Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω το παρακάτω σύστημα...

AMD Ryzen 7 2700X Box

Asus Rog Strix X470-F Gaming 

G.Skill TridentZ RGB 16GB DDR4-3200MHz 

Corsair RMx Series RM750x 

Samsung 860 Evo 500GB 

Η δουλειά που κάνω είναι επεξεργασία βίντεο 1080p αλλά και 4K...αυτή την στιγμή έχω μια κάρτα γραφικών του 2008 ίσα ίσα να ανοίγει το pc...Όταν ανοίγω 3-4 βίντεο όπως είναι λογικό δεν παίζουν καν η αν παίξουν κολλάνε πάρα πολύ οπότε δεν γίνεται καν να κάνω δουλειά...Εχω σκοπό να κάνω αναβάθμιση την κάρτα γραφικών σε μια 1060 6gb...Να πάρω αυτήν η να πάρω μια 1050ti 4gb και άλλα 16gb ram?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανενας αλλος?

UPDATE: Δεν με ενδιαφέρει τοσο πολυ ο χρόνος του render οσο το LIVE preview στο premiere.

Επεξ/σία από tselehub
Δημοσ.

Το PC σου σε επεξεργαστική ισχύ αλλά και σε RAM, είναι αρκετά καλό για επεξεργασια βιντεο Full HD, ακόμα και 4K.

16GB Ram είναι πάρα πολύ καλά (ακόμα και με 8GB RAM είναι ΟΚ για FULL HD / 4Κ), αυτό που χρειάζεσαι είναι μια σύγχρονη κάρτα γραφικών. Ακόμα και μία 1030 μπορεί να παίξει άνετα FULL HD video, αλλά και να κάνεις ένα ελαφρύ video-edit σε FULL HD.

Νομίζω με μια 1050 Ti, θα είσαι πολύ άνετος σε FULL HD video edit, αλλά όχι τόσο σε 4K. Για να μπορείς να είσαι άνετος ακόμα και σε 4K video edit, μάλλον χρειάζεσαι κάρτα γραφικών απο 1060, ή 1070. Η gpu 1080 Ti, είναι η ιδανική φυσικά για 4K video edit, gaming, κτλ.

Αυτό δηλαδή που χρειάζεσαι, είναι μόνο μια σύγχρονη κάρτα γραφικών.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...