Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φυσικά και έδωσαν τον δίσκο μου.ΑκουστεΖΡωτησα σε 4 μαγαζια.ired irepair ηλεκτροτεχνική και document. πιο φθηνό ήταν το ired για 30 ευρώ. όμως προτίμησα document επειδή ήταν δίπλα και είχε και τρεις άτοκες.

Μονος μου δεν το ρίσκαρα να ανοίξω imac...

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stathisdr είπε

φυσικά και έδωσαν τον δίσκο μου.ΑκουστεΖΡωτησα σε 4 μαγαζια.ired irepair ηλεκτροτεχνική και document. πιο φθηνό ήταν το ired για 30 ευρώ. όμως προτίμησα document επειδή ήταν δίπλα και είχε και τρεις άτοκες.

Μονος μου δεν το ρίσκαρα να ανοίξω imac...

Δεν είπαμε να το κάνεις μόνος σου. Απλώς αναρωτιώμαστε γιατί σου έκαναν αντικατάσταση όταν το μηχανημά σου έχει θέση για extra ssd (μάλιστα και πιο γρήγορο από αυτόν που σου έβαλαν).

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kgeorge είπε

Το slot που έχει ο συγκεκριμένος imac είναι 5.0gt/s pci-e x 2 που πρακτικά σημαίνει ταχύτητες 770mb/s read-write

άρα μεγαλύτερες από το sata 3.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

άρα μεγαλύτερες από το sata 3.

Ακριβώς! 50% παραπάνω 

Επεξ/σία από kgeorge
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, stathisdr είπε

imac late 13 27αρα οθόνη  έχω παιδιά .sata 3 παίρνει 

Sata 3 είναι αυτό που έχει, αλλά παίρνει και δευτερο ssd όπως λέει και ο kgeorge.

Μπορείς να δεις εδώ.

Δημοσ.

οκ δηλώνω άγνοια...την επόμενη φορά θα το ψάξω πιο πολύ...από περιέργεια ποσό λέτε να πουλιέται τώρα το μηχάνημα μου; αν το έβαζα σε αγγελία; πιάνει 1000; είναι ο i5 3,4 2gb nvidia geforce 8 gb ddr3 1600mhz και ένα τερα ssd samsung evo

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, stathisdr είπε

οκ δηλώνω άγνοια...την επόμενη φορά θα το ψάξω πιο πολύ...

Μα δε φταις εσύ. Δεν είναι άλλωστε δουλειά σου να ξέρεις τι κάνει η Apple σε κάθε μοντέλο.

Για μένα φταίει η document (και η κάθε document) που δεν ενημερώνει σωστά τον πελάτη για τις επιλογές που έχει αλλά 'βαράνε΄.

Δημοσ.

Μιας και λέτε για το PCI-E slot.. ποιος ssd του εμπορίου ειναι συμβατός με αυτό το iMac??

Γιατι τελευταία φορά που είχα ψάξει ΜΟΝΟ ssd blades απο αντίστοιχης χρονιά Macbook Pro Retina ήταν πλήρως συμβατά και άντε να τα βρείς αυτά επίσημα με εγγύηση (όχι απο ebay δηλαδη)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, darklordvader77 είπε

Μιας και λέτε για το PCI-E slot.. ποιος ssd του εμπορίου ειναι συμβατός με αυτό το iMac??

Γιατι τελευταία φορά που είχα ψάξει ΜΟΝΟ ssd blades απο αντίστοιχης χρονιά Macbook Pro Retina ήταν πλήρως συμβατά και άντε να τα βρείς αυτά επίσημα με εγγύηση (όχι απο ebay δηλαδη)

Όντως 

Late 2013 27 inch iMac uses the same SSD with late 2013, 2014 or 2015 macbook pro with retina display, I’ve put a ssd from a mid 2015 macbook pro into my late 2013 27 inch iMac

Junxiang Zhu - January 5

Αυτό το βρήκα από εδώ.....

Είναι κάτω στα σχόλια........

Τετοιοι SSDs υπάρχουν εδώ....

https://www.macsales.com/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/12/2018 στις 12:53 ΠΜ, stathisdr είπε

οκ δηλώνω άγνοια...την επόμενη φορά θα το ψάξω πιο πολύ...από περιέργεια ποσό λέτε να πουλιέται τώρα το μηχάνημα μου; αν το έβαζα σε αγγελία; πιάνει 1000; είναι ο i5 3,4 2gb nvidia geforce 8 gb ddr3 1600mhz και ένα τερα ssd samsung evo

Ναι πιάνει, και μάλιστα εγώ ενδιαφέρομαι να πάρω ένα τέτοιο μηχάνημα!! Οπότε αν είσαι σε καλή λειτουργική-εμφανισιακή κατάσταση, ενημέρωσε με όταν το βαρεθείς!!!

Επεξ/σία από Yiannis87
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...