F4LL3N Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους , Είχα postarei και παλαιότερα ζητώντας γνώμες για αγορά καινούργιου υπολογιστή. Μετά από αρκετές γνώμες είχαμε καταλήξει σε ένα setup σαν αυτό: Θα ήθελα να ρωτήσω δεδομένου ότι έχει περάσει αρκετός καιρός αν το συγκεκριμένο setup αξίζει μιας και είναι θα μπορόυσα να προβώ στην αγορά του τώρα. Και για να έχετε μία σωστή εικόνα αναλυτικά στην φόρμα: Ποσό που διαθέτουμε :600€-700€ Χρήση υπολογιστή : gaming κυρίως Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: όχι κάποιο συγκεκριμένο Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. έχω ήδη μία LG 22 αλλά ίσως αγοράσω άλλη μελλοντικά. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι είναι τακτοποιημένα. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα , Ζωγράφου Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Κατά προτίμηση από το κατάστημα. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα προτιμούσα συναρμολόγηση από το κατάστημα. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Δεν έχω προτίμηση. Οποιαδήποτε συμβουλή θα είναι καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ !!!
jeandoumpier Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα. Τα κύρια μέρη του πύργου από dexter.gr, κάνουν συναρμολόγηση. Μνήμες και κάρτα γραφικών από foxstore.gr τα οποία θα κουμπώσεις εσύ πολύ εύκολα. Σύνολο 700€ και θα έχεις ένα σύστημα που σε 1080p θα παίζεις στα high/ultra τα περισσότερα παιχνίδια. Και, σύντομα - κατά την άποψή μου - πήγαινε σε αγορά νέας οθόνης -> https://www.skroutz.gr/s/12101411/LG-24MP59G-P.html η συγκεκριμένη διαθέτει freesync που θα συνδιαστεί με την κάρτα γραφικών σου και θα είσαι πλήρης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα