Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια θα ήθελα να ρωτήσο η μιτρικη μου συκωνει 8 gb ram με μέγιστη συχνότητα τα 1333 mhz το θεμα ειναι οτι βρηκα ram στα 1800 mhz θα υπάρχει θεμα αν βαλω αυτες της ram

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, ALMPANIS είπε

Γεια σας παιδια θα ήθελα να ρωτήσο η μιτρικη μου συκωνει 8 gb ram με μέγιστη συχνότητα τα 1333 mhz το θεμα ειναι οτι βρηκα ram στα 1800 mhz θα υπάρχει θεμα αν βαλω αυτες της ram

775? Θα βόλευε να πεις και ποια μητρική.

Αν είναι 775, όχι, θες ειδικές ραμ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χρειάζεσαι ram DDR3 ή DDR2. Η μητρική σου είναι από αυτά τα σπάνια μοντέλα που τότε δέχονταν και τα δύο είδη. Στις δύο μπλε υποδοχές μπορείς να βάλεις 2Χ4 GB DDR3, με 16 τσιπάκια σε κάθε μνήμη. https://www.asrock.com/mb/intel/g41c-gs/

Παλιό τόπικ εδώ:

Επεξ/σία από fujitsuA530
  • Like 1
Δημοσ.
On 26/11/2018 at 10:44, ALMPANIS said:

o τιτλος του θεματος πρεπει να ειναι συντομος και οχι διατύπωση της ερωτησης στον τιτλο.

fixed

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

o τιτλος του θεματος πρεπει να ειναι συντομος και οχι διατύπωση της ερωτησης στον τιτλο.

fixed

Ξερεις αν ταιριάζουν η ram

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 27/11/2018 at 19:17, ALMPANIS said:

Ξερεις αν ταιριάζουν η ram

στο manual σου αναφερει ποσο ειναι το μεγιστο που σηκωνει και ποσο σε καθε slot.αν το μεγιστο ειναι 8 και τα slot ειναι 2 τοτε σημαινει 4 σε καθε slot. kai συμφωνα με το manual βαζεις ειτε ddr2 ειτε ddr3 και οχι και τις 2 μαζι.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...