Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ χτες.  Μια χαρά είναι για τα λεφτά του και τη δουλειά που το θέλω. 

• Like 1
  • Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελειο!!!

20 ευρω για αυτό το μηχανημα με δωρο μελανια? Μαλλον νιωθω οτι ηταν εξαιρετική προσφορά... Δοκιμασα εκτυπωση δυο ασπρομαυρων εγγραφων και μια φωτο Α4 έγχρωμη που βγηκε πολυ ικανοποιητικη και μου καταναλωσε περιπου το 1/10 των μελανιών.

Απ τη στιγμή που είναι ομως και τοσο οικονομικα ειμαι απολυτα ευχαριστημένος!

Ευχαριστώ λοιπον πολυ!

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vicr108 είπε

Τελειο!!!

20 ευρω για αυτό το μηχανημα με δωρο μελανια? Μαλλον νιωθω οτι ηταν εξαιρετική προσφορά... Δοκιμασα εκτυπωση δυο ασπρομαυρων εγγραφων και μια φωτο Α4 έγχρωμη που βγηκε πολυ ικανοποιητικη και μου καταναλωσε περιπου το 1/10 των μελανιών.

Απ τη στιγμή που είναι ομως και τοσο οικονομικα ειμαι απολυτα ευχαριστημένος!

Ευχαριστώ λοιπον πολυ!

Εγώ δεν πήγα να παραλάβω ακόμα... Ερώτηση.. Η σύνδεση μέσω WiFi είναι εύκολη δοκίμασες; 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, vicr108 είπε

Ναι πολυ ευκολη η συνδεση μεσω της εφαρμογης στο κινητο HP smart. Και τα κανεις μετα ολα απο το κινητο.

Αυτό θέλω...καλώδιο σύνδεσης με τον υπολογιστή χρειάζεται ; έχει μέσα; 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, vairass είπε

Αυτό θέλω...καλώδιο σύνδεσης με τον υπολογιστή χρειάζεται ; έχει μέσα; 

Περιεχομένα συσκευασίας
HP DeskJet 2620 All-in-One Printer, HP 304 Setup Black Original Ink Cartridge (έως 120 σελίδες), HP 304 Setup Tri-colour Original Ink Cartridge (έως 100 σελίδες), Ink caution flyer, ""Καλώδιο USB"", Καλώδιο τροφοδοσίας
  • Like 1
Δημοσ.

Καλωδιο έχει κανονικα για συνδεση υπολογιστη με το πολυμηχανημα αλλα εγω δε το χρησιμοποιησα καθολου κατευθειαν απο υπολογιστή η κινητο ασυρματα. Το καλωδιο νομιζω ειναι περισσοτερο βοηθητικο σε περιπτωση που θες ενσυρματη εκτυπωση για scan και τετοια.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίρνουμε κι ένα κιτ τέτοιο και είμαστε οκ.

Screenshot_2018-12-02-11-27-57.png

Επεξ/σία από pier88

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...