jason88 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Καλημερα παιδια, πηρα την Παρασκευη αυτο το ποντικι της logitech στα 35. Ειναι μια χαρα και αθορυβο, εχει bluetooth και wireless receiver αλλα η ροδελα του μου τη σπαει λιγακι, μου φαινεται φτηνιαρικη, δεν εχει μια αλφα αντισταση στην κυλιση οπως ειχε το παλιο μου ποντικι. Μηπως μπορω να κανω κατι; https://www.skroutz.gr/s/12357276/Logitech-M590.html?from=account_favorites
jason88 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 μπορει να μου πει και καποιος πως μπορω να συνδεσω το συγκεκριμενο ποντικι σε android τηλεφωνο;
kostasSTi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Στις 11/12/2018 στις 11:03 ΜΜ, jason88 είπε μπορει να μου πει και καποιος πως μπορω να συνδεσω το συγκεκριμενο ποντικι σε android τηλεφωνο; Χρειάζεσαι ένα καλώδιο OTG ώστε να κουμπώσεις στο κινητό το δέκτη του ποντικιού σου.
kostasSTi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το mouse πρέπει να μπει σε mode που να είναι ανιχνεύσιμο, ώστε να το βρεις με το κινητό. Έχεις το manual του; EDIT: Απ΄οτι βλέπω, αν πατήσεις για 3 δευτερόλεπτα το κουμπάκι που είναι πριν τη ροδέλα κάνει το ποντίκι ανιχνεύσιμο. Κάνεις μια αναζήτηση με το κινητό σου, και τα κάνεις paired. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από kostasSTi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα