kmarios Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, milos είπε Είναι κάτω από 22 ευρώ δε υπάρχει θέμα με το τελωνείο . εκτός αν ο τελώνης κρίνει διαφορετικά, οπότε τρως άλλον ένα μήνα με ένσταση κτλ (μου έχει τύχει)
dchatz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 εχω πάρει στικάκια και sd καρτούλες και έχουν έρθει τα πάντα. Αγοράστε άφοβα από εμένα. ήδη πήρα 2-3 πραγματάκια. Τhanks ts
DownUNDERground Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Στέλνεις ηλεκτρονικά αποδεικτικό και έχεις ξεμπλέξει σε λίγες ημέρες.
milos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Εάν του στείλεις screenshot απ την απόδειξη νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα .
kmarios Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, DownUNDERground είπε Στέλνεις ηλεκτρονικά αποδεικτικό και έχεις ξεμπλέξει σε λίγες ημέρες. Μόλις τώρα, milos είπε Εάν του στείλεις screenshot απ την απόδειξη νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα . Αφού σας περιγράφω ότι μου έχει ΗΔΗ συμβεί γιατί θεωρείται ότι εσείς θα ξεμπερδέψετε σε λίγες ημέρες ?
DownUNDERground Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μήπως δε σου συνέβη πρόσφατα αλλά πριν μήνες; Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από DownUNDERground
milos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, kmarios είπε Αφού σας περιγράφω ότι μου έχει ΗΔΗ συμβεί γιατί θεωρείται ότι εσείς θα ξεμπερδέψετε σε λίγες ημέρες ? Μιλάς για το συγκεκριμένο tvbox ?
kmarios Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 φεύγουμε off topic. Μου συνέβη το καλοκαίρι και όχι για το συγκεκριμένο tvbox. Το συμπέρασμα μου είναι ότι για +5Ε δεν αξίζει να περιμένεις 1 μήνα, με ενδεχόμενο ρίσκο για άλλον ένα μήνα και ενστάσεις κτλ.
Oscar_Mike Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Thanks ts, πήρα έναν Convoy S2+ στα 7,87 ευρώ 1
dchatz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να το κλείσουμε καταλαβαίνω ότι έγινε το εξής με το φίλο. Αν σου ζητήσουν μέσω του tracking ή email να στέιλεις απόδειξη τότε ξεμπλέκεις γρήγορα. Αν αυτοί χωρίς να σε ρωτήσουν το τιμολογήσουν και σου έρθει να το πάρεις με τους δασμούς ήδη υπολογισμένους, τότε έχεις μπλέξει και τρως χρόνο. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από dchatz 2
DownUNDERground Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, dchatz είπε Για να το κλείσουμε καταλαβαίνω ότι έγινε το εξής με το φίλο. Αν σου ζητήσουν μέσω του tracking ή email να στέιλεις απόδειξη τότε ξεμπλέκεις γρήγορα. Αν αυτοί χωρίς να σε ρωτήσουν το τιμολογήσουν και σου έρθει να το πάρεις με τους δασμούς ήδη υπολογισμένους, τότε έχεις μπλέξει και τρως χρόνο. Ναι, απλά πλέον δύσκολο να τιμολογήσουν χωρίς αποδεικτικό. Αυτά γίνονταν στις αρχές κυρίως. Οι πιθανότητες είναι πάρα πολύ μικρές. Και τέλος, +5€ σε προϊόν των 20€ είναι 25% αύξηση. Εγώ με ποσοστά τα υπολογίζω πάντα και δεν είναι αμελητέο. Αυτά και λήγω κι εγώ το off-topic.
kmarios Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, DownUNDERground είπε Και τέλος, +5€ σε προϊόν των 20€ είναι 25% αύξηση. Εγώ με ποσοστά τα υπολογίζω πάντα και δεν είναι αμελητέο. Κοστολόγησε το μήνα + αναμονής, το χρόνο που θα χάσεις και το άγχος που θα έχεις για το τελωνείο και τότε τα 5 Ε, ένας καφές θα σου φανεί αστείο.
papars Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, spy_vlsi είπε Broadlink RM Mini3 Black Bean Intelligent Infrared Remote Control Air Conditioning TV https://www.dresslily.com/broadlink-rm-mini3-black-bean-product6700401.html παει στα 9,12. καλη τιμη Καλή τιμή αλλά στα υπ'όψη δεν συνεργάζεται σωστά με το google home. Επίσης η εφαρμογή e-control που προτείνει είναι για τα μπάζα - θέλει την "intelligent home center for eu". Και μια και το έχω να αναφέρω ότι δεν παίζει καθόλου με ένα samsung κλιματιστικό που έχω.
Billator Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά ας βάλει κάποιος στο πρώτο Post ότι έχει και 12% cashback Αν κάποιος βάλει και αυτό βγαίνουν πολλά πολλά ωραία πράγματα https://www.quidco.com/dresslily/
Doubt Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 1. Μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση; https://www.dresslily.com/toshiba-1024gb-1tb-memory-card-product6754318.html 2. Δεν είχα ποτέ μου κάτι παρόμοιο αλλά φαίνεται ενδιαφέρον. Αξίζει; https://www.dresslily.com/2-4ghz-wireless-air-mouse-product5816459.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις