Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Error,this promotion code has expired, for category Smart Home

το oneday --expired

update:

το κουπόνι ισχύει για χρήση μέχρι 3 φορές και εγώ την είχα κάνει ήδη!

Επεξ/σία από macovet
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, macovet είπε

Error,this promotion code has expired, for category Smart Home

το oneday --expired 😥

μολις τωρα παρειγγειλα 3 πραγματα δουλεψε κανονικα ο κωδικος

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Billator είπε

Γιατι κάποιοι μου έστειλαν μήνυμα παίρνει μερικές ώρες να εμφανιστεί το cashback. Εμένα μόλις εμφανίστηκε.

image.png.30ef434170480ac55b786c5f53b083c7.png

Εμφανιστηκε και σε μενα (11.31 η αγορα, 1.36 cashback). Να δουμε και ποτε θα οριστικοποιηθει, παντως καλη φαση για εξτρα εκπτωση.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Billator είπε

Γιατι κάποιοι μου έστειλαν μήνυμα παίρνει μερικές ώρες να εμφανιστεί το cashback. Εμένα μόλις εμφανίστηκε.

image.png.30ef434170480ac55b786c5f53b083c7.png

cashback έχεις χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε από τους παραπάνω κωδικούς για μείωση τιμής ή χρησιμοποιώντας αποκλειστικά κωδικούς από το quidco?

Δηλαδή απλά μπαίνεις στο έκαστο κατάστημα μέσω του link από το quidco και παίρνεις cashback από οποιαδήποτε αγορά, οποιασδήποτε τιμής ανεξαρτήτως κωδικού έκπτωσης; :) 

Δημοσ.
10 minutes ago, lionheart75 said:

cashback έχεις χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε από τους παραπάνω κωδικούς για μείωση τιμής ή χρησιμοποιώντας αποκλειστικά κωδικούς από το quidco?

Δηλαδή απλά μπαίνεις στο έκαστο κατάστημα μέσω του link από το quidco και παίρνεις cashback από οποιαδήποτε αγορά, οποιασδήποτε τιμής ανεξαρτήτως κωδικού έκπτωσης; :) 

Άσε τι γράφουν οι μπαγλαμάδες :P Ισχύει και για την μειωμένη τιμή με κάποιο κουπόνι. Τουλάχιστον σε ότι έχω κλείσει μέχρι τώρα ποτέ δεν μου ακύρωσαν κάτι λόγο μη χρήση κωδικού από το quidco. Αυτό ισχύει για όλα τ site (και topcashback com ή co.uk). Απλά το topcashback σε κάποια μαγαζιά δεν μπορείς να κάνεις missing claim cashback request οπότε το αποφεύγω από τότε που έχασα 25 λίρες από banggood που αγόρασα κινητό.

Απενεργοποιείς πρώτα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: adblock, μείωση όγκου δεδομένων ή VPN ή οτιδήποτε μου κλείνει τις διαφημίσεις. Ψάχνεις να αγοράσεις ότι θες, και πριν το check out μπαίνεις σε αυτά τα site για να σε κάνουν redirect με το affiliate στην σελίδα του μαγαζιού. Από την καρτέλα που σου ανοίγει μόνο κάνεις check out :) 

Απλά αν αγοράζεις με ευρώ ή δολλάρια το site κάνει με δικιά του ισοτιμία την μετατροπή σε λίρες αλλά δεν χανεις ούτε 1% στην μετατροπή αυτή.

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Billator είπε

Άσε τι γράφουν οι μπαγλαμάδες :P Ισχύει και για την μειωμένη τιμή με κάποιο κουπόνι. Τουλάχιστον σε ότι έχω κλείσει μέχρι τώρα ποτέ δεν μου ακύρωσαν κάτι λόγο μη χρήση κωδικού από το quidco. Αυτό ισχύει για όλα τ site (και topcashback com ή co.uk). Απλά το topcashback σε κάποια μαγαζιά δεν μπορείς να κάνεις missing claim cashback request οπότε το αποφεύγω από τότε που έχασα 25 λίρες από banggood που αγόρασα κινητό.

Απενεργοποιείς πρώτα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: adblock, μείωση όγκου δεδομένων ή VPN ή οτιδήποτε μου κλείνει τις διαφημίσεις. Ψάχνεις να αγοράσεις ότι θες, και πριν το check out μπαίνεις σε αυτά τα site για να σε κάνουν redirect με το affiliate στην σελίδα του μαγαζιού. Από την καρτέλα που σου ανοίγει μόνο κάνεις check out :) 

Απλά αν αγοράζεις με ευρώ ή δολλάρια το site κάνει με δικιά του ισοτιμία την μετατροπή σε λίρες αλλά δεν χανεις ούτε 1% στην μετατροπή αυτή.

Σε ευχαριστώ φίλε, όχι τίποτα άλλο αλλά τόσο συχνά που αγοράζω τα τελευταία χρόνια από Κίνα και αλλού θα είχα μαζέψει αρκετό cashback. Από δω και στο εξής θα το δοκιμάσω.

Ισχύει και σε αγορές απο amazon βλέπω, zavvi, sportdirect κλπ. Μια χαρά λοιπόν. :) 

To quidco λοιπόν είναι αυτό που προτείνεις έναντι των άλλων σωστά ; 

Δημοσ.

@lionheart75 Ορίστε από αυτό το site τι οικονομία κάναμε σε 3 κοντά χρόνια :P 

1. Η πρώτη στήλη είναι τι μπορείς να πάρεις τώρα στον λογαριασμό σου ( τα τράβηξα πρόσφατα γιατί οι λίρες θα μου χρειαστούν στο ταξίδι στην Αγγλία που θα κάνω)

2. Η δεύτερη στήλη τι είναι στο stand by (δλδ μέχρι να το παραλάβεις ή να λήξει η προθεσμίας δυνατότητας ακύρωσης κάποιας παραγγελίας, τότε τα αποδεσμεύουν.

3 Η τρίτη στήλη πόσο cashback έχω τσιμπήσει μέχρι σήμερα :P 

image.png.f589bc65827ab8d0806ba71fc83890d0.png

3 minutes ago, lionheart75 said:

To quidco λοιπόν είναι αυτό που προτείνεις έναντι των άλλων σωστά ; 

Πχ amazon.com αγοράζεις από το topcashback.com και amazon.co.uk από το topcashback.co.uk ή το quidco. Οπότε κρίνεις πάντα το καλύτερο ποσοστό για σένα. Κάνε σε όλα λογαριασμούς :P 

• Like 6
  • Thanks 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Billator είπε

@lionheart75 Ορίστε από αυτό το site τι οικονομία κάναμε σε 3 κοντά χρόνια :P 

1. Η πρώτη στήλη είναι τι μπορείς να πάρεις τώρα στον λογαριασμό σου ( τα τράβηξα πρόσφατα γιατί οι λίρες θα μου χρειαστούν στο ταξίδι στην Αγγλία που θα κάνω)

2. Η δεύτερη στήλη τι είναι στο stand by (δλδ μέχρι να το παραλάβεις ή να λήξει η προθεσμίας δυνατότητας ακύρωσης κάποιας παραγγελίας, τότε τα αποδεσμεύουν.

3 Η τρίτη στήλη πόσο cashback έχω τσιμπήσει μέχρι σήμερα :P 

image.png.f589bc65827ab8d0806ba71fc83890d0.png

Πώ ρε φίλε τι λεφτά έχω χάσει τόσα χρόνια! 😨

Σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες! :) 

Tελευταία ερώτηση, έχεις premium account ή απλό; 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...