Stamer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μου έρχετε να βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο με αυτά που διαβάζω εδω πέρα από τους περισσότερους. Δεν μπορώ να καταλάβω... δεν έχει άλλα θέματα το insomnia να σχολιάσετε? Γιατί το κάνετε αυτό? @Brashida Κάνε χάρη στον εαυτό σου και ή πήγαινε στο bodybuilding.gr ή ξεκίνα από εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/642623-das-fitness-thread-tips-και-προγράμματα-for-fitness-όχι-απορίες/ 9 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε 14 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Το ισοζύγιο θερμίδων που εχει ανάγκη ο οργανισμός σου με τις θερμίδες που προσλαμβάνεις σε μια μέρα πρέπει να είναι αρνητικό. Πληρώνεις κάπου 200 ευρώ σε ή διετολογο για το μάθεις αυτό. Απλά είσαι ανίδεος με το θέμα της διατροφής, τουλάχιστον σταμάτα να δίνεις συμβουλές γιατί μπερδεύεις και τα υπόλοιπα μέλη. Αυτό ήταν το μόνο σωστό που είπε (για το θερμιδικό ισοζύγιο), γιατί του την λες? Και δεν χρήζει καν εξήγησης, είναι απλά αυτονόητο.
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Stamer είπε Μου έρχετε να βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο με αυτά που διαβάζω εδω πέρα από τους περισσότερους. Δεν μπορώ να καταλάβω... δεν έχει άλλα θέματα το insomnia να σχολιάσετε? Γιατί το κάνετε αυτό? @Brashida Κάνε χάρη στον εαυτό σου και ή πήγαινε στο bodybuilding.gr ή ξεκίνα από εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/642623-das-fitness-thread-tips-και-προγράμματα-for-fitness-όχι-απορίες/ Αυτό ήταν το μόνο σωστό που είπε (για το θερμιδικό ισοζύγιο), γιατί του την λες? Και δεν χρήζει καν εξήγησης, είναι απλά αυτονόητο. Διότι θεωρεί ότι πρέπει να πεινάς για να γίνει αυτό, κάτι που δεν ισχύει, και δημιουργεί λάθος εντυπώσεις. Βασικά απλά ήθελε να μπαλώσει το προηγούμενο ποστ
Brashida Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά πήγα για εξαιτασεις σήμερα έκανα τα πάντα αίματος καρδιογράφημα υπερυχο καρδιάς,άνω κάτω κοιλίας.. Τα αποτελέσματα όλα καλά εκτός από τις τρανσαμινανσες που είναι λίγο ανεβασμενες λόγω του λίπους στο συκώτι από τα κιλά ευτυχώς όχι κάτι το πολύ σοβαρό νομίζω από 50 που είναι το όριο είναι στα 100 ζάχαρα τριγλυκερίδια κ.α όλα καλά..τα έδειξα σε κάποιον γιατρό να Μ πει αν είναι καλά όλα οκ το μόνο που μου είπε είναι να κάνεις διατροφή όπως είναι φυσικό σιγά σιγά ακόμα και τώρα πριν τα Χριστούγεννα προσπάθησε να μην τρως ανθυγιεινές και άλλα τέτοια που σε πειράζουν φαε κανονικά με σωστή ποσότητα γιατί τα Χριστούγεννα σίγουρα θα τσιμπήσεις μου λέει κάτι..εντάξει πάντως από εδώ και πέρα και μετά τα Χριστούγεννα και από τώρα ακόμη θα τρώω κανονικά αλλά με μέτρο σε όλα φυσικά τηγανιτα γλυκά με πόλη ζάχαρη θα τα αποφεύγω όσο για τον καφέ δύσκολα να τον κόψω σιγά σιγά όμως δεν το πίνω και πολύ γλυκό μισή κουταλιά ζαχαρη...να ρωτήσω και κάτι άλλο βίταμ δεν κάνει να ακουμπήσω λόγω των λιπαρών κ.α τέτοια που έχει βίταμ σοφτ που έχει λιγότερες θερμίδες κάνει ή επίσης και βούτυρο σκέφτομαι μια 2 φορές την εβδομάδα με μια φετα τοστ σίκαλης να τρώω για πρωί μην μενω και νυστικος η να τρώω κάθε μέρα πρωί βράδυ γιαουρτι..έχω και κάτι φέτες γαλοπουλα να φτιάχνω ένα τοστ με φέτες σικάλεως μια-δυο φορές την εβδομαδα...έχω και βρώμη ένα σακουλάκι δοκίμασα λίγο Μ άρεσε θα φτιάξω και κουακεροπιτα να δοκιμάσω φαίνεται ωραία τίποτα άλλο με βρώμη καμία συνταγή η τίποτα ελαφρύ για πρώι έχετε καμία ιδέα υγιεινά πάντα όχι τίποτα το γκουρμέ κάτι απλό υγιεινό...
logistoulis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) χωσε λαχανικά και ψάρια στη διατροφή σου (εγώ προσπαθώ να τρώω κάτι από τη θάλασσα 2-3 φορές την εβδομάδα), τα λαχανικά ειδικά χορταίνουν και όσα και να φας δεν τρέχει κάτι, εγώ αρκετές φορές σκάω με βραστά λαχανικά ή με άπειρη σαλάτα και αυτά με αποτρέπουν από το να θέλω περισσότερο κρέας ας πούμε το στομάχι σου αυτή τη στιγμή είναι σε φάση που θέλει πράγμα για να νιώσεις χορτάτος, μέχρι να μαζευτείς και να γίνεις πιο.. ολιγαρκής να το πω δεν θα σε χάλαγε να το γεμίσεις για να την παλέψεις, απλά όχι με κάτι κακό δηλαδή και ένα γιγάντιο μπωλ σε μέγεθος κατσαρόλας με μαρούλια να φας (όχι κρουτόν, αλλαντικά, σως και μισό κιλό τυρί) δεν πρόκειται να παχύνεις μην πεινάς και πρόσεχε μην μένεις χωρίς ενέργεια, δεν ξέρω τι υποχρεώσεις έχεις, αλλά αν κάνεις διαιτα και τρέχεις όλη μέρα και στο τέλος βαρέσεις μπιέλες από τη νηστεία δεν είναι και το καλύτερο τώρα όσο για τον καφέ, θεωρώ ότι είναι η πιο εύκολη ζάχαρη που μπορείς να κόψεις , απλά θέλει ένα μήνα περίπου μέχρι να συνηθίσεις και μετά απλά την κόβεις δε θα τη ξαναθές ποτέ (γιατί όντως χαλάει τη γεύση του καφέ, απλά από τον εθισμό ίσως δεν το καταλαβαίνεις), απλά μάθαμε τη ζάχαρη στον καφέ για να μπορούμε να τον πιούμε, δεν υπάρχει κανένας λόγος ζάχαρης στο συγκεκριμένο πράγμα τα τηγανιτά πάντως με πολύ μέτρο, δεν υπάρχει λόγος να τρως τηγανιτά ακόμα και αν περάσουν βδομάδες , όχι μόνο για το αδυνάτισμα, απλά είναι κακός για την υγεία τρόπος μαγειρικής από κει και πέρα όσο βλέπεις αποτελέσματα ίσως δεν είναι και κακό να επιβραβεύεις τον εαυτό σου μέ μέτρο πάντα μια φορά την εβδομάδα, εγώ δηλαδή ανά δυο βδομάδες ή ανά μία θα φάω και κάτι από έξω πιο "βρώμικο" (πχ ένα μπέργκερ το τρώω ανά διαστήματα κλάιν εφόσον όλη την εβδομάδα ήμουν οκ, ή ακόμα και μια πιτσούλα το τρίμηνο ξερωγώ, εννοείται λεπτούλα όχι κατεψυγμένες ζύμες ψωμιά κανονικά όπως έχουν κάποιες αλυσίδες ) και το περασμένο σκ έφαγα και παστούλα γιατί αν και δεν είμαι γλυκατζής μου σκάει ανά διαστήματα και μην έχοντας φάει κατι κακό για πολλές μέρες την έφαγα χωρίς ενοχές. γλυκό από ζαχαροπλαστείο είχα πολύ καιρό να φάω είναι η αλήθεια υπό άλλες περιπτώσεις κατα το παρελθόν θα χτυπούσα μισή τούρτα, ή το τελευταίο πράγμα που είχα κάνει πριν αρχίσω να χάνω είναι να φάω 6 πίτσες (ήταν γενέθλια βέβαια και οργιάζαμε) τώρα αυτά δεν παίζουν, αλλά κρατάω μια αραιή επαφή πού και πού με αυτά να μην νιώθω ότι με έστειλαν να μονάσω αυτά που δεν έχω ξαναφάει ακόμα αν και πραγματικά δεν το πολυψήνω να βάλω κάτι τόσο σάπιο ξανά στο σώμα μου είναι junk food με τα όλα του (από τις γνωστές αλυσίδες), αυτά δεν τα έχω πλησιάσει ούτε έχω νιώσει την όρεξη , λογικά θα ξαναφάω βέβαια κάποια στιγμή αλλά όσο δεν με πιάνει δεν το επιχειρώ , εκτός αν τύχαινε με παρέα το πιο junk μου δηλαδή θα είναι από σουβλατζίδικο καλαμάκια σκέτα ή ίσως με καμιά αλάδωτη πίτα ένα τυλιχτό και καμία τηγανιτή πατάτα πουθενά βεβαίως Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από logistoulis
Lis3 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Brashida είπε Παιδιά πήγα για εξαιτασεις σήμερα έκανα τα πάντα αίματος καρδιογράφημα υπερυχο καρδιάς,άνω κάτω κοιλίας.. Τα αποτελέσματα όλα καλά εκτός από τις τρανσαμινανσες που είναι λίγο ανεβασμενες λόγω του λίπους στο συκώτι από τα κιλά ευτυχώς όχι κάτι το πολύ σοβαρό νομίζω από 50 που είναι το όριο είναι στα 100 ζάχαρα τριγλυκερίδια κ.α όλα καλά..τα έδειξα σε κάποιον γιατρό να Μ πει αν είναι καλά όλα οκ το μόνο που μου είπε είναι να κάνεις διατροφή όπως είναι φυσικό σιγά σιγά ακόμα και τώρα πριν τα Χριστούγεννα προσπάθησε να μην τρως ανθυγιεινές και άλλα τέτοια που σε πειράζουν φαε κανονικά με σωστή ποσότητα γιατί τα Χριστούγεννα σίγουρα θα τσιμπήσεις μου λέει κάτι..εντάξει πάντως από εδώ και πέρα και μετά τα Χριστούγεννα και από τώρα ακόμη θα τρώω κανονικά αλλά με μέτρο σε όλα φυσικά τηγανιτα γλυκά με πόλη ζάχαρη θα τα αποφεύγω όσο για τον καφέ δύσκολα να τον κόψω σιγά σιγά όμως δεν το πίνω και πολύ γλυκό μισή κουταλιά ζαχαρη...να ρωτήσω και κάτι άλλο βίταμ δεν κάνει να ακουμπήσω λόγω των λιπαρών κ.α τέτοια που έχει βίταμ σοφτ που έχει λιγότερες θερμίδες κάνει ή επίσης και βούτυρο σκέφτομαι μια 2 φορές την εβδομάδα με μια φετα τοστ σίκαλης να τρώω για πρωί μην μενω και νυστικος η να τρώω κάθε μέρα πρωί βράδυ γιαουρτι..έχω και κάτι φέτες γαλοπουλα να φτιάχνω ένα τοστ με φέτες σικάλεως μια-δυο φορές την εβδομαδα...έχω και βρώμη ένα σακουλάκι δοκίμασα λίγο Μ άρεσε θα φτιάξω και κουακεροπιτα να δοκιμάσω φαίνεται ωραία τίποτα άλλο με βρώμη καμία συνταγή η τίποτα ελαφρύ για πρώι έχετε καμία ιδέα υγιεινά πάντα όχι τίποτα το γκουρμέ κάτι απλό υγιεινό... Μπράβο για τις εξετάσεις σου και τώρα που έχεις σκοπό να χάσεις και τα έξτρα κιλά όλα θα ερθουν στα φυσιολογικά τους. Έχεις κολλήσει λίγο με το βούτυρο και το βιταν ή μου φαίνεται; χεχε Κοίτα το όλο κονσεπτ στο να χάσεις βάρος είναι να λαμβάνεις λιγότερες θερμίδες από αυτές που χρειάζεται ο οργανισμός σου σε resting period, ώστε να αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει ενέργεια από τις αποθήκες λίπους του. Για να χάσεις 1 κιλό την εβδομάδα (μη πας για περισσότερα απο 1 κιλό/βδομάδα, δεν συνιστάται) είναι μείωση 7700 θερμίδων περίπου. 1 κιλό = 7700 θερμίδες. Δηλαδή ανά μέρα μέσα σ'αυτή την εβδομάδα πρέπει να μειώσεις τις θερμίδες σου κατά 1000. Είναι λίγο δύσκολο να μειώσεις 1000 θερμίδες ανά μέρα με διατροφή και μόνο, αλλά ό,τι μπορείς να αποφύγεις καλό είναι-βλέπε βούτυρο. Και εδώ έρχεται η γυμναστική. Είναι πιο εφικτό για παράδειγμα να μειώσεις 500 θερμίδες από διατροφή και 500 με γυμναστική. Να τες οι 1000. Τώρα στις γιορτές είναι λίγο δύσκολο με όλα αυτά που μαγειρεύουν οι μαμάδες, το ξέρω...αλλά τουλάχιστον προσπάθησε μα μείνεις στα ίδια αν δεν μπορείς να χάσεις και συνεχίζεις δυναμικά μετά τις γιορτές. Και μην αγχώνεσαι, δεν είναι και τραγικά τα κιλά που έχεις να χάσεις. Αργά και σταθερά θα τα χάσεις και δεν θα έχεις και καθόλου χαλάρωση. Το λέω αυτό γιατί ακουγεσαι νεαρός. Το δέρμα σου μπορεί να επανέλθει στα φυσιολογικά του και να μαζέψει καλύτερα όταν είσαι νέος και δεν είναι τεράστια η απώλεια βάρους. Και πάλι καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου! Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από Lis3 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, vagos789 είπε Δεν πρεπει να εισακουσθει γιατι ειναι λαθος 😄 Ναι μπορει καποιος να μασουλαει βραστα χορτα απο το πρωι μεχρι το βραδυ "και να μην πειναει ποτε" αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι μια υποθερμιδικη διαιτα σημαινει πεινα Επισης βασικο ειναι οτι μπορει καποιος να χασει κιλα,το δυσκολο ειναι να παραμεινει στα ιδια και ενω μαλιστα μεγαλωνει σε ηλικια και πεφτει ο μεταβολισμος Θελει αλλαγη τροπου διατροφης και ζωης,πρεπει να αλλαξουν καποια πραγματα ριζικα Πάλι τα ίδια θα γράφουμε σε κάθε σελίδα. "Υποθερμιδικό" και σωστό διατρολόγιο δεν σημαίνει πείνα. Προφανώς κάποιοι δεν έχει τύχει να πεινάσουν ποτέ στην ζωή τους ή είναι τόσο αδύνατοι χαρακτήρες που δεν κατάφεραν να εφαρμόσουν ένα πρόγραμμα για Χ χρονικό διάστημα και γράφουν για πείνα δήθεν για να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους και πιθανόν να αποθαρρύνουν για την μελλοντική αποτυχία του/της ts. Ή εκτός και αν για κάποιους σημαίνει πείνα το να μην τρώνε τα πιτόγυρα με τις σάλτες που στάζουν, τα τηγανιτά, τα σνακ και τα γλυκά πάσης φύσεως. Σοβαρευτείτε επιτέλους. Τις παπάτζες περί χόρτων δεν τις σχολιάζω καν. 1
Brashida Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Φυσικά δεν πτοουμαι από γλυκά και τέτοια άντε μια φορά τις 2 εβδομάδες με μέτρο πάντα προς το παρών ότι τρώω ακόμη και πρωί μεσημέρι βράδυ ολο αυτό σαν θερμίδες πιστεύω είναι κατά πολύ μειωμένο σε σχέση με αυτά που έτρωγα πριν...και η ποσότητες ακόμη του φαγητού Μ έχουν μειωθεί...μετά τα Χριστούγεννα ξεκινάω κανονικά ακόμη και τώρα προσπαθώ να είμαι συνεπεστατοσ σε αυτά που τρώω και αν τύχει να φάω κάτι γλυκό πχ με μέτρο πάντα έτσι κι αλλιώς τώρα τελευταια λόγω των χαμηλών θερμίδων που καταναλώνω σε μία ημέρα ο οργανισμός Μ το στομάχι Μ γεμίζει ακόμη και αν μία ημέρα πχ σήμερα έφαγα λίγες θερμίδες παραπάνω από ότι πριν 1.5 εβδομάδα που είχα αρχίσει διατροφή και έτρωγα πολύ λιγότερο σε σχέση με πριν και παλι γεμίζει το στομάχι Μ εύκολα...Περπατάω και όμως μία ώρα τη μέρα γρήγορο περπάτημα(ένα πεντάλεπτο προθέρμανση αργό περπάτημα και ύστερα κανονικά) Και γενικά αυτά κάνω μέσα στην ημέρα και έχω σκοπο και και μέσα από το περπάτημα να βοηθήσω κάνοντας και μία σωστή διατροφή τρώγοντας λίγη ποσότητα και όσο γίνεται πιο υγιεινα
Tilemaxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το θέμα δεν είναι τόσο η ποιότητα, όσο η ποσότητα (τουλάχιστον στην αρχή). Μετά για πιο υγιεινά θα το βρείς σταδιακά μόνος σου τι σου αρέσει και τί όχι. Αλλά ακόμη και με πίτσα μπορεί κάποιος να χάσει βάρος (δεν μιλάμε για το αν θα ανεβάσει χοληστερίνες, θα προσλάβει κορεσμένα λιπαρά κτλ). Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από Tilemaxx
Brashida Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Και εγώ έτσι πιστεύω είναι όμως και ο οργανισμός του κάθενος εγώ τώρα πρώτη φορά κάνω αυτό το πράγμα να στερήσω φαγητά ολόκληρα γεύματα στον εαυτό Μ δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί όλο αυτο όσους έχω ρωτήσει μέχρι στιγμής το πρωτο πράγμα που λένε για καλή διατροφή είναι κόψε ποσότητα τρωγε λίγο και κυρίως τρωγε όλες τις ώρες φαγητού της ημερας πρωινό δεκατιανο μεσημεριανό απόγευματινο βραδυνό και το βράδυ ελαφρά πάντα.. Να προσέχεις τι να τρως και να κοιτάζεις θερμίδες λιπαρά ζάχαρη η ότι έχει το κάθενα ...και με λίγη αερόβια γυμναστική περπάτημα βάδην γρήγορο για καμιά ώρα με 5 λεπτά προθέρμανση αργό βαδην..θα δοκιμάσω και τρέξιμο όταν θα είμαι σε θέση αν χάσω κιλά προς το παρών το περπάτημα θα βοηθήσει αρκετά πιστευω..πείτε και γνώμες γι'αυτό..... καλά κάνω για αρχή με όλα αυτα..??
Guerriero4 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δοκίμασε το, είναι σαν να έχεις διατροφολόγο να σου κάνει πρόγραμμα. https://www.eatthismuch.com/
vagos789 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε "Υποθερμιδικό" και σωστό διατρολόγιο δεν σημαίνει πείνα. Σημαινει πεινα.Γιατι το σωμα ζηταει να βρει το χαμενο γραμμαριο.Το θελει πισω.Νιωθει απειλη για τη ζωη του. Χωρις πεινα δεν αδυνατιζεις,end of the story. Απλα υπαρχουν απειροι τροποι για να το διαχειριστεις αυτο.Απο ψυχολογικοι εως πρακτικοι. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Άμα θες να έχεις φέτες κοιλιακούς τότε θα χρειαστεί να πεινάσεις και θα θέλει τρελή δίαιτα, αλλά δεν μιλάμε για αυτήν την περίπτωση. Για να χάσεις κάμποσα κιλά στην αρχή, με σωστή διατροφή θα έχεις έως και 0 (μηδέν πείνα).
Riddick888 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Στις 27/11/2018 στις 10:07 ΠΜ, zx1234r είπε Εντάξει αν εγώ ήμουν στην θέση του και διάβαζα όλα αυτά εδώ μέσα, θα έτρωγα ένα μήλο το πρωί και ένα γιαούρτι το βράδυ απο την τρομάρα μου. Απαράδεκτο. Ας πάει σε έναν επαγγελματία να τον καθοδηγήσει σωστά. Απο κει και πέρα το πως ο καθένας μας έφτασε στον στόχο του είναι καθαρά διήγηση ιστορίας, όχι guidelines. Άλλες οι ανάγκες του μεταβολισμού μου με μεταβολική ηλικία 32 που είμαι 97 κιλά και 1.85 και πηγαίνω κάθε μέρα γυμναστήριο 3 ώρες και άλλες οι ανάγκες ενός μεταβολισμού κάποιου υπέρβαρου με μεταβολική ηλικία 48 με μόνο αερόβια άθληση κάθε μέρα. Το λέω και το ξαναλέω και ελπίζω να εισακουστεί. Με ΣΩΣΤΗ διατροφή ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ!!!!!!! Δεν μπορώ να δώσω την απαραίτητη έμφαση στο θέμα αλλά ένας σωστός διατροφολόγος (και όχι απο αυτούς που σε μπουκώνουν στα κοτόπουλα και στα λαχανικά) κάνει καταπληκτική δουλειά. Αν φυσικά τυχαίνει και να έχει ειδικότητα στην Αθλητική διατροφή θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο και με συμβουλές γυμναστικής. Αρκεί φυσικά να μην είναι απο εκείνους τους κολλημένους που αντικαθιστούν γεύματα με σκόνη πρωτεϊνης. @Brashida σε παρακαλώ σκέψου αυτά που γράφω σοβαρά και συμβουλέψου κάποιον επαγγελματία. 'Οτι διαβάζεις στο ίντερνετ είναι πολύ γενικό και βοηθάει μόνο στο να σχηματίσεις μία εικόνα. Αν ακολουθήσεις όλα αυτά που διαβάζεις εκεί έξω, απο την πρώτη μέρα κιόλας θα λυγίσεις απο την πείνα και θα τα παρατήσεις. Ήμουν 115 κιλά και ινσουλινοεξαρτώμενος διαβητικός με πολύ λίπος σε όλα τα όργανα. Ξεκίνησα να ακολουθώ αυτά που διάβαζα γύρω γύρω και έφτασα 120 κιλά. Όταν κατάλαβα ότι όλα αυτά είναι μπαρούφες στράφηκα σε διατροφολόγο η οποία με βοήθησε να χάσω τα πρώτα 20 κιλά σε 6 μήνες. Έπειτα έχασα ακόμα 12 αλλά ξεκίνησα φανατικά γυμναστήριο και πήρα 9 κιλά μυικής μάζας και έφτασα 97. Σήμερα είμαι υγιής και προχθές πήρα στα χέρια μου και την κάρτα εθελοντή αιμοδότη. Μπραβο σου που το καταφερες.. Ειμαι στα ιδια με σενα ηλικία ,υψος και στο αρχικο σου βαρος..προσπαθω να το παρω αποφασει και εχω ξεκινησει να κανω μια απλα προσεγμενη διατροφη,το θεμα ειναι που βρίσκεις καλό επαγγελματια για να σε βοηθησει;που οντως να θελει να σε βοηθησει και να μην το νοιαζουν μονο τα λεφτα των επισκεψεων; εγω για γυμναστικη δυστηχως σε αυτη την φαση που βρισκομαι δεν εχω ουτε χρονο ,ουτε και ορεξη..μονο σκαλια και περπατημα..για αυτο πιστευω οτι τουλαχιστον πρεπει να παω σε εναν ειδικο για βοηθεια..το θεμα ειναι πως επιλεγεις;
logistoulis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Άμα θες να έχεις φέτες κοιλιακούς τότε θα χρειαστεί να πεινάσεις και θα θέλει τρελή δίαιτα, αλλά δεν μιλάμε για αυτήν την περίπτωση. Για να χάσεις κάμποσα κιλά στην αρχή, με σωστή διατροφή θα έχεις έως και 0 (μηδέν πείνα). οι φέτες κοιλιακοί δεν έχουν νόημα ή θα πρέπει να είσαι σπίνος (ίσως και κάτω από 70 κιλά) ή θα πρέπει τρως φαρμάκια (αν μιλάμε για τα "λογικά" κιλά που θέλει να πάει υποθέτω 80+) και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να πεινάσεις χωρίς αστεία και με το παραμικρό ολίσθημα θα "θολώνεις", είναι μη ρεαλιστικός στόχος και έχει νόημα μονο αν σε νοιάζουν οι γκόμενες και δεν έχεις κάτι άλλο να παρουσιάσεις ως οντότητα σίγουρα όλες γουστάρουν και ας μην το παραδέχονται, αλλά δεν μας νοιάζει τι γουστάρουν και όχι τα ζωντόβολα Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από logistoulis 1
Stamer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 22 ώρες πριν, Brashida είπε τα έδειξα σε κάποιον γιατρό να Μ πει αν είναι καλά όλα οκ το μόνο που μου είπε είναι να κάνεις διατροφή όπως είναι φυσικό σιγά σιγά ακόμα και τώρα πριν τα Χριστούγεννα προσπάθησε να μην τρως ανθυγιεινές και άλλα τέτοια που σε πειράζουν φαε κανονικά με σωστή ποσότητα γιατί τα Χριστούγεννα σίγουρα θα τσιμπήσεις μου λέει κάτι Words of wisdom! 22 ώρες πριν, Brashida είπε τηγανιτα γλυκά με πόλη ζάχαρη θα τα αποφεύγω όσο για τον καφέ δύσκολα να τον κόψω σιγά σιγά όμως δεν το πίνω και πολύ γλυκό μισή κουταλιά ζαχαρη...να ρωτήσω και κάτι άλλο βίταμ δεν κάνει να ακουμπήσω λόγω των λιπαρών κ.α τέτοια που έχει βίταμ σοφτ που έχει λιγότερες θερμίδες κάνει ή επίσης και βούτυρο σκέφτομαι μια 2 φορές την εβδομάδα με μια φετα τοστ σίκαλης Τα τηγανητά να τα κόψεις, όχι να τα ελαττώσεις. Όταν πετύχεις τον στόχο σου, βάλε τα πάλι λίγο στην ζωή σου. Λύσσαξες και με το βιτάμ! Ναι είναι τραγικό, αφού το ξέρεις, η φέτα σίκαλης σε μάρανε. 22 ώρες πριν, logistoulis είπε τα λαχανικά ειδικά χορταίνουν και όσα και να φας δεν τρέχει κάτι, εγώ αρκετές φορές σκάω με βραστά λαχανικά ή με άπειρη σαλάτα και αυτά με αποτρέπουν από το να θέλω περισσότερο κρέας ας πούμε Τα λαχανικά καλά είναι, τα πολλά λαχανικά δεν κάνουν καλό όμως σε δίαιτα απώλειας κιλών! Oi υπερβολικοί υδατάνθρακες φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα. Τι κακό έχει το κρέας? Έχεις στο μυαλό σου μόνο τηγανιτό ή σουπερ λιπαρό κρέας? Είναι πολύ απαραίτητο και έχει πολλές πρωτείνες που επίσης είναι απαραίτητες για να διατηρήσει οτι λίγο μυικό ιστό έχει κάνοντας δίαιτα. 18 ώρες πριν, Tilemaxx είπε Το θέμα δεν είναι τόσο η ποιότητα, όσο η ποσότητα (τουλάχιστον στην αρχή). Μετά για πιο υγιεινά θα το βρείς σταδιακά μόνος σου τι σου αρέσει και τί όχι. Αλλά ακόμη και με πίτσα μπορεί κάποιος να χάσει βάρος (δεν μιλάμε για το αν θα ανεβάσει χοληστερίνες, θα προσλάβει κορεσμένα λιπαρά κτλ). Φυσικά και η ποιότητα παίζει τεράστιο ρόλο... και στην αρχή και κατά την διάρκεια και πάντα! Και όχι, δεν μιλάω ούτε εγώ για την χοληστερίνη και τα 1002 άλλα. Αλλά αν χάσεις κιλά τρώγοντας τέτοια, μάντεψε που και πως θα σχηματιστούν/αφαιρεθουν τα κιλά πάνω σου. Δεν λέω... ωραία θα ήταν να μπορούσαμε να "κλέψουμε" έτσι το βιολογικό μας σύστημα. 17 ώρες πριν, Brashida είπε Να προσέχεις τι να τρως και να κοιτάζεις θερμίδες λιπαρά ζάχαρη η ότι έχει το κάθενα ...και με λίγη αερόβια γυμναστική περπάτημα βάδην γρήγορο για καμιά ώρα με 5 λεπτά προθέρμανση αργό βαδην..θα δοκιμάσω και τρέξιμο όταν θα είμαι σε θέση αν χάσω κιλά προς το παρών το περπάτημα θα βοηθήσει αρκετά πιστευω..πείτε και γνώμες γι'αυτό..... καλά κάνω για αρχή με όλα αυτα..?? Για να σε διευκολύνω στο πως πρέπει να κάνεις την αερόβια (τρέξιμο-βάδην είναι μια χαρά), η ένταση που πρέπει να έχεις πρέπει να είναι τόση ώστε να λαχανιάζεις ΑΛΛΑ όχι αρκετά ώστε να μην μπορείς να πεις μια πρόταση ας πούμε. Θέλει ένα φυσιολογικό μέτρο (μην πιάσουμε τώρα παλμούς καρδιάς). 16 ώρες πριν, Guerriero4 είπε Δοκίμασε το, είναι σαν να έχεις διατροφολόγο να σου κάνει πρόγραμμα. https://www.eatthismuch.com/ Πολύ ωραίο φαίνεται, το είδα. 3 ώρες πριν, vagos789 είπε Χωρις πεινα δεν αδυνατιζεις,end of the story. "End of story" είναι πολύ τραβηγμένο! Θα ισχύσει αν δεν ξέρεις καλά τι κάνεις και δεν έχεις πρόγραμμα. Αν το κάνεις σωστά, όχι, δεν πρόκειται να πεινάς. Ένας καλός παράγοντας για να το επιτύχεις αυτό, είναι να τρως πολλά γεύματα μέσα στην ημέρα και τα οποία γεύματα να περιέχουν συστατικά που σε "κρατάνε". 2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Άμα θες να έχεις φέτες κοιλιακούς τότε θα χρειαστεί να πεινάσεις και θα θέλει τρελή δίαιτα Άμα θες να έχεις φέτες κοιλιακούς, πρώτα πρέπει να αποκτήσεις κοιλιακούς! Δεν υπάρχουν ήδη. Τα υπόλοιπα έρχονται σιγά σιγά με νορμαλ δίαιτα. 45 λεπτά πριν, logistoulis είπε οι φέτες κοιλιακοί δεν έχουν νόημα ή θα πρέπει να είσαι σπίνος (ίσως και κάτω από 70 κιλά) ή θα πρέπει τρως φαρμάκια (αν μιλάμε για τα "λογικά" κιλά που θέλει να πάει υποθέτω 80+) και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να πεινάσεις χωρίς αστεία και με το παραμικρό ολίσθημα θα "θολώνεις", είναι μη ρεαλιστικός στόχος και έχει νόημα μονο αν σε νοιάζουν οι γκόμενες και δεν έχεις κάτι άλλο να παρουσιάσεις ως οντότητα σίγουρα όλες γουστάρουν και ας μην το παραδέχονται, αλλά δεν μας νοιάζει τι γουστάρουν και όχι τα ζωντόβολα Γιατί πρέπει να είσαι σπίνος? Το οτι έχουν νόημα (όπως γράφεις) μόνο αν σε νοιάζουν οι γκόμενες και δεν έχεις να παρουσιάσεις τίποτε άλλο σαν οντότητα είναι κάποιο δικό σου κομπλεξ? Και μόνο που στοχοποιείς έτσι χιλιάδες ανθρώπους (άντρες-γυναίκες), σε βάζει εσένα σε θέση "ιδιαίτερης" οντότητας (για να το θέσω ευγενικά). Και αυτό το τελευταίο δεν το κατάλαβα για να είμαι ειλικρινής. Εννοείς οτι όλες οι γυναίκες γουστάρουν αλλά δεν μας νοιάζουν επειδή είναι ζωντόβολα? Δηλαδή όλες οι γυναίκες είναι ζωντόβολα? Ή μήπως και εμείς πάλι είμαστε ζωντόβολα που γουστάρουμε καλλίγραμμες γυναίκες? WTF δηλαδή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα