Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, pier88 είπε

Δεν κρατήθηκα,το χτύπησα κι εγώ.Ευχαριστώ DsLmAnIaC.

ε δεν ειναι για να κρατιεσαι...σκεψου οτι κανει τα παντα με 20 ευρω...

Τσαμπα το πηραμε!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, bjj-p είπε

εχει επιστροφη eurobank?

Η προσφορά για το 20% επιστροφή (για αγορές άνω των 200ε) ήταν μέχρι και εχθές...

Επεξ/σία από hpdra
Δημοσ.

Αν και ο 2130 μου δεν έχει κλείσει 2μηνο που τον πήρα, πάντα είναι καλοδεχούμενη η δυνατότητα εκτύπωσης μέσω wifi.

Ευχαριστώ τον ts, η τιμή είναι πραγματικά τζάμπα.

17 λεπτά πριν, methismenokotsani είπε

Εχει και demo μελανακια μεσα;

Ναι, αλλά μην περιμένεις τρελές εκτυπώσεις. Στον 2130 μου, το setup pack που είχε η συσκευασία, μετά την 20η εκτύπωση άρχισε τις ειδοποιήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

χτυπησα και εγω μια παραγγελια

πιστευω να γεμιζουν τα μελανια που εχει

εχω εναν παλιο HP DESKJET 1050A  https://www.e-shop.gr/polymixanima-hp-deskjet-1050a-all-in-one-cq198b-p-PER.403026  τον οποιο τον γεμιζω μελανι με την σύριγγα

αλλα καποια στιγμη τα μελανοδοχεια θα χαλασουν  

Δημοσ.

Το χρησιμοποιησε κανενας για εντυπωσεις; Τζαμπα ειναι αλλα και παλι 20€ ειναι χρηματα για να τα πεταξεις. Μελανο σημειο των φθηνων οτι αρχιζουν τσαλακωνουν το χαρτι συντομα. Λογικα θα ειναι αργος και θορυβωδης αλλα αυτο ειναι αναμενομενο.

Δημοσ.

Είναι θορυβώδης, όχι τραγικά αργός, αποδεκτά, τα δοχεία που έχει είναι τα απλά όχι τα XL που λένε πως βγάζουν 300 σελίδες, για κανένα λόγο δεν είναι για εκτενή χρήση, αλλά μια χαρά απόδοση έχει και στα χρώματα. Τώρα αν θα κρατήσει στο χρόνο, θα δείξει. Προς το παρόν είμαι ικανοποιημένη. 

Δημοσ.

Το παρελαβα σημερα.

Το συνδεσα και με το wifi και εκτυπωνω απο λαπτοπ,σταθερο,κινητο :P

Ειναι λιγακι πιο αργος απο τον παλιο αλλα αναμενομενο.Θορυβωδη δε θα τον ελεγα ιδιαιτερα,αλλα ολοι οι εκτυπωτες που ειχα ηταν φθηνοι,οποτε ισως και να μην εχω πεσει σε αθορυβο.

Σε εγγραφα με τη γρηγορη εκτυπωση η ποιοτητα ειναι μια χαρα.

Μολις τελειωσουν τα setup μελανια θα παρω ενα ζευγαρακι XL και θα τα γεμιζω.

Γενικα για το 20αρικο και οικιακη χρηση ειναι μια χαρα.

• Like 2
Δημοσ.

Λογω black friday ισως να αργησει.

Ειχα παραγγειλει εναν Πεμπτη στα 25Ε και Σαββατο ηταν στο καταστημα,ενω η παραγγελια της Παρασκευης παραδοθηκε σημερα.

Αν σου ριξουν ακυρο,πηγαινε να παρεις τη κρατηση που εχω για αλλον εναν στα 25Ε :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...