Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, εδώ και καιρό προσπαθώ να βρω το κατάλληλο VPN. Να πληρώνω ένα Χ ποσό άλλα να είναι και σοβαρό (κυριολεκτικά, όχι μαλακίες). Να είναι γρήγορο, ανώνυμο και με όσους περισσότερους servers γίνεται για την εξασφάλιση της ταχύτητας σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και αν συνδεθείς. Έχω δοκιμάσει κι εγώ κι εγώ το https://seed4.me/users/register όπου με κωδικό σου δίνει 1 χρόνο δωρεάν χρήση. Εννοείται πως είναι πολύ αργό VPN και δεν ξέρω κατά πόσο καταγράφει η εταιρεία τα δεδομένα σου για διαμοιρασμό προς τρίτους, πάντως την δουλειά του την κάνει παρόλο που δεν υπήρχε περίπτωση να ανανεώσω με πληρωμή σε ένα vpn που είναι και free (α, με την ευκαιρία έχω παρατηρήσει πως σε δοκιμή speed test ενώ την πρώτη φορά που κάνεις connect σου αλλάζει την ip και την τοποθεσία π.χ Μιλάνο εάν επιλέξεις Ιταλική, σε μια δεύτερη αλλαγή είτε με refresh, είτε με κλείσιμο του browser και ξανά άνοιγμα, δεν σου ανανεώνει τη νέα διεύθυνση Βερολίνο εάν επιλέξεις Γερμανική και εξακολουθεί να έχεις την προηγούμενη. Δεν ξέρω τι fail είναι αυτό, ίσως να φταίει και το Ookla).

Anyway, έχετε κάποια πρόταση άλλα δοκιμασμένη, με σοβαρό support, και ισχυρή κρυπτογράφηση;  Για το CyberGhost vpn τι λέτε;

Επεξ/σία από d4mage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά όχι, αλλά το έχει γνωστός μου και μου έχει πει καλά λόγια.

Πάντως πρέπει να αποφασίσεις τι σε ενδιαφέρει. Αν όντως σε νοιάζει το privacy, το αν θα έχεις ένα μικρό hit στην ταχύτητα ή όχι είναι δευτερεύουσας σημασίας (αν και στα επι πληρωμή VPN η ταχύτητα γενικά δεν είναι θέμα τουλάχιστον για ADSL). Και επειδή δεν υπάρχει a priori τρόπος να ελέγξεις αν ένα VPN είναι όντως private ή όχι, θα πρέπει να βασιστείς στη φήμη που υπάρχει για την κάθε εταιρεία, αλλά και στην κοινή λογική. Κάποιος που προσφέρει μια πολύ φτηνή υπηρεσία, από κάπου πρέπει να βγάλει χρήματα...

Αν απλά θες να έχεις ένα VPN για να κατεβάζεις torrents, τότε IMHO πήγαινε απλά στο πιο φτηνό που σου γεμίζει το μάτι. Τέλος, θα απέφευγα τις εταιρείες που δίνουν "lifetime" πακέτα γιατί ανόητο marketing και «σοβαρό» privacy δεν συμβαδίζουν.

Επεξ/σία από pmav99
  • Thanks 2
  • 1 μήνα μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από σχόλια και αναζητήσεις στο εξωτερικό τα πιο γνωστά αξιόπιστα εμφανίζονται τα nord vpn και cyber ghost εγώ κάπου εκεί με βλέπω να πηγαίνω 

Επεξ/σία από Panagiotis!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...