Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, slk200gr είπε

δωσε κατι παραπανω και παρε αυτον που πηρα και θα με θυμασαι ,σε σαλονι 50τμ (ελεγα για 2 αλλα μολις το εβαλα τελειωσε η ιστορια του δευτερου,https://www.amazon.de/dp/B00OOSAELO/?coliid=IVW8TNEX651XY&colid=14Z4EEQP32BLF&psc=0&ref_=lv_ov_lig_dp_it

Το κάτι παραπάνω, ειναι διπλάσιο, που λές! Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, δεν βγαίνω μάνα μ... :)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

Το κάτι παραπάνω, ειναι διπλάσιο, που λές! Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, δεν βγαίνω μάνα μ... :)

500 δεν ειχες διιαθεση να δωσεις?700 βγαινει παραδοτεο αυτο 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, slk200gr είπε

500 δεν ειχες διιαθεση να δωσεις?700 βγαινει παραδοτεο αυτο 

200-250 έγραψα :) 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kanesaxo είπε

Καλημέρα παίδες και καλή χρονιά.

Θέλω να συμπληρώσω το σύστημα μου με ένα subwoofer. ΔΕΝ έχω τρελές απαιτήσεις αλλά κι ούτε τρελό budget. 

Δεν έχω πρόβλημα να δώ μεταχειρισμένο. Απο διαφορες αγγελίες που βλέπω, πωλούνται sub 5-10ετίας, αλλά θεωρώ πως είανι πολύ "γαϊδούρια" (δε ξέρω κιολας ποσο μεγάλο χρειάζομαι, ή αν το "χρειάζομαι" ειναι υποκειμενικό

Ο χώρος ειναι ένα σαλόνι (σαλοκουζίνα), οπου μονο το σαλόνι ειναι περίπου 25τ.μ. ύψους 2.90μ.

Το σύστημα αποτελείται απο έναν Yamaha RX A550, B&W 602 S2, B&W CC6 S2, B&W 685 

Μουσική δε πολύ ακούω, ταινίες κυρίως και λιγο ps4. Βέβαια, διαβάζω οτι το τάδε sub δε κάνει για μουσική (δε κατανοώ τι σημαίνει το δε "κάνει") κτλ. Οπότε αν ισχύει θα ήθελα κάτι ενδιάμεσο...

Μπάτζετ 200-250ε. 

Υ.Γ. στα 250 τονιζω πως βρισκω αρκετά μτχ subs, απλά φαίνονται πολύ "μεγάλα"! Δηλ 12ιντσα με 200-300W (κι αυτό ελέγχεται βέβαια, αν ισχύει)

299 έχει το ηρωικό Polk Audio PSW110. Μην κοιτάξεις φτηνότερο γιατί είτε θα είναι πούπουλο και θα περπατάει είτε μικρότερο από 10ιντσο οπότε δεν κάνει για τη χρήση που το θέλεις. Το παίρνεις με κλειστά μάτια το συγκεκριμένο και μας ευχαριστείς αργότερα για την πρόταση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Magnat 302a που βρίσκω μτχ ;

Magnat monitor 300a μτχ επίσης;

Δεν έχω κολλημα με τη μάρκα, απλά τα βρίσκω σε λογικές τιμές...

Τα 300€ του polk με ζοριζουν :(

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

Magnat 302a που βρίσκω μτχ ;

Magnat monitor 300a μτχ επίσης;

Δεν έχω κολλημα με τη μάρκα, απλά τα βρίσκω σε λογικές τιμές...

Τα 300€ του polk με ζοριζουν :(

Δεν αξίζει για 50 ευρώ να χάσεις το Polk που είναι εγγυημένα καλύτερο από τα απαράδεκτα Magnat. Το Polk μάλιστα βασίζεται σε πολύ γνωστή σχεδίαση sub και υπερτερεί των Magnat σε όλα τα επίπεδα. Είναι συνεπώς η πιο λογική επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.

Κατάλαβα και δε κατάλαβα. Το βασικό που κοιτάζουμε, δεν είναι το εύρος συχνότητας που λειτουργούν; 

Ως βασικό τεχνικό χαρακτηριστικο δηλαδή. Διότι πέρα από τα βασικά χαρακτηριστικά πως λέμε ότι ένα είναι χειρότερο από το άλλο;

Εννοείται ότι δε μπορούμε να ακούσουμε τα πάντα στο χώρο μας.

Έχω βρει επίσης και ένα Klipsch 300 κάτι, παλιο μεν, αλλά τόσο τέρας που δε μπορεί ο άνθρωπος να το στείλει... λογικό.

Απλά σκέφτομαι πως αν ανέβω σε 300€ για καινούργιο, γιατί να μη πάρω με 300 κάτι πολύ καλύτερο σε μεταχειρισμένο κάποιων ετων;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορώ να μπω σε συζήτηση μεταχειρισμένου/καινούργιου. Αυτό είναι μια συζήτηση που θα μπορούσε να αφορά όλων των ειδών τα προϊόντα σε σχέση με το τι κερδίζεις/χάνεις, όπως καταλαβαίνεις.

Είναι περισσότερα πράγματα που πρέπει να κοιτάξεις στα subwoofer. Κυρίως πόσο εύκολη θα είναι η τοποθέτησή τους, δεν είναι στα μεγάλα καθώς είναι δύσκολα όχι μόνο στο βάρος αλλά και στο πως συμπεριφέρονται ηχητικά στο χώρο. Ο οποίος χώρος με τη σειρά του αλληλεπιδρά με το subwoofer. Σε ένα δωμάτιο 15-20 τ.μ ας πούμε, το να βάλεις ένα δεκαπεντάιντσο subwoofer θα ήταν αυτοκτονικό. Επίσης το σύστημα θα πρέπει να έχει μια ισορροπία. Δεν γίνεται να έχεις μικρούλια ηχειάκια και να τα συνοδεύεις με πολύ μεγάλο subwoofer, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν επίσης αυτοκτονικό, καθώς τα ηχειάκια δεν θα μπορούσαν να ακολουθήσουν και θα τερμάτιζαν γρήγορα, με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος εκείνου που θα μπορούσε να παίξει το subwoofer, να πηγαίνει ανεκμετάλευτο.

Μπορώ να σου πω με σχετική ευκολία πόσο ανταγωνιστικό είναι το Polk PSW110 και για ποιους λόγους σε σχέση με με τα υπόλοιπα, αλλά αυτό θα αφορά σύγκριση πραγμάτων "του κουτιού", σφραγισμένα και με εγγύηση που ξεκινά από την πρώτη μέρα αγοράς.

Στη σύγκριση μεταχειρισμένου/καινούργιου, όπως καταλαβαίνεις τα πράγματα είναι χαοτικά.

Επεξ/σία από Pleo
Δημοσ.
Στις 7/1/2019 στις 12:49 ΜΜ, Pleo είπε

299 έχει το ηρωικό Polk Audio PSW110. Μην κοιτάξεις φτηνότερο γιατί είτε θα είναι πούπουλο και θα περπατάει είτε μικρότερο από 10ιντσο οπότε δεν κάνει για τη χρήση που το θέλεις. Το παίρνεις με κλειστά μάτια το συγκεκριμένο και μας ευχαριστείς αργότερα για την πρόταση.

velodyne impact 10  η  Polk Audio PSW110  που τα βρίσκω στην ίδια τιμή βρε pleo ?

Πιο πολύ σε μουσικη γιατι για ταινίες το ηρωικό μου yamaha μια χαρα ταρακουνάει το σαλόνι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, TEOKOS είπε

velodyne impact 10  η  Polk Audio PSW110  που τα βρίσκω στην ίδια τιμή βρε pleo ?

Πιο πολύ σε μουσικη γιατι για ταινίες το ηρωικό μου yamaha μια χαρα ταρακουνάει το σαλόνι

Velodyne. Ό,τι καλύτερο για να ξοδεύεσαι μετά. Πολλά θέματα αξιοπιστίας, δεν έχω γνωρίσει κάτοχό τους που να μην έχει πρόβλημα η πλακέτα τους. Και μιλάμε για επισκευή και ξανά επισκευή μετά από λίγο διάστημα (το sub, όχι ο κάτοχος 😂😁 ).

Ποιο sub της Yamaha έχεις; Ρωτάω γιατί πρέπει να γνωρίζω αν το Polk θα είναι αναβάθμιση ή όχι σε σχέση με αυτό που έχεις.

Επεξ/σία από Pleo
Δημοσ.

Δεν είναι θεμα αναβάθμισης. Το θέμα είναι ότι  το αρχαίο μου Yamaha YST-SW300 δεν θα το δώσω γιατί δεν πιάνει μία και στην ουσία είναι καινούργιο ( 20-25 ταινίες το πολύ) και είμαι ικανοποιημένος στις ταινίες και με το παραπάνω.

Να συμπληρώσω τα κενά του μπάσου στον περίεργο μεγάλο χώρο μου στην μουσική θέλω

Δημοσ.

Θέλεις μεγαλύτερο και ακριβότερο sub. Ιδανικά θέλεις ένα δεύτερο για να λύσεις τα προβλήματα που προκύπτουν από τα στάσιμα κύματα. Αλλά αν μιλάς για μεγαλύτερες στάθμες και να κατεβαίνει χαμηλότερα, θες ένα μεγαλύτερο και ακριβότερο.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/1/2019 στις 12:53 ΠΜ, TEOKOS είπε

Δεν είναι θεμα αναβάθμισης. Το θέμα είναι ότι  το αρχαίο μου Yamaha YST-SW300 δεν θα το δώσω γιατί δεν πιάνει μία και στην ουσία είναι καινούργιο ( 20-25 ταινίες το πολύ) και είμαι ικανοποιημένος στις ταινίες και με το παραπάνω.

Να συμπληρώσω τα κενά του μπάσου στον περίεργο μεγάλο χώρο μου στην μουσική θέλω

Αν θες να κανεις ενα καλο και δυνατό ξεκίνημα.

Πας σε svs pb2000,sb2000(seald ιδανικο για ακροαση μουσικης) pc2000 εαν θες και αλλο ανεβαίνεις σε σειρα και σε χρήματα αλλα.παιζεις σε αλλη λιγκα μπαλα.

Το sb2000 το ειχα για ακροαση μουσικης και ειναι απο τα πιο καλα που εχουν περασει απο τον χωρο μου.

Ειχα και αλλα ακριβότερα που δεν έπαιζαν σαν αυτο,τουλάχιστον στον χωρο μου.

Χωρος=ΑΩ σε ακροαση μουσικης και ταινιες.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...