Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, pavloa said:

Πριν 10 λεπτά έκανα hard reset. Θα το παρακολουθήσω να δω πως θα παει.

Ευχαριστώ .

τιποτα να σε καλα.οτι ειναι μας λες.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 11/1/2019 στις 1:33 ΜΜ, poulinos είπε

τιποτα να σε καλα.οτι ειναι μας λες.

Καλημέρα.. Απο το βράδυ μέχρι τώρα έκανε 2 επανεκκινήσεις.

Αύριο το πρωί θα πάρω τηλ. στον οτε να στείλουν τεχνικό και αν ειναι να μου το αντικαταστήσουν.

Επίσης έχω ανοίξει ένα θέμα.. επειδή βλέπω το κατέχεις το άθλημα με το δίκτυα κτλ. ΄΄Εχεις να προτείνεις κάτι?

Δημοσ.
Στις 11/1/2019 στις 1:33 ΜΜ, poulinos είπε

Αν βάλω sftp καλώδιο, θα πρέπει να το γειώσω κιόλας? Αν δεν το γειώσω θα έχω θόρυβο στην γραμμή?

Δημοσ.
On 13/01/2019 at 08:35, pavloa said:

Καλημέρα.. Απο το βράδυ μέχρι τώρα έκανε 2 επανεκκινήσεις.

Αύριο το πρωί θα πάρω τηλ. στον οτε να στείλουν τεχνικό και αν ειναι να μου το αντικαταστήσουν.

Επίσης έχω ανοίξει ένα θέμα.. επειδή βλέπω το κατέχεις το άθλημα με το δίκτυα κτλ. ΄΄Εχεις να προτείνεις κάτι?

παιζει και να μην στειλουν τεχνικο και απλα να στειλουν το ρουτερ.

On 14/01/2019 at 00:57, pavloa said:

Αν βάλω sftp καλώδιο, θα πρέπει να το γειώσω κιόλας? Αν δεν το γειώσω θα έχω θόρυβο στην γραμμή?

για την χρηση που το θες και που δεν θα περασει κοντα απο ρευματα δεν εχει νοημα και πολυ το stp/ftp/sftp.κανονικα το stp θελει να το γειωσεις .και να μην το γειωσεις δεν θα αλλαξει τιποτα εκει που θα το βαλεις.συνηθως το γειωνεις για να μην λειτουργησει σαν κεραια οπως λενε αλλα γενικοτερα η γειωση γινεται σε μεγαλα σε μηκος καλωδια και οταν υπαρχουν κοντα πραγματα που μπορει να επηρεασουν.

https://www.firefold.com/blog/stp-vs-utp-cables-comparison/

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 18/1/2019 στις 9:13 ΠΜ, poulinos είπε

παιζει και να μην στειλουν τεχνικο και απλα να στειλουν το ρουτερ.

για την χρηση που το θες και που δεν θα περασει κοντα απο ρευματα δεν εχει νοημα και πολυ το stp/ftp/sftp.κανονικα το stp θελει να το γειωσεις .και να μην το γειωσεις δεν θα αλλαξει τιποτα εκει που θα το βαλεις.συνηθως το γειωνεις για να μην λειτουργησει σαν κεραια οπως λενε αλλα γενικοτερα η γειωση γινεται σε μεγαλα σε μηκος καλωδια και οταν υπαρχουν κοντα πραγματα που μπορει να επηρεασουν.

https://www.firefold.com/blog/stp-vs-utp-cables-comparison/

Οκ.. θα  τα σκεφτώ αυτά.που είπες και θα δω τι θα κάνω.. έτσι και αλλιώς θα περιμένω να ανοίξει ο καιρός για να αλλαξω το καλώδιο.

Ευχαριστώ για τις απαντησεις.. οτι άλλο χρειαστώ θα σου στείλω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες στο καταστημά μου, μου γύρισαν την γραμμή σε voip. Η συνδεσμολογία που είχα πριν γίνει voip ήταν αυτή στο σχήμα.

Σήμερα έβγαλα το splitter και έδωσα απευθείας στο dsl του ρούτερ. Απο το phone 1 έδωσα σε μια πρίζα που έχω όλες τις συσκεύς. 

Και απο εκείνη την ώρα άρχισαν οι αποσυνδέσεις.

Κάλεσα στο οτε και μου είπαν οτι θα πρέπει να βάλω ξανά  το splitter.

Στο line το καλώδιο που έρχεται απο τον κατανεμητή.

Στο modem το καλώδιο που πάει στο dsl του ρούτερ.

Στο phone το καλώδιο που πάει στο phone 2 του ρούτερ για να έχω επιστροφή της τηλεφωνικής γραμμής.

Και απο το phone 1 του ρουτερ να πάω το καλώδιο στην πρίζα που έχω όλες τις συσκεύες.

Προς το παρων δε έχω αποσύνδεση. Έχω διαβάσει εδω στο forum οτι δεν χρειάζεται splitter. Τώρα το έχω σωστά ή θα πρέπει να τα αλλάξω πάλυ.

χωρίς τίτλο1.JPG

Επεξ/σία από pavloa
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 25/01/2019 at 16:26, pavloa said:

Χθες στο καταστημά μου, μου γύρισαν την γραμμή σε voip. Η συνδεσμολογία που είχα πριν γίνει voip ήταν αυτή στο σχήμα.

Σήμερα έβγαλα το splitter και έδωσα απευθείας στο dsl του ρούτερ. Απο το phone 1 έδωσα σε μια πρίζα που έχω όλες τις συσκεύς. 

Και απο εκείνη την ώρα άρχισαν οι αποσυνδέσεις.

Κάλεσα στο οτε και μου είπαν οτι θα πρέπει να βάλω ξανά  το splitter.

Στο line το καλώδιο που έρχεται απο τον κατανεμητή.

Στο modem το καλώδιο που πάει στο dsl του ρούτερ.

Στο phone το καλώδιο που πάει στο phone 2 του ρούτερ για να έχω επιστροφή της τηλεφωνικής γραμμής.

Και απο το phone 1 του ρουτερ να πάω το καλώδιο στην πρίζα που έχω όλες τις συσκεύες.

Προς το παρων δε έχω αποσύνδεση. Έχω διαβάσει εδω στο forum οτι δεν χρειάζεται splitter. Τώρα το έχω σωστά ή θα πρέπει να τα αλλάξω πάλυ.

χωρίς τίτλο1.JPG

οι απαντησεις ειναι στο αλλο θεμα.

On 20/01/2019 at 22:23, pavloa said:

Οκ.. θα  τα σκεφτώ αυτά.που είπες και θα δω τι θα κάνω.. έτσι και αλλιώς θα περιμένω να ανοίξει ο καιρός για να αλλαξω το καλώδιο.

Ευχαριστώ για τις απαντησεις.. οτι άλλο χρειαστώ θα σου στείλω.

πολλοι πανε και περνανε επισης το καλωδιο μεσα σε σπιραλ για να ειναι προστατευμενο ειδικα σε περιπτωσεις που περναει απο εξωτερικο χωρο.τωρα για εσωτερικο χωρο αν δεν περναει κοντα απο ρευματα ενα απλο Utp cat5e ειναι More than enough.τα Stp/ftp ειναι χρησιμα  για οταν υπαρχει λογος χρησης τους πχ ρευματα κοντα ή γενικα πραγματα που μπορουν να επηρεασουν την γραμμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...