Προς το περιεχόμενο

Mi8 lite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρήγγειλε ένας φίλος μου το συγκεκριμένο κινητό από το https://www.eglobalcentral.eu/xiaomi-mi-8-lite-6gb-128gb-dual-sim-black.html#/product/27259

ηθελα να ρωτήσω επειδή δεν έχει ξανακάνει αγορά από το συγκεκριμένο σάιτ ουτε εγώ αν είναι αξιόπιστο και αν η συσκευή που παρήγγειλε λειτουργεί στην ελλαδα. Βλέπω που λέει unlocked αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τα δίκτυα. Συγκεκριμένα έχει Vodafone. Και τέλος σαν κινητό είναι καλό για τα λεφτά αυτά ή υπάρχει κάποιο άλλο που θα έπρεπε να είχε σκεφτεί. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή τώρα τι να πω.........

Έχουμε πει ότι κάποια site που δεν γνωρίζουμε δεν τα κοιτάμε καν..... ή ρωτάμε πρώτου κάνουμε αγορά.

Με unlocked παίζονται πολλά....από να είναι ρουταρησμενο μέχρι και να είναι το κινέζικο.

Άσε που δεν θα έχει και εγγύηση.

Δηλαδή για να γλιτώσει 30-40€????....και να πάρει το σωστό με δικό του service + 2 χρόνια εγγύηση καταστήματος https://www.mygad.gr/xiaomi-mi-8-lite-global-version-6gb-ram-128gb-mavro&tracking=571f2a9f74b86?ref=bestprice.gr

Έλεος......

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Μπορεί να κάνει ακύρωση παραγγελίας. Τι να πω αφού δεν με ρώτησε πριν κάνει την παραγγελία 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ω γαμωτο με PayPal το παρήγγειλε του είπε ένας φίλος του ότι παραγγέλνει συνέχεια από εκεί. Και τράβηξαν τα χρήματα 

Επεξ/σία από AggelosTz
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορώ να δω κάπου την διαδικασία ; Χθες έκανε την παραγγελία 

Επεξ/σία από AggelosTz
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, AggelosTz είπε

Μπορώ να δω κάπου την διαδικασία ; Χθες έκανε την παραγγελία 

Ο @isay θα σου πει πού τα ξέρει καλύτερα.

Στείλε ένα μήνυμα να σου πει 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, AggelosTz είπε

Παρήγγειλε ένας φίλος μου το συγκεκριμένο κινητό από το https://www.eglobalcentral.eu/xiaomi-mi-8-lite-6gb-128gb-dual-sim-black.html#/product/27259

ηθελα να ρωτήσω επειδή δεν έχει ξανακάνει αγορά από το συγκεκριμένο σάιτ ουτε εγώ αν είναι αξιόπιστο και αν η συσκευή που παρήγγειλε λειτουργεί στην ελλαδα. Βλέπω που λέει unlocked αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τα δίκτυα. Συγκεκριμένα έχει Vodafone. Και τέλος σαν κινητό είναι καλό για τα λεφτά αυτά ή υπάρχει κάποιο άλλο που θα έπρεπε να είχε σκεφτεί. 

4 ώρες πριν, AggelosTz είπε

Ω γαμωτο με PayPal το παρήγγειλε του είπε ένας φίλος του ότι παραγγέλνει συνέχεια από εκεί. Και τράβηξαν τα χρήματα 

Δυο διαφορετικά πράγματα.

Α.Αγορά απο egc

Β.Ακυρωση της παραγγελίας.

Ξεκινώ απο το πρώτο. Σαν μαγαζί δεν ειναι καραπατεώνες όπως πολλα άλλα καταστήματα, αλλά προσωπικά δεν θα ψώνιζα απο εκεί οταν εχω εναλλακτικές Ειδικά για το κινητό που ανεφερες το βρίσκεις εξίσου οικονομικά απο Ελλάδα και ακομα κι αν ήθελες να αγοράσεις απο Κίνα για λογους κοστους (και εγώ το κανω) υπάρχουν αλλα πιο σοβαρά μαγαζια. Με δυο λογια πες στο φιλο σου να αποφασισει αν θελει να ακυρώσει ή αν θελει να συνεχίσει. Πάνω δεξια στην αναζητηση του insomnia αν ψάξει για eglobalcentral θα βρει αρκετές συζητήσεις οπου μπορει να διαβάσει και κρίνει. 

Πάμε στο δευτερο. Εφοσον εγινε η παραγγελία, ορθα τραβήχτηκαν τα χρήματα. Αν θέλει να ακυρώσει την παραγγελία πρεπει ΑΜΕΣΑ να επικοινωνήσει με το egc με ολους τους δυνατους τροπους για να γινει η ακυρωση. Το ποιοι ειναι οι τροποι δεν ξερω, να το δει στο site. Αν πχ εκανα αντιστοιχη ακυρωση στο banggood θα έστελνα email, θα ανοιγα support ticket και θα μιλουσα και στο chat τους. Ο λογος για αυτή την πιεση ειναι για να προλάβει να περαστει η ακυρωση πριν σταλεί το πακέτο, δηλαδη πριν συσκευστεί και μπει στο τσουβάλι για αποστολή (ακομα κι αν ειναι ακομα στον ιδιο φυσικο χώρο). Εχε υποψη οτι πολλά μαγαζιά (δεν ξερω την πολιτική του egc) οταν βλέπουν μηνυματα για ακυρώσεις αργουν να απαντησουν επιτηδες για να σου πουν μετά "sorry ήδη στάλθηκε", για αυτο επιμένω στο ΑΜΕΣΑ. Απο τις συνομιλίες κρατάς screenshots, γενικά αρχείο. Οταν τώρα ακυρωθει η παραγγελία, τα χρήματα θα γινουν refund εντος 1-2 εβδομάδων και θα φτάσουν πίσω στην κάρτα που αγορασες (μεσω του paypal). 

Δημοσ.

Τελικά ακύρωσε την παραγγελία γιατί στην τελική νόμιζε ότι παρήγγειλε το mi 8 ενώ είχε παραγγείλει την Lite έκδοση. Έστειλα mail, ticket από το site και είναι στην διαδικασία refund. Όπως ενημέρωσαν με mail σε 2-3 μέρες θα ολοκληρωθεί η επιστροφή χρημάτων. Πάλι καλά που πρόλαβε όσο ήταν στην διαδικασία processing η παραγγελία. Ευχαριστώ για την βοήθεια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, AggelosTz είπε

Τελικά ακύρωσε την παραγγελία γιατί στην τελική νόμιζε ότι παρήγγειλε το mi 8 ενώ είχε παραγγείλει την Lite έκδοση. Έστειλα mail, ticket από το site και είναι στην διαδικασία refund. Όπως ενημέρωσαν με mail σε 2-3 μέρες θα ολοκληρωθεί η επιστροφή χρημάτων. Πάλι καλά που πρόλαβε όσο ήταν στην διαδικασία processing η παραγγελία. Ευχαριστώ για την βοήθεια!

Ουφφφ πάλι καλά.

Αν του αρέσει το συγκεκριμένο(lite) να το πάρει από το link που σου έστειλα.

100% αξιόπιστο.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Ουφφφ πάλι καλά.

Αν του αρέσει το συγκεκριμένο(lite) να το πάρει από το link που σου έστειλα.

100% αξιόπιστο.

Ευχαριστώ !! Θα κρατήσω το λινκ γιατί μάλλον θα το πάρω για εμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...