους παραπάνω κωδικούς για μείωση τιμής ή χρησιμοποιώντας αποκλειστικά κωδικούς από το quidco? Δηλαδή απλά μπαίνεις στο έκαστο κατάστημα μέσω του link από το quidco και παίρνεις cashback από οποιαδήποτε αγορά, οποιασδήποτε τιμής ανεξαρτήτως κωδικού έκπτωσης;
Billator Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 10 minutes ago, lionheart75 said: cashback έχεις χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε από τους παραπάνω κωδικούς για μείωση τιμής ή χρησιμοποιώντας αποκλειστικά κωδικούς από το quidco? Δηλαδή απλά μπαίνεις στο έκαστο κατάστημα μέσω του link από το quidco και παίρνεις cashback από οποιαδήποτε αγορά, οποιασδήποτε τιμής ανεξαρτήτως κωδικού έκπτωσης; Άσε τι γράφουν οι μπαγλαμάδες Ισχύει και για την μειωμένη τιμή με κάποιο κουπόνι. Τουλάχιστον σε ότι έχω κλείσει μέχρι τώρα ποτέ δεν μου ακύρωσαν κάτι λόγο μη χρήση κωδικού από το quidco. Αυτό ισχύει για όλα τ site (και topcashback com ή co.uk). Απλά το topcashback σε κάποια μαγαζιά δεν μπορείς να κάνεις missing claim cashback request οπότε το αποφεύγω από τότε που έχασα 25 λίρες από banggood που αγόρασα κινητό. Απενεργοποιείς πρώτα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: adblock, μείωση όγκου δεδομένων ή VPN ή οτιδήποτε μου κλείνει τις διαφημίσεις. Ψάχνεις να αγοράσεις ότι θες, και πριν το check out μπαίνεις σε αυτά τα site για να σε κάνουν redirect με το affiliate στην σελίδα του μαγαζιού. Από την καρτέλα που σου ανοίγει μόνο κάνεις check out Απλά αν αγοράζεις με ευρώ ή δολλάρια το site κάνει με δικιά του ισοτιμία την μετατροπή σε λίρες αλλά δεν χανεις ούτε 1% στην μετατροπή αυτή. 2 3
lionheart75 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Billator είπε Άσε τι γράφουν οι μπαγλαμάδες Ισχύει και για την μειωμένη τιμή με κάποιο κουπόνι. Τουλάχιστον σε ότι έχω κλείσει μέχρι τώρα ποτέ δεν μου ακύρωσαν κάτι λόγο μη χρήση κωδικού από το quidco. Αυτό ισχύει για όλα τ site (και topcashback com ή co.uk). Απλά το topcashback σε κάποια μαγαζιά δεν μπορείς να κάνεις missing claim cashback request οπότε το αποφεύγω από τότε που έχασα 25 λίρες από banggood που αγόρασα κινητό. Απενεργοποιείς πρώτα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: adblock, μείωση όγκου δεδομένων ή VPN ή οτιδήποτε μου κλείνει τις διαφημίσεις. Ψάχνεις να αγοράσεις ότι θες, και πριν το check out μπαίνεις σε αυτά τα site για να σε κάνουν redirect με το affiliate στην σελίδα του μαγαζιού. Από την καρτέλα που σου ανοίγει μόνο κάνεις check out Απλά αν αγοράζεις με ευρώ ή δολλάρια το site κάνει με δικιά του ισοτιμία την μετατροπή σε λίρες αλλά δεν χανεις ούτε 1% στην μετατροπή αυτή. Σε ευχαριστώ φίλε, όχι τίποτα άλλο αλλά τόσο συχνά που αγοράζω τα τελευταία χρόνια από Κίνα και αλλού θα είχα μαζέψει αρκετό cashback. Από δω και στο εξής θα το δοκιμάσω. Ισχύει και σε αγορές απο amazon βλέπω, zavvi, sportdirect κλπ. Μια χαρά λοιπόν. To quidco λοιπόν είναι αυτό που προτείνεις έναντι των άλλων σωστά ;
Billator Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 @lionheart75 Ορίστε από αυτό το site τι οικονομία κάναμε σε 3 κοντά χρόνια 1. Η πρώτη στήλη είναι τι μπορείς να πάρεις τώρα στον λογαριασμό σου ( τα τράβηξα πρόσφατα γιατί οι λίρες θα μου χρειαστούν στο ταξίδι στην Αγγλία που θα κάνω) 2. Η δεύτερη στήλη τι είναι στο stand by (δλδ μέχρι να το παραλάβεις ή να λήξει η προθεσμίας δυνατότητας ακύρωσης κάποιας παραγγελίας, τότε τα αποδεσμεύουν. 3 Η τρίτη στήλη πόσο cashback έχω τσιμπήσει μέχρι σήμερα 3 minutes ago, lionheart75 said: To quidco λοιπόν είναι αυτό που προτείνεις έναντι των άλλων σωστά ; Πχ amazon.com αγοράζεις από το topcashback.com και amazon.co.uk από το topcashback.co.uk ή το quidco. Οπότε κρίνεις πάντα το καλύτερο ποσοστό για σένα. Κάνε σε όλα λογαριασμούς 6 3
lionheart75 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Billator είπε @lionheart75 Ορίστε από αυτό το site τι οικονομία κάναμε σε 3 κοντά χρόνια 1. Η πρώτη στήλη είναι τι μπορείς να πάρεις τώρα στον λογαριασμό σου ( τα τράβηξα πρόσφατα γιατί οι λίρες θα μου χρειαστούν στο ταξίδι στην Αγγλία που θα κάνω) 2. Η δεύτερη στήλη τι είναι στο stand by (δλδ μέχρι να το παραλάβεις ή να λήξει η προθεσμίας δυνατότητας ακύρωσης κάποιας παραγγελίας, τότε τα αποδεσμεύουν. 3 Η τρίτη στήλη πόσο cashback έχω τσιμπήσει μέχρι σήμερα Πώ ρε φίλε τι λεφτά έχω χάσει τόσα χρόνια! 😨 Σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες! Tελευταία ερώτηση, έχεις premium account ή απλό; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις