pier88 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, Dantε είπε Λογω black friday ισως να αργησει. Ειχα παραγγειλει εναν Πεμπτη στα 25Ε και Σαββατο ηταν στο καταστημα,ενω η παραγγελια της Παρασκευης παραδοθηκε σημερα. Αν σου ριξουν ακυρο,πηγαινε να παρεις τη κρατηση που εχω για αλλον εναν στα 25Ε Τώρα μου τη δείχνει ολοκληρωμένη!΄Έχω παραλάβει μάλλον και δεν το ξέρω.Χαχα. 1
othon.gr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Κι εμένα ολοκληρωμένη τη δείχνει, αλλά υποθέτω πως σημαίνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποστολής και περιμένουν να παραλάβουμε. 1
pier88 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, othon.gr είπε Κι εμένα ολοκληρωμένη τη δείχνει, αλλά υποθέτω πως σημαίνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποστολής και περιμένουν να παραλάβουμε. Στέλνω μήνυμα στο facebook να δω,μην πάω τσάμπα. update:Tσάμπα θα πήγαινα όντως,πήρα τηλ/νο το τοπικό κατάστημα και δεν έχει έρθει τίποτα,όταν παραλαμβάνουν αυτοί έρχεται μήνυμα απευθείας,οπότε μην κοιτάτε την εξέλιξη παραγγελίας. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από pier88 update
makhs5 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Σε οσους τη δειχνει ολοκληρωμενη παιδια χωρις να εχει βγαλει αποστολή και να μεινει εκει, υπαρχουν πολλες πιθανότητες να εχει ακυρωθεί, για να μαθετε σιγουρα καλεστε την εξυπηρετηση πελατων γερμανος για να σας πει σιγουρα, για να μην περιμενετε και τσαμπα κι ολας. Το λεω αυτό γιατι ημουν παθων με τετοιο στυλ αμεσα "Ολοκληρωμενη"
pier88 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, makhs5 είπε Σε οσους τη δειχνει ολοκληρωμενη παιδια χωρις να εχει βγαλει αποστολή και να μεινει εκει, υπαρχουν πολλες πιθανότητες να εχει ακυρωθεί, για να μαθετε σιγουρα καλεστε την εξυπηρετηση πελατων γερμανος για να σας πει σιγουρα, για να μην περιμενετε και τσαμπα κι ολας. Το λεω αυτό γιατι ημουν παθων με τετοιο στυλ αμεσα "Ολοκληρωμενη" Εμένα ξαναγύρισε το status σε αποστολή από την αποθήκη. 1
makhs5 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, pier88 είπε Εμένα ξαναγύρισε το status σε αποστολή από την αποθήκη. Τοτε εσυ εισαι οκ. Το ειπα αυτό γιατι σε μενα σε άλλη παραγγελια όχι αυτή, ειχε ακυρωθεί όταν την εβγαλε ολοκληρωμενη αμεσα. 1
Dantε Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Εαν καποιος το θελει στα 25Ε γιατι δε το προλαβε,εχω ενα σε ενα καταστημα που με περιμενει μεχρι τελος της βδομαδες,οποτε του δινω ονομα και παει και το παιρνει.
Neo4 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Χτες το βράδυ ήρθε SMS ότι έχει παραδοθεί στην courier
vrwmiaris Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, Dantε είπε Εαν καποιος το θελει στα 25Ε γιατι δε το προλαβε,εχω ενα σε ενα καταστημα που με περιμενει μεχρι τελος της βδομαδες,οποτε του δινω ονομα και παει και το παιρνει. Σε ποια περιοχή;
Dantε Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Σε ποια περιοχή; Αθηνα.ΠΜ οποιον τον ενδιαφερει.
czarjuly Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Έχει παραλάβει κανείς;Σε εμένα μου ήρθε ένα μήνυμα την Τρίτη ότι η παραγγελία έχει δρομολογηθεί προς το κατάστημα που επέλεξα κι από τότε σιωπή!
othon.gr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, czarjuly είπε Έχει παραλάβει κανείς;Σε εμένα μου ήρθε ένα μήνυμα την Τρίτη ότι η παραγγελία έχει δρομολογηθεί προς το κατάστημα που επέλεξα κι από τότε σιωπή! Να θεωρείς πολύ πιθανό ότι ο εκτυπωτής βρίσκεται στο κατάστημα που δήλωσες και απλά βαριούνται να πατήσουν εκείνο το πολύ κοπιαστικό κλικ ότι έφτασε. Εμένα μου έβγαζε ακριβώς το ίδιο, έτυχε να περνάω απ' το κατάστημα και με μια ερώτηση ανακάλυψα ότι ήταν ήδη εκεί. Πάνε σχεδόν 3 μέρες που τον πήρα και στο site μου εμφανίζει ακόμα την ένδειξη "Αποστολή από αποθήκη". Καλά, ότι να 'ναι. Σήμερα το πρωί άλλαξε και πήγε σε "Παραλαβή από κατάστημα". Δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση αν αύριο έρθει μήνυμα ακύρωσης παραγγελίας λόγω μη παραλαβής...
masteripper Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Παρέλαβα χτες...για τα λεφτά του είναι λουκούμι....τα κάνει όλα...μου αρέσει που το σκέφτηκα κιόλας...:) 2 2
pier88 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Κι εγώ παρέλαβα χτες,για οικιακή χρήση είναι μια χαρά μηχάνημα. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα