AlienTechGR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Είμαι 19 ετών, σπουδάζω σε ΙΕΚ του ΟΑΕΔ και δεν έχω κάποια μόνιμη δουλειά / μόνιμο εισόδημα. Είμαι προστατευόμενο μέλος και κάνω μηδενική φορολογική δήλωση. Η απορία μου είναι η εξής. Δικαιούμαι να έχω αυτοκίνητο στο όνομα μου; Θα χρειαστεί να πληρώνω κάποιον φόρο κάθε χρόνο; Γενικότερα δε το κατέχω καθόλου με το τι παίζει με τεκμήρια κτλ για αυτό ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, AlienTechGR είπε Καλησπέρα. Είμαι 19 ετών, σπουδάζω σε ΙΕΚ του ΟΑΕΔ και δεν έχω κάποια μόνιμη δουλειά / μόνιμο εισόδημα. Είμαι προστατευόμενο μέλος και κάνω μηδενική φορολογική δήλωση. Η απορία μου είναι η εξής. Δικαιούμαι να έχω αυτοκίνητο στο όνομα μου; Θα χρειαστεί να πληρώνω κάποιον φόρο κάθε χρόνο; Γενικότερα δε το κατέχω καθόλου με το τι παίζει με τεκμήρια κτλ για αυτό ρωτάω. Θα κοιταξεις να εχει τεκμηριο μεχρι 2000ευρω και εισαι οκ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Θα χρειαστει να πληρωσεις ως 10% φορο για τη δωρεα για να το βαλεις στο ονομα σου και να κανεις ξεχωριστη φορολογικη δηλωση. Με λιγα λογια αν κοστιζει 5000€ πρεπει αυτος που θα σου κανει δωρεα να δωσει 500€ στην εφορια για να δικαιολογήσει την δωρεα. Επειτα καθε χρονο θα ειναι σαν να εχεις εισοδημα 3,000€ (εισοδημα διαβωσης)+ το τεκμηριο του αυτοκινητου. Αν εισαι κατω απο το αφορολογητο ολα ειναι καλα, αν οχι πληρωνεις φορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Εγω πιστευω αν παρει ενα κοντα στα 3000ευρω δεν θα του πει τιποτα η εφορια... Εδω εισαι ts στο εχω ετοιμο https://www.car.gr/17859775-nissan-micra Δυνατος κινητηρας!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Micra του 2002 με μόλις 2700€. Τσάμπα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, NickTG είπε Micra του 2002 με μόλις 2700€. Τσάμπα! Εσυ μην το παρεις.. Παρε την alfa 147 με πολυ λιγοτερα απο 2700ε!!! αλλα στην πορεια θα σε παει καρφοπεταλο απο τα εξοδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 20 minutes ago, gia_nnis said: Εσυ μην το παρεις.. Παρε την alfa 147 με πολυ λιγοτερα απο 2700ε!!! αλλα στην πορεια θα σε παει καρφοπεταλο απο τα εξοδα.. Γιατί όπως είναι γνωστό μόνο αυτά τα 2 υπάρχουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, NickTG είπε Γιατί όπως είναι γνωστό μόνο αυτά τα 2 υπάρχουν. Ελα για πες κανενα τιμιο σε αυτα τα χρηματα νεοτερο και οικονομικο σαν και αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 3 hours ago, gia_nnis said: Ελα για πες κανενα τιμιο σε αυτα τα χρηματα νεοτερο και οικονομικο σαν και αυτο.. Δεν χρειάζεται. Εγώ θα αναφέρω απλά πως με αυτά τα λεφτά κάποιος που ενδιαφέρεται για έννοιες όπως ενεργητική και παθητική ασφάλεια, άνεση ακόμα και εμφάνιση ίσως, έχει καλύτερες επιλογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, NickTG είπε Δεν χρειάζεται. Εγώ θα αναφέρω απλά πως με αυτά τα λεφτά κάποιος που ενδιαφέρεται για έννοιες όπως ενεργητική και παθητική ασφάλεια, άνεση ακόμα και εμφάνιση ίσως, έχει καλύτερες επιλογές. Αυτο που λες ειναι το ευκολο κομματι.. αλλα εγω κρατησα αυτο: Στις 25/11/2018 στις 11:03 ΜΜ, AlienTechGR είπε δεν έχω κάποια μόνιμη δουλειά / μόνιμο εισόδημα. Είμαι προστατευόμενο μέλος και κάνω μηδενική φορολογική δήλωση. Ρωτα μηχανικους τι εστι αυτο το αυτοκινητο σε σχεση με τα υπολοιπα που εχεις στο μυαλο σου ως προς τον οικονομικο τομεα..!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Με 2000 και 3000 ευρω δεν παιρνουμε στοιχειωδώς αξιοπιστο αυτοκινητο εκτος και το θελουμε για 5-10 χλμ την ημερα και παλι... Θα το πληρωνουμε μετα και θα μας βγει πιο ακριβο . Δεν μετρανε μονο τα χλμ αλλα και τα χρονακια ενός αυτοκινητου . Εχω 10ετιας μεγαλο αμαξι (Honda CRV) με μολις 90.000 αλλα τα χρονακια είναι χρονακια . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Με 2000 και 3000 ευρω δεν παιρνουμε στοιχειωδώς αξιοπιστο αυτοκινητο εκτος και το θελουμε για 5-10 χλμ την ημερα και παλι.. Παίρνεις αλλά θέλει ψάξιμο και αξιόπιστο συνεργειο να το κάνει καλό έλεγχο.Το τι μάρκα είναι δεν παίζει τόσο ρολος,εγώ θα κοιτούσα σε VW Polo,εχει πολλά με 3.000 ευρω,αλλά η συνολική κατασταση. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από jmmys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Για Honda Civic του ‘99 τι άποψη έχετε; Στις 26/11/2018 στις 12:13 ΜΜ, alkis13 είπε Θα χρειαστει να πληρωσεις ως 10% φορο για τη δωρεα για να το βαλεις στο ονομα σου και να κανεις ξεχωριστη φορολογικη δηλωση. Με λιγα λογια αν κοστιζει 5000€ πρεπει αυτος που θα σου κανει δωρεα να δωσει 500€ στην εφορια για να δικαιολογήσει την δωρεα. Επειτα καθε χρονο θα ειναι σαν να εχεις εισοδημα 3,000€ (εισοδημα διαβωσης)+ το τεκμηριο του αυτοκινητου. Αν εισαι κατω απο το αφορολογητο ολα ειναι καλα, αν οχι πληρωνεις φορο. Το αφορολόγητο όριο είναι στάνταρ ή πάει ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση πχ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Με 2000 και 3000 ευρω δεν παιρνουμε στοιχειωδώς αξιοπιστο αυτοκινητο εκτος και το θελουμε για 5-10 χλμ την ημερα και παλι... Θα το πληρωνουμε μετα και θα μας βγει πιο ακριβο . . Σχετικο.. αναλογα τι θα παρεις και σε τι κατασταση θα βρισκεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Στις 27/11/2018 στις 10:19 ΠΜ, jmmys είπε Το τι μάρκα είναι δεν παίζει τόσο ρολος,εγώ θα κοιτούσα σε VW Polo,εχει πολλά με 3.000 ευρω,αλλά η συνολική κατασταση. Αυτα τα εγραψες για να γελασουμε😀.Και VW και μεταχειρισμενο.Αυτα τα 2 ειναι τσακωμενα με την αξιοπιστια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα