Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγώ θα ξεκινήσω να ψάχνω για νεροχύτη αυτές τις ημέρες και λογικά θα ξαναπάρω έναν που έχω σε άλλο σπίτι εδώ και 8 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι πυραμις πυρογρανιτης ή κάπως έτσι.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Καλός αλλά ένας  inox σαγρέ ακόμη καλύτερος 

Καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση

Απο ποια αποψη ?

Δημοσ.

Στο πρώτο μας σπίτι είχαμε inοx και όποτε έπεφτε πάνω νερό από ψάρι ή κρέας, τον τρίβαμε ένα απόγευμα για να σταματήσει να μυρίζει. No go είναι αυτοί οι νεροχύτες από εμένα. Η τεχνολογία προχώρησε και αυτοί είναι νεροχύτες 100 χρόνια πίσω!

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, sargus είπε

Στο πρώτο μας σπίτι είχαμε inοx και όποτε έπεφτε πάνω νερό από ψάρι ή κρέας, τον τρίβαμε ένα απόγευμα για να σταματήσει να μυρίζει. No go είναι αυτοί οι νεροχύτες από εμένα. Η τεχνολογία προχώρησε και αυτοί είναι νεροχύτες 100 χρόνια πίσω!

Τέτοιο πρόβλημα δεν είχαμε ποτέ σε όποιο σπίτι είχαμε ανοξείδωτο νεροχύτη.

Ούτε τρίψιμο με τις ώρες ούτε ειδικά καθαριστικά. Σαπούνισμα με το υγρό για πιάτα, όπως και όλα τα ανοξείδωτα σκεύη. 

• Like 3
Δημοσ.

οτι ολος ο επαγγελματικός εξοπλισμός είναι με stainless steel νομίζω δηλώνει ξεκάθαρα οτι ειναι οτι ευκολότερο να καθαριστεί κ απολυμανθει. Αν ειχες προβλήματα με οσμές κ τέτοια, τοτε αυτό που ειχατε βάλει θα ηταν κάποιο πολύ κακό μείγμα με τσιγκο κ αλλα υλικα και οχι ανοξείδωτο ατσάλι. Εχει τεραστια διαφορα το φθηνο "κινεζικο" προιόν με το σοβαρο.

ο γρανιτενιος ισα ισα, επειδη ειναι πιο πορώδες υλικο, εχει περαστει με ειδικα υλικα αδιαβροχοποιησης κ προστασιας. αυτα βεβαια δε κρατανε για παντα οποτε εν τελει, θα γινεται πιο δυσκολος να καθαριστει.

• Like 4
Δημοσ.

Ινοξ με μονή μεγάααααααλη γούρνα.
Τωρα ανακαινιζουμε και εμεις και τα κοιτουσαμε.
Σε ολα τα προηγουμενα σπίτια ειχα ινοξ, κανενα θέμα ποτέ. Το τωρινο που νοικιαζουμε με γραντιο-πλαστικουρα, ειναι ολο σταμπες.
Η δε μεγάλη γουρνα ειναι για να ξεπλένεις κατσαρολες, ταψια και οτιδηποτε άλλο ογκώδες. Οι 2 ειναι απλά μιζέρια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, a_f_a είπε

Σε ολα τα προηγουμενα σπίτια ειχα ινοξ, κανενα θέμα ποτέ. Το τωρινο που νοικιαζουμε με γραντιο-πλαστικουρα, ειναι ολο σταμπες.
Η δε μεγάλη γουρνα ειναι για να ξεπλένεις κατσαρολες, ταψια και οτιδηποτε άλλο ογκώδες. Οι 2 ειναι απλά μιζέρια. 

Και εγω πηρα μονη μεγαλη inox. Βολευει για ταψια κατσαρολια κτλ. Αρχικα ηθελα με νεα υλικα αλλα απο οσο εψαξα ειδα πως το inox ειναι το πιο ασφαλες. Οσοι τα πλενουν στο χερι τους βολευουν οι δυο εξαλλου οι περισσοτεροι στην αγορα εχουν δυο

Επεξ/σία από ΠάρηςΓ
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 22/7/2020 στις 9:08 ΠΜ, ritualistic είπε

Καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση

Απο ποια αποψη ?

Έχω γρανιτένιο πολλά χρόνια και στης κόρης μου πριν 12 χρόνια βάλαμε inox σαγρέ.Καμία σχέση με το γρανιτένιο άλλος νεροχύτης από όλες τις πλευρές.

Στου γιου πρόσφατα φυσικά inox παρόμοιο με της κόρης.Θα πας όμως σε ένα καλό νεροχύτη και όχι σε κάτι φτηνιάρικο κινέζικο από πολυκατάστημα.

• Like 2
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, a_f_a είπε

Εμείς θέλαμε και διπλό και ποδιά και μεγάλη γούρνα. Εντάξει δεν είναι τόσο μεγάλη για να χωράει το μεγάλο ταψί του φούρνου, αλλά αρκετά μεγάλη για όλα τα άλλα ταψιά και κατσαρόλες.

Τις δύο γούρνες τις θέλουμε και για πλύσιμο πιάτων στο χέρι, αλλά και για πλύσιμο χόρτα, ψάρια κ.λπ.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, papoys1 είπε

Έχω γρανιτένιο πολλά χρόνια και στης κόρης μου πριν 12 χρόνια βάλαμε inox σαγρέ.Καμία σχέση με το γρανιτένιο άλλος νεροχύτης από όλες τις πλευρές.

Στου γιου πρόσφατα φυσικά inox παρόμοιο με της κόρης.Θα πας όμως σε ένα καλό νεροχύτη και όχι σε κάτι φτηνιάρικο κινέζικο από πολυκατάστημα.

+++

12 χρόνια κι εγώ στο σπίτι μου έχω έναν inox σαγρέ της Foster. Είναι ακριβώς όπως τη μέρα που τον βάλαμε. Πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Το πλεονέκτημα του σαγρέ είναι ότι δε φαίνονται δαχτυλιές, δε κάνει χαρακιές, σταγόνες κλπ.. Φαίνεται συνέχεια καθαρός. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...