Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, milos είπε

Είναι κάτω από 22 ευρώ δε υπάρχει θέμα με το τελωνείο .

εκτός αν ο τελώνης κρίνει διαφορετικά, οπότε τρως άλλον ένα μήνα με ένσταση κτλ (μου έχει τύχει)

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εχω πάρει στικάκια και sd καρτούλες και έχουν έρθει τα πάντα. Αγοράστε άφοβα από εμένα.

ήδη πήρα 2-3 πραγματάκια. Τhanks ts

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DownUNDERground είπε

Στέλνεις ηλεκτρονικά αποδεικτικό και έχεις ξεμπλέξει σε λίγες ημέρες.

Μόλις τώρα, milos είπε

Εάν του στείλεις screenshot απ την απόδειξη νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα . 

Αφού σας περιγράφω ότι μου έχει ΗΔΗ συμβεί γιατί θεωρείται ότι εσείς θα ξεμπερδέψετε σε λίγες ημέρες ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kmarios είπε

Αφού σας περιγράφω ότι μου έχει ΗΔΗ συμβεί γιατί θεωρείται ότι εσείς θα ξεμπερδέψετε σε λίγες ημέρες ?

Μιλάς για το συγκεκριμένο tvbox ?

Δημοσ.

φεύγουμε off topic. Μου συνέβη το καλοκαίρι και όχι για το συγκεκριμένο tvbox.

Το συμπέρασμα μου είναι ότι για +5Ε δεν αξίζει να περιμένεις 1 μήνα, με ενδεχόμενο ρίσκο για άλλον ένα μήνα και ενστάσεις κτλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να το κλείσουμε καταλαβαίνω ότι έγινε το εξής με το φίλο.

Αν σου ζητήσουν μέσω του tracking ή email να στέιλεις απόδειξη τότε ξεμπλέκεις γρήγορα.

Αν αυτοί χωρίς να σε ρωτήσουν το τιμολογήσουν και σου έρθει να το πάρεις με τους δασμούς ήδη υπολογισμένους, τότε έχεις μπλέξει και τρως χρόνο.

Επεξ/σία από dchatz
  • Like 2
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, dchatz είπε

Για να το κλείσουμε καταλαβαίνω ότι έγινε το εξής με το φίλο.

Αν σου ζητήσουν μέσω του tracking ή email να στέιλεις απόδειξη τότε ξεμπλέκεις γρήγορα.

Αν αυτοί χωρίς να σε ρωτήσουν το τιμολογήσουν και σου έρθει να το πάρεις με τους δασμούς ήδη υπολογισμένους, τότε έχεις μπλέξει και τρως χρόνο.

Ναι, απλά πλέον δύσκολο να τιμολογήσουν χωρίς αποδεικτικό. Αυτά γίνονταν στις αρχές κυρίως. Οι πιθανότητες είναι πάρα πολύ μικρές.

Και τέλος, +5€ σε προϊόν των 20€ είναι 25% αύξηση. Εγώ με ποσοστά τα υπολογίζω πάντα και δεν είναι αμελητέο.

Αυτά και λήγω κι εγώ το off-topic.

Δημοσ.

Μόλις τώρα, DownUNDERground είπε

Και τέλος, +5€ σε προϊόν των 20€ είναι 25% αύξηση. Εγώ με ποσοστά τα υπολογίζω πάντα και δεν είναι αμελητέο. 

Κοστολόγησε το μήνα + αναμονής, το χρόνο που θα χάσεις και το άγχος που θα έχεις για το τελωνείο και τότε τα 5 Ε, ένας καφές θα σου φανεί αστείο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, spy_vlsi είπε

Broadlink RM Mini3 Black Bean Intelligent Infrared Remote Control Air Conditioning TV

https://www.dresslily.com/broadlink-rm-mini3-black-bean-product6700401.html

παει στα 9,12. καλη τιμη

Καλή τιμή αλλά στα υπ'όψη δεν συνεργάζεται σωστά με το google home.  Επίσης η εφαρμογή e-control που προτείνει είναι για τα μπάζα - θέλει την "intelligent home center for eu".

Και μια και το έχω να αναφέρω ότι δεν παίζει καθόλου με ένα samsung κλιματιστικό που έχω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...