kwstas_1993 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα .εχω wind vdsl 50.με μετρησεις δειχνει οτι πιανει 43 mbps.μια χαρα.το θεμα ξεκιναει οταν κατεβαζω καποιο τορρεντ.τοτε η ταχθτητα πεφτει στα 3 κ το τορρεντ κατεβαινει βαρια μεχρι 1(οκ στο τορρεντ παιζουν κι αλλοι παραγοντες γ την ταχυτητα seed peers)αλλα ειναι λογικο να πεφτει τοσο η ταχυτητα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Φτιάχνεις ενα δρόμο όπου τα αυτοκίνητα θα μπορούν τρέχουν με 200 χιλιόμετρα την ώρα, βάζεις και τις ταμπέλες σου και όλα έτοιμα, πάνω σε αυτό στο δρόμο τωρα ρίχνεις ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα ετσι αυτά δεν μπορούν να αναπτύξουν ούτε 10 χιλιόμετρα την ώρα όχι 200. Wind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goana12 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kwstas_1993 είπε Καλησπερα .εχω wind vdsl 50.με μετρησεις δειχνει οτι πιανει 43 mbps.μια χαρα.το θεμα ξεκιναει οταν κατεβαζω καποιο τορρεντ.τοτε η ταχθτητα πεφτει στα 3 κ το τορρεντ κατεβαινει βαρια μεχρι 1(οκ στο τορρεντ παιζουν κι αλλοι παραγοντες γ την ταχυτητα seed peers)αλλα ειναι λογικο να πεφτει τοσο η ταχυτητα μου? Εχεις κανει portforward την πορτα στο προγραμμα που κατεβαζεις? Εχει μεγαλη σημασια ειδικα σε torrents με λιγους seeders. Εχεις δοκιμασει να κατεβασεις με ftp ? Δοκιμασε 1-2 αρχεια μαζι, και αν δεις οτι κατεβαζει full, τοτε σιγουρα ειναι θεμα portforwoard. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από goana12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstas_1993 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Όχι portfowoard δεν έχω κάνει .χρησιμοποιώ το qbitorrent.με ftp δεν έχω θέμα.αντε καμιά φορά σε stream ταινιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 10 hours ago, kwstas_1993 said: Καλησπερα .εχω wind vdsl 50.με μετρησεις δειχνει οτι πιανει 43 mbps.μια χαρα.το θεμα ξεκιναει οταν κατεβαζω καποιο τορρεντ.τοτε η ταχθτητα πεφτει στα 3 κ το τορρεντ κατεβαινει βαρια μεχρι 1(οκ στο τορρεντ παιζουν κι αλλοι παραγοντες γ την ταχυτητα seed peers)αλλα ειναι λογικο να πεφτει τοσο η ταχυτητα μου? δοκιμασε και αλλο τορρεντ client.εχω vdsl και καλα τορρεντς τα κατεβαζω με 20 30 mbit για πλακα ακομα και απο κινητο.και χωρις port forward. αν εχεις upnp ανοιχτο που σε πολλα ρουτερ ειναι ανοιχτο απο default τοτε το port ανοιγει μονο του.οτι δεν εχεις θεμα σε ftp και speedtest εινακ καλο για αρχη.και προσοχη να μη seedareis στο 100 τις 100 αλλα περιορισε το στο 50 60 τις 100 οταν θες να κατεβαζεις κιολας και δεν φτιαχνεις ratio 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstas_1993 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 ανοιξα ''μαλλον'' Port ρυθμισα και το Upload download speed απο τον client και τωρα δειχνει να πηγαινει καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konsoulito Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Είχαμε το ίδιο πρόβλημα τόσο εγώ όσο και ο αδερφός μου στους υπολογιστές μας. Χρησιμοποιούμε και οι δύο qbitorrent, όμως εγώ είχα γενικό πρόβλημα (max download 1,1 mb/s) και μέσω ftp, ο αδερφός μου όχι. Τελικά ο αδερφός μου έλυσε το πρόβλημα στα torrents απλώς αλλάζοντας τη θύρα στις ρυθμίσεις του qbitorrent (ήταν από προεπιλογή η θύρα 8999), ενώ εγώ χρειάστηκε να βγάλω και να βάλω πάλι το καλώδιο ethernet. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 On 26/11/2018 at 09:05, kwstas_1993 said: ανοιξα ''μαλλον'' Port ρυθμισα και το Upload download speed απο τον client και τωρα δειχνει να πηγαινει καλα ναι αμα seedareis full χαλας το download.οπως και αμα κοψεις πολυ το upload χαλας επισης το download.αλλιως μετα αν εχεις λιγα torrents ριχνεις περιορισμο ανα torrent On 03/12/2018 at 03:43, konsoulito said: Είχαμε το ίδιο πρόβλημα τόσο εγώ όσο και ο αδερφός μου στους υπολογιστές μας. Χρησιμοποιούμε και οι δύο qbitorrent, όμως εγώ είχα γενικό πρόβλημα (max download 1,1 mb/s) και μέσω ftp, ο αδερφός μου όχι. Τελικά ο αδερφός μου έλυσε το πρόβλημα στα torrents απλώς αλλάζοντας τη θύρα στις ρυθμίσεις του qbitorrent (ήταν από προεπιλογή η θύρα 8999), ενώ εγώ χρειάστηκε να βγάλω και να βάλω πάλι το καλώδιο ethernet. καποια sites για καποιους λογους που δεν ξερω σου λενε να βαλεις καποιο μεγαλο port και οτι αμα σε δουν να παιζεις απο καποιο port και κατω οτι παιζει μεχρι και ban. επισης η cosmote ειχε την αυξημενη ασφαλεια που εκοβε ports οποτε και port forward να ειχες κανει αν δεν την ειχες απενεργοποιησει δεν θα επαιζε.σε σενα μαλλον κατι ειχε κολλησει.ισως να επαιζε η θυρα στα 10Mbit (για αυτο και 1,1mbyte down) για καποιο λογο και με το βαλε βγαλε πηγε στα 100mbit. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosx66 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) καλημερα μια ερωτηση αν αλλαξουμε συνδεση και παμε σε 20/200 τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στο mtorrent για να εχω την καλλυτερη δυνατη ταχυτητα ? με πενηνταρα γραμμη ειμουν οκ τωρα με μεγαλλυτερη γραμμη οχι μηπως πρεπει να αλλαξω καποιοες ρυθμισεις στο προγραμμα?πχ θυρα η κατι αλλο? Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από dimosx66 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 On 05/10/2019 at 09:55, dimosx66 said: καλημερα μια ερωτηση αν αλλαξουμε συνδεση και παμε σε 20/200 τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στο mtorrent για να εχω την καλλυτερη δυνατη ταχυτητα ? με πενηνταρα γραμμη ειμουν οκ τωρα με μεγαλλυτερη γραμμη οχι μηπως πρεπει να αλλαξω καποιοες ρυθμισεις στο προγραμμα?πχ θυρα η κατι αλλο? μπορεις να δοκιμασεις να ανοιξεις παραπανω max connections στο mtorrent.επισης port forward για να ανοιξεις την port που χρησιμοποιει. προσεχε την αναλογια upload/download.αν ανεβαζεις full δεν μπορεις να κατεβασεις Full. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 να τσεκάρεις αν κάνει buffering ο δίσκος. Όταν μπουκώνει σου βγάζει κάτω χαμηλά 100% buffering κατι τετοιο - (επιπλέον μπορείς να ελέγξεις τον δίσκο και από το task manager αν έχεις windows 10). Παρόλο που ακούγεται χαζό ειναι αρκετά συχνό φαινόμενο γιατί ανοίγουν πάρα πολλά connections και παράγονται πάρα πολλά αρχεία τα οποία στο τέλος γίνονται combine. α καλά, τώρα κατάλαβα ότι απάντησα σε post 1 χρόνο μετά 👱♂️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 34 minutes ago, poihths said: να τσεκάρεις αν κάνει buffering ο δίσκος. Όταν μπουκώνει σου βγάζει κάτω χαμηλά 100% buffering κατι τετοιο - (επιπλέον μπορείς να ελέγξεις τον δίσκο και από το task manager αν έχεις windows 10). Παρόλο που ακούγεται χαζό ειναι αρκετά συχνό φαινόμενο γιατί ανοίγουν πάρα πολλά connections και παράγονται πάρα πολλά αρχεία τα οποία στο τέλος γίνονται combine. α καλά, τώρα κατάλαβα ότι απάντησα σε post 1 χρόνο μετά 👱♂️ πιο πολυ γινεται αυτο σε δυο περιπτωσεις. α.εχεις κατεβασει το τορρεντ και κανει Checking επειδη το ξανακατεβασες γιατι θες να ξανακανεις seed, β.οταν ξεκινανε να κατεβαινουν τα τορρεντς που παει να φτιαξει το αρχικο αρχειο και εκει δινει πονο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα