Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχει παίξει χαμηλότερα RX 580 8GB. Και δεν είναι και κακή υλοποίηση.

XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition με 205€ (233 δολάρια) τελική τιμή. ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΞΟΔΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ.

https://www.amazon.com/XFX-Radeon-1386MHz-Graphics-RX-580P8DFD6/dp/B06Y66K3XD/

Από USA βέβαια (1 χρόνο εγγύηση Amazon) αλλά δίνει και 2 παιχνίδα δώρο που δεν δίνονται από Ευρωπαικά Amazon, κτλ κτλ.

xfx.png.4e1f68b928a15a569c8bc2bdfe19592a.png

Και ΜΟΝΟ +2,5€ αν θέλουμε express ώστε σε 2-3 μέρες να είναι στην πόρτα μας.

Επιλέγουμε "Ship in Amazon packaging" στο τελευταίο στάδιο για να τη βάλουν σε κουτί.

Πληρώνουμε σε δολάριο (USD) ώστε τη μετατροπή σε ευρώ να την κάνει η τράπεζα μας. Απλά είναι καλό να ξέρουμε τι προμήθεια θα κρατήσει τράπεζα.

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, qwertyuiop2 είπε

Αξίζει άραγε να δώσω την 570+παιχνίδια της γνωστής προσφοράς και να πάρω αυτή;  Κινεζο-υλοποίηση δεν είναι η xfx;

Όχι, αμερικάνικη εταιρεία είναι. Προ Sapphire Nitro+ θεωρούνταν από τις καλύτερες υλοποιήσεις.

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν οι γνώστες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, qwertyuiop2 είπε

Αξίζει άραγε να δώσω την 570+παιχνίδια της γνωστής προσφοράς και να πάρω αυτή;  Κινεζο-υλοποίηση δεν είναι η xfx;

Κινεζο-υλοποιήσεις είναι όλες.

Έχει μέτρια ψύξη αλλά καλά VRM η συγκεκριμένη όπως μας μαθαίνει ο φίλος μας ο buildzoid

2 λεπτά πριν, saxos55 είπε

Όχι, αμερικάνικη εταιρεία είναι. Προ Sapphire Nitro+ θεωρούνταν από τις καλύτερες υλοποιήσεις.

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν οι γνώστες.

Πολύ σωστά τα λες.

Η συγκεκριμένη είναι μάλλον η καλύτερη από όλες τις φτηνές RX 580.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάζεις express με 2,5€ και την Παρασκευή (για να μην πω Πέμπτη) παίζεις Assasins Creed.

Επεξ/σία από mpokwsths
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Βασικα η xfx τουλαχιστον στην 480 που εχω εγω, θεωρείται  από  τις καλύτερες  υλοποιησεις των καρτων 480 λογω του οτι ειναι αθορυβη και εχει καλες θερμοκρασιες συν οτι  δεν βγαζει προβληματα στα 2  χρονια που την εχω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπερπροσφορα, αν εχει και το division 2 οντως, ειναι υπερπροσφορα!

Τελωνειο ειπαμε τα καλυπτει το amazon.com. Πιο γρηγορα και απο το skroutz θα ερθει για οποιον επιλεξει τα +2,5€.

Για το τελωνειο. Αν πληρωσει η amazon.com λιγοτερα στο τελωνειο σου τα επιστρεφει, αν πληρωσει περισσοτερα τα καλυπτει η ιδια. Τον εκτελωνισμο τον αναλαμβανει ο μεταφορεας της, συνηθως DHL express.

Επεξ/σία από alkis13
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Βασικα η xfx τουλαχιστον στην 480 που εχω εγω, θεωρείται  από  τις καλύτερες  υλοποιησεις των καρτων 480 λογω του οτι ειναι αθορυβη και εχει καλες θερμοκρασιες συν οτι  δεν βγαζει προβληματα στα 2  χρονια που την εχω. 

Αυτή του θέματος δεν είναι αντίστοιχη με τη δική σου

12 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Τελωνείο;;;;; 

42 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition με 205€ (233 δολάρια) τελική τιμή. ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΞΟΔΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ.

Πόσο περισσότερο να το τονίσω; 😋

• Like 1
Δημοσ.

H ερώτηση του Ελληνάρα:

Αν έχω πάρει ήδη κωδικό (και τον έχω εξαργυρώσει) από την προσφορά της 570, μπορώ να πάρω κωδικό και από την 580 και να πάρω συνολικά 4 κλειδιά; Αν είναι έτσι, αξίζει φουλ.

Δημοσ.

Όσον αφορά την συγκεκριμένη υλοποίηση είναι στο επίπεδο Asus Dual-X Sapphire Pulse Gigabyte AORUS....Μην συγκρίνετε τις 480 με τις 580 γιατί για παράδειγμα η 480 Nitro είχε θέματα ενώ η 580 Nitro είναι εξαιρετική....Η Asus Strix 480 παρέμεινε σε υψηλό επίπεδο και στην 580

Σαν προσφορά με τα παιχνίδια όμως είναι πολύ καλή 

Δημοσ.

οσο αφορα τα παιχνιδια , επειδη δεν το αναφερει μολις βαλεις την παραγγελια τι συμβαινει.Εχει μεσα στο κουτι καποιο κουπονι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...