Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πρέπει να κατανοήσεις πως τα πραγματικά δεδομένα βρίσκονται στο φύλλο "Καταχωρήσεις" και μόνο εκεί.

Μόνο εκεί [πρέπει να] καταχωρούνατι και μόνο εκεί [πρέπει να] αλλάζουν.

Τα (όποια) υπόλοιπα φύλλα δεν κάνουν άλλο απ' το να τα παρουσιάζουν στη μορφή που θέλουμε, πλέον ως πληροφορίες.

Δεν εισάγεις και δεν επεξεργάζεσαι δεδομένα στο φύλλο "Κρατήσεις", όπως δεν μπορείς να επεξεργαστείς αυτές τις γραμμές, που αυτή τη στιγμή διαβάζεις, από αυτήν εδώ τη σελίδα.

Να θυμάσαι πως τα φύλλα "Κρατήσεις" και "Πλάνο" λειτουργούν απλά ως μόνιτορ του φύλλου "Καταχωρήσεις".

Στο συνημμένο, έχει προστεθεί η στήλη "Κατάσταση" στον πίνακα καταχωρήσεων και οι απαιτούμενοι τύποι αναφοράς στην ίδια στήλη του φύλλου "Κρατήσεις".

Τέλος, δεν υπάρχει υπερβολή στην αναζήτηση βελτίωσης. ;-)

Beach Bar Reservations Demo_Beta v0.2.1.xlsx

Δημοσ.
13 ώρες πριν, MastroGiannis είπε

Θα πρέπει να κατανοήσεις πως τα πραγματικά δεδομένα βρίσκονται στο φύλλο "Καταχωρήσεις" και μόνο εκεί.

Μόνο εκεί [πρέπει να] καταχωρούνατι και μόνο εκεί [πρέπει να] αλλάζουν.

Τα (όποια) υπόλοιπα φύλλα δεν κάνουν άλλο απ' το να τα παρουσιάζουν στη μορφή που θέλουμε, πλέον ως πληροφορίες.

Δεν εισάγεις και δεν επεξεργάζεσαι δεδομένα στο φύλλο "Κρατήσεις", όπως δεν μπορείς να επεξεργαστείς αυτές τις γραμμές, που αυτή τη στιγμή διαβάζεις, από αυτήν εδώ τη σελίδα.

Να θυμάσαι πως τα φύλλα "Κρατήσεις" και "Πλάνο" λειτουργούν απλά ως μόνιτορ του φύλλου "Καταχωρήσεις".

Στο συνημμένο, έχει προστεθεί η στήλη "Κατάσταση" στον πίνακα καταχωρήσεων και οι απαιτούμενοι τύποι αναφοράς στην ίδια στήλη του φύλλου "Κρατήσεις".

Τέλος, δεν υπάρχει υπερβολή στην αναζήτηση βελτίωσης. 😉

Beach Bar Reservations Demo_Beta v0.2.1.xlsx

Μόλις πάω σπίτι θα το δω.. είμαι χωριό και μαζεύω ελιές και από Internet δυστυχώς ότι έχει στο ψυγείο. Κατάλαβα τώρα τι μου λες..ψαχνόμουν γιατί δεν είχα καταλάβει πως αντλείς τα δεδομένα από τις καταχωρήσεις. Ανυπομονώ να γυρίσω Ρόδο , στην πόλη δηλαδή να δω. Και πάλι ευχαριστώ

52 λεπτά πριν, masteripper είπε

Τελικά εργασία είναι ?

Ίσως εκφράστηκα λάθος με τον όρο εργασία..προς διευκόλυνση δική μου για τη δουλειά μου πήρα την πρωτοβουλία να φτιάξω κάτι τέτοιο γιατί δυστυχώς ο εργοδότης δεν το θεωρεί σημαντικό... μέχρι να δει τι αλαλούμ που γίνεται και πάλι αμφιβάλλω. Έστησα κάτι μόνος μου με ότι ήξερα και βρήκα στο ιντερνέτ και θέλοντας κάτι περισσότερο όσον αφορά τη λειτουργικότητα έδωσα ένα αρχείο με την πρόοδο που είχα κάνει ζητώντας να κάνω κάτι παραπάνω. Ο φίλος όμως Γιάννης όχι απλά ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά πήρα ένα έτοιμο προς χρήση αρχείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...