stakas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα έχω μια εργασία που πρέπει να παραδώσω και έχω κολλήσει σε ένα ερώτημα. Πρέπει να κάνω με if την εξής συνάρτηση. Μείωση 10% στις αποδοχές των Υπηλλήλων και παράλληλα αύξηση 5% στις αποδοχές της Διοίκησης και οι υπόλοιπα κλάδοι να μείνουν ώς έχουν. Ευχαριστώ πολύ.
stakas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Αυτό έχω κάνει με nested if αλλά δεν μου βγαίνει στο excel μου βγάζει λάθος
stakas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 =IF(A2="Λογιστήριο"΄;(B2*0.95);B2);IF(A2="Διοίκηση";B2+(B2*0,02);B2) Μην δώσεις σημασία στα ποσοστά, τα έγραψα τώρα, στο σύνολο την συνάρτηση θέλω να μου πεις που κολλάει. Tην πέτυχα..
pmav99 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τις παρενθέσεις είχες λάθος. Στα nested IF() στο τέλος θα πρέπει να έχεις τόσες έξτρα παρενθέσεις όσες είναι και το «βάθος» των nested IF που χρησιμοποιήσες. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από pmav99 1
masteripper Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειναι σίγουρα εργασία.??...ή μια γλυκιά ιστορία της κρισης....παιρνουμε τα λεφτά από τους υπαλλήλους και τα δίνουμε στους "μεγάλους".....κάτι σαν Ρομπέν των πλουσίων...😞😞...εύγε στον καθηγητή που έβαλε την εργασία..μάλλον έχει θεσουλα κάπου αλλού...και σκέφτεται.... 😞 Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από masteripper
MastroGiannis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μάλλον δεν έφταιγαν οι παρενθέσεις... Ακόμη και το Excel φαίνεται πως κατάλαβε την υστεροβουλία του καθηγητή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα