Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όλα τα προϊόντα της κατηγορίας smart home, ισχύει ο κωδικός oneday και λαμβάνετε έκπτωση 50%.

Θυμίζω πως το dresslily είναι "αδερφάκι' με gearbest. Πλέον το site δεν σε αφήνει να εξαργυρώσεις πόντους μαζί με κουπόνι, όπως έκανε παλαιότερα, για ακόμη χαμηλότερες τιμές.

Οι τιμές μετά την εφαρμογή του κουπονιού δεν είναι οι χαμηλότερες ever, θέλει ψάξιμο αν κάτι πραγματικά αξίζει.

Π.χ.

Τα 5 τεμάχια velcro της orico πέφτουν στα 3.45€ τελική τιμή.

Τα 2 φωτιστικά με αισθητήρα εξωτερικού χώρου στα 5.94€

Huawei running bracelet στα 14.13€

Orico 4port hub στα 5.88€ ή στα 5.47

Nitecore D4 Intelligent Universal Battery Charger 4 Slots με 17.70€

AQara Cube Smart Home Controller με 6.98€

SCISHION Model X TV Box Rockchip3229 στα 19.86€

ORICO BS16 - SV Mini Pocket Heavy Bass Bluetooth Speaker στα 6.50€

Xiaomi Youpin 90 FUN Portable Backpack στα 19.85€

PHILIPS Zhirui Smart LED Bulb E14 Candle Lamp στα 7.93€

Tire Pressure Monitoring System με 17.82€

Netac High Speed USB 3.0 στα 13.66€

LiitoKala Lii - 402 με 6.01€ 

Xtar VC4 στα 12€

Επεξ/σία από FKLDS
  • Like 13
  • Thanks 11
  • Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, FKLDS είπε

Για όλα τα προϊόντα της κατηγορίας smart home, ισχύει ο κωδικός oneday και λαμβάνετε έκπτωση 50%.

Θυμίζω πως το dresslily είναι "αδερφάκι' με gearbest. Πλέον το site δεν σε αφήνει να εξαργυρώσεις πόντους μαζί με κουπόνι, όπως έκανε παλαιότερα, για ακόμη χαμηλότερες τιμές.

Οι τιμές μετά την εφαρμογή του κουπονιού δεν είναι οι χαμηλότερες ever, θέλει ψάξιμο αν κάτι πραγματικά αξίζει. Π.χ. τα 5 τεμάχια velcro της orico πέφτουν στα 3.45€ τελική τιμή.

Τελικά βρήκες κάτι που είναι σε προσφορά ?

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο αξιόπιστο είναι το site? Εάν έχει παραγγείλει ποτέ από εκεί πως ήταν η κατάσταση των προϊόντων όταν τα παρέλαβες?

Δημοσ.

Εγώ είχα πάρει καρτούλα μνήμης και δεν είχα κανένα θέμα, αλλά νομίζω έρχονται από Κίνα, οπότε αν πάρετε κάτι πάνω από 22 €, θα παίξει πρόβλημα..

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Pavlidhs είπε

Πόσο αξιόπιστο είναι το site? Εάν έχει παραγγείλει ποτέ από εκεί πως ήταν η κατάσταση των προϊόντων όταν τα παρέλαβες?

Έχω πάρει ένα φακό απ εκεί. Unregistered αποστολή μου το έστειλαν με belgium Post. Μένει να το παραλάβω από μέρα σε σε μέρα. Γρήγορο shipping. Φαίνεται καλό

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, milos είπε

Αυτό το box δηλ αξιζει με 20 euro ?

https://www.dresslily.com/alfawise-a8-tv-box-rockchip-product4754296.html

γιατί δεν το παίρνεις απο gearbest EU warehouse με +5Ε να μην έχεις άγχος για τελωνείο ? https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_401685.html?wid=1640583

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...