lkl97 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Kαλημερα σας.Εδω και ένα μήνα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : οταν παταω απενερργοποιηση η μοναδα σταματαει κανονικα να στελνει σημα σε ολα ταα περιφερειακα μα κανει μετα απο αυτο 4-5 λεπτα καθε φορα για να κλεισει. τα λεντακια της μοναδας παραμενουν ανοικτα τα ανεμιστηρακια δουλευουν κανονικα και ολη η διαδικασια του shut down παίρνει περιπου 5 λεπτα.. αυτο συμβαινει τον τελευταιο μηνα. Το pc το εχω 10 μηνες. δεν εχω ssd μεσα και ειναι gaming με 1060 palit 6g ryzen 5 1600 western 1tb kai palistix 8gb ram. και τροφοδοτικο 650w με μητρικη της asrock ab350M. Επισης κατι αλλο που μου συμβαινει ειναι οτι τους τελευταιους δυο μήνες συνεβη μια φορα τον καθε μηνα να χανεται η συνδεση ethernet χωρις το μοντεμ να εχει καποιο θεμα και πισω στην μοναδα του pc να μην αναβει το φωτακι της θυρας του ethernet. Και αυτο που παρατηρησα ηταν οτι αφου χαθηκε η συνδεση και πατησα shut down μπας και φτιαξει τοτε ηταν η πρωτη φορα που αργησε πολυ να κλεισει και του εκανα reset για να ανοιξει. και μετα απο λιγες επανεκκινησεις το θεμα ξαναφτιαχνει.. Δεν ξερω αν συνδεονται τα δυο προβληματα αλλα πειτε μου τι θα μπορουσε να ηταν η τι αλλο χρειαζεται να σας πω ωστε να με βοηθησετε να το λυσω. ευχαριστω για τον χρονο σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα