stathisdr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 samsoung ssd 1 tb 860 evo sata3 240 χωρίς ΦΠΑ εγκατασταση 50 χωρίς φπα κιτ 50 χωρίς φπα
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, stathisdr είπε samsoung ssd 1 tb 860 evo sata3 240 χωρίς ΦΠΑ εγκατασταση 50 χωρίς φπα κιτ 50 χωρίς φπα Πάρα πολύ ακριβά φίλε o ssd (170 ευρώ έχει με φπα). Για το κόστος εγκατάστασης δεν σχολιάζω γιατί όντως δεν είναι τόσο απλό να το ανοίξεις. Αλλά 50 ευρώ χωρίς φπα για το κιτ (το bracket/ adapter δηλαδη) είναι σκέτη ληστεία. Δες εδώ γιατί. Λυπάμαι που στα γράφω έτσι, αλλά σε 'ψάρεψαν΄. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από natural_sgf
kormos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, stathisdr είπε samsoung ssd 1 tb 860 evo sata3 240 χωρίς ΦΠΑ εγκατασταση 50 χωρίς φπα κιτ 50 χωρίς φπα ΦΠΑ στο ΦΠΑ δηλαδή αν κατάλαβα... Anyway, να το χαρείς
stathisdr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Κοίτα εγώ το βάζω στα έξοδα...Και ήταν κοντά στο σπίτι μου...Να ρωτήσω κάτι άλλο...Πρέπει να ενεργοποιήσω το trim? Δεν ξέρω και τι ακριβώς είναι...χαχα Έχω mac os mojave
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, stathisdr είπε Κοίτα εγώ το βάζω στα έξοδα...Και ήταν κοντά στο σπίτι μου...Να ρωτήσω κάτι άλλο...Πρέπει να ενεργοποιήσω το trim? Δεν ξέρω και τι ακριβώς είναι...χαχα Έχω mac os mojave Ναι, πρέπει να το ενεργοποιήσεις. Άνοιξε το πρόγραμμα 'Terminal' και κάνε paste αυτή την εντολή: sudo trimforce enable Θα σου ζητήσει να εισάγεις το password σου. Όσον αφορά τη τιμή, μπορούσες να τη διαπραγματευτείς. Anyway, αφού μπαίνει στα έξοδα...καλοφαγωτα η Document!
stathisdr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 θα κάνει ρισταρτ; θέλει ξανά φορματ;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, stathisdr είπε θα κάνει ρισταρτ; θέλει ξανά φορματ; Φορμάτ όχι, με τίποτα. Restart ίσως χρειαστεί, δε θυμάμαι ακριβώς.
stathisdr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Σε ευχαριστώ..Μόλις το έκανα..Έχεις κάποια εφαρμογή για την υγεία του ssd να προτείνεις; Φαντάζομαι οι παλιές που είχα είναι για μηχανικό δίσκο...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, stathisdr είπε Σε ευχαριστώ..Μόλις το έκανα..Έχεις κάποια εφαρμογή για την υγεία του ssd να προτείνεις; Φαντάζομαι οι παλιές που είχα είναι για μηχανικό δίσκο... Δεν έχω κάτι ειδικά για τον SSD. Από το HWMonitor βλέπω κάτι πληροφορίες. Κατεβασέ το από εδώ. Αγνόησε όλα τα '.kext' αρχεία και απλά σείρε την εφαρμογή από το dmg στο folder 'Applications'.
Yiannis87 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 23 ώρες πριν, natural_sgf είπε Πάρα πολύ ακριβά φίλε o ssd (170 ευρώ έχει με φπα). Για το κόστος εγκατάστασης δεν σχολιάζω γιατί όντως δεν είναι τόσο απλό να το ανοίξεις. Αλλά 50 ευρώ χωρίς φπα για το κιτ (το bracket/ adapter δηλαδη) είναι σκέτη ληστεία. Δες εδώ γιατί. Λυπάμαι που στα γράφω έτσι, αλλά σε 'ψάρεψαν΄. 15 ώρες πριν, stathisdr είπε Κοίτα εγώ το βάζω στα έξοδα...Και ήταν κοντά στο σπίτι μου...Να ρωτήσω κάτι άλλο...Πρέπει να ενεργοποιήσω το trim? Δεν ξέρω και τι ακριβώς είναι...χαχα Έχω mac os mojave Αυτή η τιμή είναι τώρα που έχουν φθηνήνει.. Πότε τον έβαλες το καλοκαίρι? Εγώ τον ίδιο δίσκο σε 256 gb (25% χωρητικότητα σε σχέση με τον 1 Τ). τον είχα πάρει 100 ευρώ τον Ιανουάριο και τώρα έχει 50-70. Το ίδιο λογικά και με αυτόν που έβαλες, αλλά δεν ξέρω πότε πέσαν οι τιμές, γιατί τυχαία είδα την τόσο μεγάλη πτώση (50%) τώρα αυτόν το μήνα. Καλά στο κιτ επέσε μάδημα... Καθαρισμό σου έκαναν?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 40 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε Αυτή η τιμή είναι τώρα που έχουν φθηνήνει.. Πότε τον έβαλες το καλοκαίρι? Εγώ τον ίδιο δίσκο σε 256 gb (25% χωρητικότητα σε σχέση με τον 1 Τ). τον είχα πάρει 100 ευρώ τον Ιανουάριο και τώρα έχει 50-70. Το ίδιο λογικά και με αυτόν που έβαλες, αλλά δεν ξέρω πότε πέσαν οι τιμές, γιατί τυχαία είδα την τόσο μεγάλη πτώση (50%) τώρα αυτόν το μήνα. Καλά στο κιτ επέσε μάδημα... Καθαρισμό σου έκαναν? Ποιο καλοκαίρι; Το thread είναι μερικών ημερών. Αυτές τις μέρες το πήγε.
Yiannis87 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Ποιο καλοκαίρι; Το thread είναι μερικών ημερών. Αυτές τις μέρες το πήγε. wow χοντρό κλέψιμο τότε... ήλπιζα πως ήταν αυτός που έγραψε πως έκανε την άλλαγη το καλοκαίρι (αλλά ευτυχώς αυτός πλήρωσε 170 isystem όλο μαζί) 17 ώρες πριν, stathisdr είπε Κοίτα εγώ το βάζω στα έξοδα...Και ήταν κοντά στο σπίτι μου...Να ρωτήσω κάτι άλλο...Πρέπει να ενεργοποιήσω το trim? Δεν ξέρω και τι ακριβώς είναι...χαχα Έχω mac os mojave Ουσιαστικά πλήρωσες 145 την εγκατάσταση.. (ελπίζω να σου έκαναν καθαρισμό). Κάπου στα 100 έχει συνήθως εγκατάσταση + καθαρισμός. Οπότε πλήρωσες 45 ευρώ "ταξί" για να είναι κοντά στο σπίτι σου Καλά που το έγραψες, ώστε να ξέρουμε document και isystem μαύρο (αν και isystem πρέπει να προσέχει και να είναι καλή λόγω μαύρου παρελθόντος..)
kgeorge Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Πάντως το οτι κανένας από αυτούς τους «επισήμους» επισκευαστες δεν ενημερώνει ότι οι iMac από το 2013 και έπειτα, έχουν ένα pci-e slot κενό όπου μπορείς να τοποθετήσεις δίσκο (και nvme παρακαλώ!!!!), παρά μόνο σου αντικαθιστούν τον υπάρχων hdd με ssd, με ξεπερνάει. Ανάγουν κάθε επισκευή/αναβάθμιση σε επιστημονικό εργο. Σιγά τα ωα. Και ο 2012 έχει slot αλλά είναι Sata και με ανταπτορα δέχεται msata. Μην τους κάνετε μαγκες. ψαχτειτε, μην ψαρώνετε από τους «επισήμους», είναι ο,τι χειρότερο
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, kgeorge είπε Πάντως το οτι κανένας από αυτούς τους «επισήμους» επισκευαστες δεν ενημερώνει ότι οι iMac από το 2013 και έπειτα, έχουν ένα pci-e slot κενό όπου μπορείς να τοποθετήσεις δίσκο (και nvme παρακαλώ!!!!), παρά μόνο σου αντικαθιστούν τον υπάρχων hdd με ssd, με ξεπερνάει. Ανάγουν κάθε επισκευή/αναβάθμιση σε επιστημονικό εργο. Σιγά τα ωα. Και ο 2012 έχει slot αλλά είναι Sata και με ανταπτορα δέχεται msata. Μην τους κάνετε μαγκες. ψαχτειτε, μην ψαρώνετε από τους «επισήμους», είναι ο,τι χειρότερο Έχεις δίκιο! Ας πάει λοιπόν να τους τη πει. Τους ξεφτυλες. Θα μπορούσε να έχει μέσα 2 μέσα αποθηκευσης. Είμαι περίεργος να μάθω αν τον παλιό σκληρό δίσκο του τον έδωσαν η το κρατησαν. @stathisdr τελικά τι έγινε; Το παλιό στο έδωσαν ή το κράτησαν; Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από natural_sgf
kgeorge Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Οποίος θέλει ΔΩΡΕΑΝ πληροφορίες παιδιά ας μου στείλει. Πραγματικα αηδιάζω με τη νοοτροπία τους. Ειπαμε να βγάζουν λεφτά αλλά το έχουν κάνει όλο το θέμα μύθο. Καλά κάνει ο Louis Rossman και τους ξεφτιλίζει σε κάθε ευκαιρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα