1988panos2171 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και νομίζω τα polo αυτής της αξίας (άρα και χρονολογίας) πρέπει να ήταν τελείως τριμπ.......λα και στο εσωτερικό με πλαστικά να ξεφτίζουν. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από 1988panos2171 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Στις 26/11/2018 στις 1:28 ΜΜ, gia_nnis είπε Εγω πιστευω αν παρει ενα κοντα στα 3000ευρω δεν θα του πει τιποτα η εφορια... Εδω εισαι ts στο εχω ετοιμο https://www.car.gr/17859775-nissan-micra Δυνατος κινητηρας!!! δεν είναι μόνο το τεκμήριο αγοράς, αλλά και χρήσης που ανάλογα τους μήνες που το έχει, έχει και αυτό ένα πόσο το θέμα είναι να μείνει συνολικά με τα υπόλοιπα τεκμήριά του στο αφορολόγητο αν είναι να αγοραστεί πάντως κάνα 3χιλιαρο ας πούμε ίσως συμφέρει να το αγοράσει κάνας γονιός που θα καλύπτει αυτό το ποσό, μετά να του το πουλήσει κάνα 500αρικο και στη συνέχεια να έχει πρακτικά να καλύψει μόνο τη χρήση, όχι και την αγορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos15 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν πολλά κόλπα για να πάρεις αμάξι μιλα με έναν καλο λογιστη... Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από dimos15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απλά τα πράγματα micra , yaris , seicento ακόμη και 12-13-14-15 χρόνων είναι αξιόπιστα και οικονομικά , για κάποιον που ψάχνει ένα μικρό φτηνό μεταχειρισμένο αυτοκινητάκι για την Αθήνα,αρκεί να το ελέγξει πριν το αγοράσει. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, papoys1 είπε Απλά τα πράγματα micra , yaris , seicento ακόμη και 12-13-14-15 χρόνων είναι αξιόπιστα και οικονομικά , για κάποιον που ψάχνει ένα μικρό φτηνό μεταχειρισμένο αυτοκινητάκι για την Αθήνα,αρκεί να το ελέγξει πριν το αγοράσει. Αν ειναι για seicento πολυ καλυτερο το saxo 1.1 Τα seicento εχουν θεματα με τις θερμοκρασιες..,φλαντζα κεφαλης.. και μικρο προβληματα στα ηλεκτρολογικα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_arist Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Σχετικά με το θέμα θα ήθελα να ρωτήσω. Είχα κάποια ένσημα στο παρελθόν(έναν μήνα) και τώρα θα ξεκινήσω μια 2μηνη σύμβαση. Ένα αμάξι με 1000 ευρώ στα 1400 κυβικά θα μπορέσω να το δηλώσω στο όνομα μου χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα με την εφορία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Στις 2/12/2018 στις 3:04 ΜΜ, gia_nnis είπε Αν ειναι για seicento πολυ καλυτερο το saxo 1.1 Τα seicento εχουν θεματα με τις θερμοκρασιες..,φλαντζα κεφαλης.. και μικρο προβληματα στα ηλεκτρολογικα.. Και τα σαξο μην νομιζεις εχουν και αυτα θεμα με φλατζα κεφαλης τα tu ανα 100 130κ εκαιγαν φλατζα κεφαλης. Αλλα σιγουρα καλυτερο σαν συνολο ενα σαξο απο το φιατ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Το να μπορέσεις να δικαιολογήσεις την αγορά του αυτοκινήτου δεν είναι το μόνο πρόβλημα. Θα πρέπει μετά να έχεις και εισοδήματα για να μπορείς να καλύπτεις και το τεκμαρτό εισόδημα που απαιτεί η κατοχή του. Το οποίο αναλόγως της παλαιότητας και του κυβισμού θα είναι τουλάχιστον 2000 μόνο για το αυτοκίνητο, αν προσθέσεις και το τεκμήριο διαβίωσης που είναι 3000 πας στο πεντοχιλιαρο. Μιας και δεν έχεις εισοδήματα, τουλάχιστον δηλωμένα, η πιο απλή λύση θα ήταν αν οι γονείς σου έχουν περιθωριο στα τεκμαρτά εισοδήματά τους να δηλώσουν αυτοί την αγορά και την χρήση του και στο μέλλον όταν αποκτήσεις σταθερά εισοδήματα να το μεταβιβάσουν σε σένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπιπ μπιπ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Θα αγοράσω αυτοκίνητο μεταχειρισμένο. Έχω ήδη και 1 παλιό που έχει τεκμήριο 2000 ευρώ. Θα εχω θέμα με την εφορία αν εχω 2 αμάξια στο όνομα μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 1 hour ago, μπιπ μπιπ said: Θα αγοράσω αυτοκίνητο μεταχειρισμένο. Έχω ήδη και 1 παλιό που έχει τεκμήριο 2000 ευρώ. Θα εχω θέμα με την εφορία αν εχω 2 αμάξια στο όνομα μου; Κρίνοντας από το εισόδημα σου και το μεγάλο τεκμήριο του αυτοκινήτου που θα πάρεις τώρα ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε Θα αγοράσω αυτοκίνητο μεταχειρισμένο. Έχω ήδη και 1 παλιό που έχει τεκμήριο 2000 ευρώ. Θα εχω θέμα με την εφορία αν εχω 2 αμάξια στο όνομα μου; γίναμε φόρουμ μέντιουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Η γκαρσονιέρα έγινε κούρσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπιπ μπιπ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Ακομη δεν πουληθηκε το στούντιο. Οπότε το ταμειο προς το παρόν ειναι μειον. Ο λογιστής δεν ήξερε να μου απαντήσει. Εχω αμαξι του 2003 με τεκμήριο 2000. Αγορασα σημερα ενα του 2011 με 8000 ευρω. Δουλευω με σταθερο μισθο περί του χιλιαρικου εδω και 9 χρονια. Θα εχω θεμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 12 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Ακομη δεν πουληθηκε το στούντιο. Οπότε το ταμειο προς το παρόν ειναι μειον. Ο λογιστής δεν ήξερε να μου απαντήσει. Εχω αμαξι του 2003 με τεκμήριο 2000. Αγορασα σημερα ενα του 2011 με 8000 ευρω. Δουλευω με σταθερο μισθο περί του χιλιαρικου εδω και 9 χρονια. Θα εχω θεμα; Με τα λιγοστά στοιχεία που μας δίνεις δεν μπορούμε να σου πούμε, ίσως κάποια καφετζού να μπορέσει. Αν μας πεις πρώτα πόσο θα είναι τα συνολικά σου τεκμήρια για φέτος (ατομικό/οικογενειακό + κατοικίας + αυτοκινήτων + ότι άλλο), το συνολικό εισόδημα που θα δηλώσεις και το αν είχες περίσσευμα τα προηγούμενα 9 χρόνια, τότε θα μπορέσουμε να απαντήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 50 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Ακομη δεν πουληθηκε το στούντιο. Οπότε το ταμειο προς το παρόν ειναι μειον. Ο λογιστής δεν ήξερε να μου απαντήσει. Εχω αμαξι του 2003 με τεκμήριο 2000. Αγορασα σημερα ενα του 2011 με 8000 ευρω. Δουλευω με σταθερο μισθο περί του χιλιαρικου εδω και 9 χρονια. Θα εχω θεμα; Άμα δεν ήξερε ο λογιστής άλλαξε λογιστή. Με αυτά που μας γράφεις και από τα λιγοστά που ξέρω, δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα δεδομένου του ότι έχεις, όπως γράφεις, σταθερό εισόδημα για 9 χρόνια και μπορείς να δικαιολογήσεις την αγορά με τους μισθούς προηγούμενων ετών, αν σου γίνει έλεγχος ποτέ δηλαδή… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα