Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αναβαθμίσω τον imac μου.Μπορειτε να μου προτείνετε κάποιο αξιόλογο μαγαζί που το κάνει; Σας ευχαριστώ πολύ!

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stathisdr είπε

Θέλω να αναβαθμίσω τον imac μου.Μπορειτε να μου προτείνετε κάποιο αξιόλογο μαγαζί που το κάνει; Σας ευχαριστώ πολύ!

Γιατί δεν επισκέπτεσαι ένα εξουσιοδοτημένο σέρβις;

πχ I-System, Document 

Δημοσ.

Προφανως την μνημη την αναβαθμιζεις μονος σου. Δεν υπαρχει λογος να πληρωσεις κερατιατικα. Απλα με βαση το μοντελο σου (μπες στο everymac) βλεπεις τι τυπος μνημη παιρνει, και κανε αναζητηση στο ιντερνετ για να βρεις ποιες ταιριαζουν και βαλτες. Η υποδοχη ειναι πισω απο την εσοχη του ρευματος.

• Like 2
Δημοσ.

Αν και δεν γράφεις πόση μνήμη έχεις τώρα, δες εδώ......      

https://eshop.macsales.com/shop/memory/iMac/2012_27/DDR3L

Ο πλέον αξιόπιστος προμηθευτής για μνήμες και SSD.

Όπως σωστά είπε ο @yazidis την μνήμη την αλλλαζεις μόνος σου. Στην σελίδα που σου παραθέτω υπάρχει και σχετικό video tutorial. 

Για SSD δεν χρειάζεται να πάρεις από εκεί, μια και είναι σχετικά ακριβοί. Ένας καλός από Ελληνική αγορά και κάποιος θα στον τοποθετήσει με λογική αμοιβή.

Το μοντέλο αυτό δεν είναι τόσο πολύπλοκο, όσο τα 2015 και μετά, αλλά μάλλον χρειάζεται να το κάνει επαγγελματίας.

Δημοσ.

Σχετικά με τον SSD, μπορείς εναλλακτικά ν'αγοράσεις έναν εξωτερικό (π.χ samsung T5) και να τρέχεις mac os από τον εξωτερικό. Με τον τρόπο αυτό αφενός δεν θα χρειαστεί ν' ανοίγεις υπολογιστή κλπ, ενώ αφετέρου θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον HDD που ήδη έχει ο imac για backup κλπ. 

Μνήμη προφανώς αλλάζεις και μόνος σου όπως έχει ειπωθεί παραπάνω. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

@mistr4l Οι διαφορές στην ταχύτητα θα είναι εμφανείς ή όχι? Ρωτάω γιατί ενώ έχω αλλάξει πολλούς εσωτερικούς δεν δοκίμασα ποτέ εξωτερικό ssd ειδικά με λειτουργικό 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Mp@mp1s είπε

@mistr4l Οι διαφορές στην ταχύτητα θα είναι εμφανείς ή όχι? Ρωτάω γιατί ενώ έχω αλλάξει πολλούς εσωτερικούς δεν δοκίμασα ποτέ εξωτερικό ssd ειδικά με λειτουργικό 

Τον λειτουργω ετσι με samsung pro σε θηκη και παει σφαιρα. Δεν ηθελα να ανοιχτει ο υπολογιστης και εχει και μικροτερο κοστος

• Like 2
Δημοσ.

Στην iSystem έκανα αναβάθμιση 2013 27άρι σε SSD το καλοκαίρι . Την ίδια μέρα το είχαν αλλάξει, καθάρισαν και εσωτερικά το μηχάνημα, σωστοί επαγγελματίες! Το κόστος αν θυμάμαι καλά ήταν 139€+30€ το κιτ αλλά πάρε τηλ. να ρωτήσεις. 

Αξίζει σαφώς και δε ρισκάρεις να ανοίξεις τέτοιο μηχάνημα καθώς είναι πολύ πιο μπελαλίδικο σε σχέση με τα 2011 και πίσω μηχανήματα.

Δημοσ.

σας ευχαριστώ.το πήγα στη document.Κοστος 420 μαζί με τον σκληρό 1 tb.Θα τον πάρω το απόγευμα και θα γράψω εντυπώσεις 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Mp@mp1s είπε

Καμλια διαφορά δεν θα έχει στην ταχύτητα. Ακριβώς το ίδιο θα είναι.  

1 ώρα πριν, stathisdr είπε

σας ευχαριστώ.το πήγα στη document.Κοστος 420 μαζί με τον σκληρό 1 tb.Θα τον πάρω το απόγευμα και θα γράψω εντυπώσεις 

Καλορίζικο. Θα δεις άλλο μηχάνημα με τον SSD. 

Δημοσ.

Λοιπόν το μηχάνημα πετάει!!! σαν να αγόρασα καινούριο! σας το προτείνω ανεπιφύλακτα! βάλτε sad! μνήμη δεν έβαλα ακόμη..αλλά μπορεί και να μη βάλω...

Δημοσ.
17 ώρες πριν, stathisdr είπε

Πολλά δεν σου πήραν; 

Απο περιέργεια τι τιμή σου χρέωσαν τον SSD και ποιον σου τοποθέτησαν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...