Daily_Commuter Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Rm.Geko είπε Επειδή έχω το πρώτο 2 χρόνια και τώρα περιμένω και το 2s και έχουν περάσει πολλά ασύρματα από τα χέρια μου μη κολλάτε σε μπαταρίες και βλακειες! Το ποντίκι μου βγάζει κοντά ένα μήνα με χρήση και σε pc και στο tv box και σε ούτε μια ώρα ξανάφορτιζει φουλ. Το μόνο κακό είναι πως αν μάθεις με αυτό δε θα σε βολεύει κανενα άλλο.. Σε gaming το έχει δοκιμάσει; όχι competitive φυσικά αλλά casual. Ευχαριστώ.
Rm.Geko Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Daily_Commuter είπε Σε gaming το έχει δοκιμάσει; όχι competitive φυσικά αλλά casual. Ευχαριστώ. Δεν παίζω πολύ αλλά όσο το δοκίμασα δεν είχα κάποιο θέμα και από άλλους που ακούω κανονικά με αυτό παίζουν... Τώρα άμα καίγεται κάποιος προφανώς δε θα κοιτούσε ασύρματο. Τα δυνατά σημεία του ποντικιού είναι το grip του, η μπαταρία του, έχει Bluetooth (3 συσκευές), τα προγραμματιζομενα πλήκτρα του, η ροδέλα του και ο αισθητήρας του που παίζει παντού χωρίς σπασίματα! Σε αυτά βαζω το χέρι μου στη φωτιά . 😉 Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από Rm.Geko 1 1
kekos123 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Το χτυπησα κι εγω. Παιζει σε 3 συσκευες Bluetooth και με το Wifi dongle σε 4....σωστα? Εχει φωτακι προειδοποισης οταν πεφτει η μπαταρια σε κρισιμα επιπεδα ?
dimis_pj Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, kekos123 είπε Το χτυπησα κι εγω. Παιζει σε 3 συσκευες Bluetooth και με το Wifi dongle σε 4....σωστα? Εχει φωτακι προειδοποισης οταν πεφτει η μπαταρια σε κρισιμα επιπεδα ? 1
Rm.Geko Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, kekos123 είπε Το χτυπησα κι εγω. Παιζει σε 3 συσκευες Bluetooth και με το Wifi dongle σε 4....σωστά? Σωστά. 11 λεπτά πριν, kekos123 είπε Εχει φωτακι προειδοποισης οταν πεφτει η μπαταρια σε κρισιμα επιπεδα ? Σου βγάζει και ειδοποίηση στον υπολογιστή ότι τελειώνει.. Το συνδέεις στο καλώδιο και συνεχίζεις το χρησιμοποιείς σαν ενσύρματο μέχρι να φορτίσει. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από Rm.Geko 1
kekos123 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 σορρυ παιδες.....αυτο χτυπησα. ☺️ https://www.insomnia.gr/forums/topic/693273-logitech-mx-anywhere-2-amazonuk-38-ευρω/
lionheart75 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 To χτύπησα τελικά και εγώ 2 λεπτά πριν λήξει η προσφορά! Να δω τόσα ποντίκια τι θα τα κάνω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα