iliastra Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα θα ήθελα να μου δώσετε μια ιδέα σχετικά με κάτι που θα ήθελα να φτιάξω. Έχω μια ledoταινία μαζί με έναn controller που αλλάζει χρώματα στην ταινία. Ο controller πρέπει να συνδεθεί με ένα τροφοδοτικό 12V. Η ταινία θα "ντύσει" εσωτερικά το pc αλλά και το γραφείο/ράφια (γνκ την γωνία στην οποία είναι το pc) Αυτό που θέλω να κάνω είναι κάθε φορά που ανοίγω το pc να ανοίγει και η ledoταινία αυτόματα, δλδ μόλις πατάω το power button να ανοίγει και η ταινία. Πως θα μπορούσε να γίνει αυτό???
Tenshi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, iliastra είπε Αυτό που θέλω να κάνω είναι κάθε φορά που ανοίγω το pc να ανοίγει και η ledoταινία αυτόματα, δλδ μόλις πατάω το power button να ανοίγει και η ταινία. Πως θα μπορούσε να γίνει αυτό??? Θα πρέπει η ledοταινία να τροφοδοτείται κατευθείαν απο το PSU του PC σου. Λογικά ο controller σου παίρνει ρεύμα με DC 12V βύσμα.Υπάρχουν έτοιμοι αντάπτορες (DC 12V to 4pin molex) ή μπορείς να φτιάξεις και μόνος σου αν πιάνουν τα χέρια σου.
Crybal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Απλα θελει προσοχή όταν με το κολλητήρι θα κολλάς τα καλωδιακα RGB του controller πανω στην ταινία. Κατα τα αλλα ότι σου ειπε παραπάνω.
dalain Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτο που ζητας γινεται ετσι και αλλιως...Δηλαδη αν οταν κλεισεις τον υπολογιστη σου ειναι αναμενη η λεντοταινια τοτε οταν τον ξανανοιξεις θα αναψει και αυτη.Αν ειναι σβηστη τοτε δεν θα ξαναναψει...Αυτα εφοσον παιρνει ρευμα απο το τροφοδοτικο σου... Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από dalain
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα