mpokwsths Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δεν την ανέβασαν. Ξεπούλησε το Amazon. Αυτό που βλέπεις είναι από άλλο πωλητη (sold by .... ).
Aggeluska Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 On 26/11/2018 at 13:41, JoannisV said: Δεν βλεπω γιατι να μην γινεται αυτο. Απλά φτιάξε νέο λογαριασμό στο AMDrewards για σιγουρια. Κάπου είχα διαβάσει, λογικά εδώ μέσα, ότι ανά χρησιμοποιήσεις τα κλειδιά και μετά επιστρέψεις την Καρτα πίσω , κατά την επιστροφή σου ακυρωνουν και τα κλειδιά. ..
JoannisV Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, Aggeluska είπε Κάπου είχα διαβάσει, λογικά εδώ μέσα, ότι ανά χρησιμοποιήσεις τα κλειδιά και μετά επιστρέψεις την Καρτα πίσω , κατά την επιστροφή σου ακυρωνουν και τα κλειδιά. .. Ίσως, δεν το ξέρω. Εγώ το είπα σε περίπτωση που κάποιος κρατήσει και τις 2 κάρτες.
Aggeluska Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 4 hours ago, JoannisV said: Ίσως, δεν το ξέρω. Εγώ το είπα σε περίπτωση που κάποιος κρατήσει και τις 2 κάρτες. Τότε ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα