Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, qwertyuiop2 είπε

H ερώτηση του Ελληνάρα:

Αν έχω πάρει ήδη κωδικό (και τον έχω εξαργυρώσει) από την προσφορά της 570, μπορώ να πάρω κωδικό και από την 580 και να πάρω συνολικά 4 κλειδιά; Αν είναι έτσι, αξίζει φουλ.

Δεν βλεπω γιατι να μην γινεται αυτο. Απλά φτιάξε νέο λογαριασμό στο AMDrewards για σιγουρια.

Επεξ/σία από JoannisV
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Greekz είπε

Ευχαριστω πολυ τον ts αγορασα αλλα στο τελικο σταδιο η τιμη πηγε στα 215 ευρω

Αγόρασες σε ευρώ (EUR) και σου έπιασε τον κώλο το Amazon. Ακύρωσε και ξαναγόρασε την σε USD.

Προτίμησε κάποια κάρτα που θα έχει χαμηλή προμήθεια η καθόλου προμήθεια. Revolut, πιστωτικές Εθνικής.

Ακόμα και με τις χρεωστικές των τραπεζών θα έχεις 2% προμήθεια (205€ + 4,1€) που και πάλι είναι πιο λίγο από τα 215.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Αγόρασες σε ευρώ (EUR) και σου έπιασε τον κώλο το Amazon. Ακύρωσε και ξαναγόρασε την σε USD.

Προτίμησε κάποια κάρτα που θα έχει χαμηλή προμήθεια η καθόλου προμήθεια. Revolut, πιστωτικές Εθνικής.

Ακόμα και με τις χρεωστικές των τραπεζών θα έχεις 2% προμήθεια (205€ + 4,1€) που και πάλι είναι πιο λίγο από τα 215.

η eurobank παντως σου πιανει τον ... με εχει χρεωσει και 30 ευρω προμηθεια.Εγω για αυτο τον λογο πληρωνω σε $.  Βασικα βαζουν οτι θελουν. Αν δεν εχεις erurobank κανε το παραπανω.

επισης παιζει και αυτη εδω 

https://www.amazon.com/MSI-RX-580-ARMOR-MK2/dp/B079NX4GCF?ref_=Oct_DLandingS_PC_9385d1dd_NA&smid=ATVPDKIKX0DER

που εχει τα παιχνιδια και δινει και 20$ rebate. Αυτη τσιμπισα τελικα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Inler είπε

Όσον αφορά την συγκεκριμένη υλοποίηση είναι στο επίπεδο Asus Dual-X Sapphire Pulse Gigabyte AORUS....Μην συγκρίνετε τις 480 με τις 580 γιατί για παράδειγμα η 480 Nitro είχε θέματα ενώ η 580 Nitro είναι εξαιρετική....Η Asus Strix 480 παρέμεινε σε υψηλό επίπεδο και στην 580

Σαν προσφορά με τα παιχνίδια όμως είναι πολύ καλή 

Δεν συγκρινα απλως ειπα οτι γενικα η xfx ειναι απο τις κορυφαιες  υλοποιησεις.Επισης γενικα μια 580 ειναι σαν μια υπερχρονισμενη 480.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ διαφωνώ σε αυτό που λες γιατί δεν ισχύει ακριβώς έτσι...Δεν σημαίνει ότι μια εταιρεία(Gigabyte-Asus κ.α) σε κάθε μοντέλο/σειρά gpu θα προσφέρει πάντα υλοποίηση ανάλογη του ονόματος της..

Κάθε gpu εγώ την κρίνω ξεχωριστά γιατί όπως ανέφερα εκεί που η 480 Nitro έπασχε η 580 είναι εξαιρετική.Οι Gigabyte 580 AORUS είναι οκ ενώ η XTR πάρα πολύ καλή...Μπορώ να αναφέρω πάρα πολλά παραδείγματα.Και πίστεψε με ξέρω τι λέω...

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ.
2 ώρες πριν, greece25 είπε

η eurobank παντως σου πιανει τον ... με εχει χρεωσει και 30 ευρω προμηθεια.Εγω για αυτο τον λογο πληρωνω σε $.  Βασικα βαζουν οτι θελουν. Αν δεν εχεις erurobank κανε το παραπανω.

επισης παιζει και αυτη εδω 

https://www.amazon.com/MSI-RX-580-ARMOR-MK2/dp/B079NX4GCF?ref_=Oct_DLandingS_PC_9385d1dd_NA&smid=ATVPDKIKX0DER

που εχει τα παιχνιδια και δινει και 20$ rebate. Αυτη τσιμπισα τελικα.

Euroban εχω :P δεν πειραζει ημουν σε αναζητηση καρτας ετσι και αλλιως οποτε δεν εχω θεμα τα 10 παραπανω ευρω

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Ε, να αλλάξεις. Να μετακομίσεις ρε φίλε. Κοτζάμ RX 580 θα πάρεις σε αντάλλαγμα!

Σοβαρά ρωτάω φίλε. Πέρασα δοκιμαστικά παραγγελία και δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής στην Ελλάδα. Κάνω κάτι λάθος η δεν έχω καταλαβα Ι κάτι σωστά; 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Σοβαρά ρωτάω φίλε. Πέρασα δοκιμαστικά παραγγελία και δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής στην Ελλάδα. Κάνω κάτι λάθος η δεν έχω καταλαβα Ι κάτι σωστά; 

Τέλειωσε η προσφορά και είναι μόνο από τρίτους sellers που δε στέλνουν Ελλάδα. Το amazon φυσικά και στέλνει. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε

ελπιζω να εχετε δει ποσο κανει skroutz...

Τη ρίξανε 12€ από χθες αλλά από τη στιγμή που δε δίνουν τα παιχνίδια ούτε αυτό δε φτάνει...

Δημοσ.
Στις 26/11/2018 στις 11:35 ΠΜ, mpokwsths είπε

Δεν έχει παίξει χαμηλότερα RX 580 8GB. Και δεν είναι και κακή υλοποίηση.

XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition με 205€ (233 δολάρια) τελική τιμή. ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΞΟΔΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ.

https://www.amazon.com/XFX-Radeon-1386MHz-Graphics-RX-580P8DFD6/dp/B06Y66K3XD/

Από USA βέβαια (1 χρόνο εγγύηση Amazon) αλλά δίνει και 2 παιχνίδα δώρο που δεν δίνονται από Ευρωπαικά Amazon, κτλ κτλ.

xfx.png.4e1f68b928a15a569c8bc2bdfe19592a.png

Και ΜΟΝΟ +2,5€ αν θέλουμε express ώστε σε 2-3 μέρες να είναι στην πόρτα μας.

Επιλέγουμε "Ship in Amazon packaging" στο τελευταίο στάδιο για να τη βάλουν σε κουτί.

Πληρώνουμε σε δολάριο (USD) ώστε τη μετατροπή σε ευρώ να την κάνει η τράπεζα μας. Απλά είναι καλό να ξέρουμε τι προμήθεια θα κρατήσει τράπεζα.

Μαλλον ανεβηκε 38$... 

th_54730_935969961943962964943964955959_

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...